Tikkende tyrkisk bombe

Af Bente Dalsbæk 158

Mens tyrkerne stadig har adgang til forhandlingslokalet i EU , så har tyrkiske børn fået døren ind til deres rettigheder lige i smasken.

Søndag kom det frem, at en forfatningsdomstol i Tyrkiet har udtalt, at sex med børn i alderen til 12 til 15 år kan være i orden, så længe, der er samtykke fra barnet. Det er også kommet frem, at der er tale om annullering af noget lovgivning, fordi den tyrkiske regering har intentioner om at stramme reglerne for sex med børn. Den tyrkiske regering skal angiveligt reagere på forfatningsdomstolen afgørelse med ny lovgivning. I mellemtiden synes der at være et gab i loven, hvor de 12-15 årige kan samtykke til sex.

Hvad det betyder i et land, hvor det i forvejen vurderes, at en tredjedel af de unge piger bliver gift, når de er under 18, kan man tænke sig til. Der er mindst 180.000 barnebrude vurderer tyrkiske eksperter. ’Samtykkende’ barnebrude og anden seksuelt misbrug af børn er i forvejen er et alvorligt problem, som ikke er blevet mindre af, at der er kommet en endnu svagere gruppe børn til Tyrkiet fra Syrien og andre lande.

Børns rettigheder er under særligt stort pres i disse år: rædsomme historier kommer nu op til overfladen fra flygtningelejre og –centre om decideret misbrug og grooming af børn, for ikke at glemme de tusindvis af børn, der er forsvundet undervejs på flugt. Ifølge internationale børneorganisationer samles mange op som let bytte af pædofile overgrebsmænd.

Den tyrkiske forfatningsdomstols ’samtykke’-validering af seksuelle overgreb er derfor særdeles bekymrende, også selvom den ‘blot’ venter på en tyrkisk lovgivningsreaktion.

Alligevel vi har ikke særligt nemt ved at forholde sig til det herhjemme: den hjemlige afstandstagen til afgørelsen er naturligvis stor, og der er bred enighed om, at samtykke i så ung en alder til ældre mænd er båret af socialt pres, måske endda direkte tvang fra omgivelserne. Altså lige indtil barnebrudene kommer her, og har fået børn i deres ’frivillige’ ægteskab, så ser vi anderledes på dét samtykke. For så har far jo også rettigheder, og krav på samvær med konen. Mener nogen. Mens dem, der mener anderledes end som regel er nogle polariserende højreekstremister. Mindst. Men når det foregår i Tyrkiet, så er vi alle enige om, at det er noget skidt.

Men ikke så skidt, at vi holder op med at tale med tyrkerne om optagelse i EU på trods af, at tyrkerne detonerer den ene bombe under fundamentale rettigheder efter den anden: At fyre tusindvis af dommere, fængsle kritikere og tale om at genindføre dødsstraf er åbenbart ikke forbi den streg, der ellers burde holde tyrkerne ude af forhandlingslokalet.

End ikke de facto afvikling af børns rettigheder i Tyrkiet kan bidrage til at få lukket døren. Tyrkiske børns rettigheder står i stedet ovenpå en tikkende bombe.

Som sagt kræver det en egentlig lovændring, hvis ikke forfatningsdomstolens fortolkning skal være retningsgivende. Det venter vi på. Sagen kunne også tages videre til Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Men hov, Erdogan suspenderede jo Menneskerettighedskonventionen ovenpå det mislykkede kup. Ergo er det udelukket. Så mens tyrkerne stadig har adgang til forhandlingslokalet i EU , så har tyrkiske børn fået døren ind til deres rettigheder lige i smasken.

 

Opdatereret. 16.08.2016

158 kommentarer RSS

 1. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Det tyrkiske udenrigsministeriets svar til dette indlæg (på engelsk):

  Turkey condemns Austrian newspaper’s airport headlines

  Display of ‘anti-Turkey’ messages at Vienna Airport are smear, Foreign Ministry says.

  Authorities at Vienna International Airport were criticized by the Turkish government on Sunday over an electronic message board displaying “irresponsible, twisted and incorrect messages”.
  The news ticker belongs to Kronen Zeitung newspaper and is placed above a flight information board at the airport. On July 31, it carried a headline reading “Turkey allows sex with children under 15 years”.
  The statement is thought to relate to decision by Turkey’s Constitutional Court last month to annul a law treating all sexual acts with children under the age of 15 as sexual abuse after a district court complained that the current law did not discriminate between age groups.
  In a statement, the Foreign Ministry said: “We deplore and strongly condemn the use of an international airport… as an instrument in spreading these type of irresponsible, twisted and incorrect messages published by a newspaper that has no prestige in order to smear a friendly country and nation.”
  Foreign Minister Mevlüt Çavuşoğlu summoned Austria’s charge d’affaires over the display.
  The statement stressed Turkey’s adherence to international conventions on child rights and added: “Unfortunately, recent remarks by some Austrian politicians and officials against Turkey and Turkey’s European Union membership have prompted this kind of smearing news.”
  On Aug. 2 President Recep Tayyip Erdoğan referred to another headline on the newspaper’s ticker that warned people against travelling to Turkey “because you will be supporting Erdoğan”.
  “What kind of democracy is that?” he asked a gathering of investors in Ankara. “I am not a president that came to power by military coup, rather a president who got 52 percent of the votes of the public.”
  According to its website, more than 2.4 million passengers passed through the airport in July.
  Tensions between Austria, where around 300,000 people of Turkish origin live, and Turkey were raised last month when the mayor of Wiener Neustadt called for the removal of Turkish flags hung by residents celebrating the defeat of the July 15 coup attempt.
  Austrian Foreign Minister Sebastian Kurz also spoke out against “importing the political conflict to Austria” following demonstrations in support of Turkish democracy.

 2. Af J. Hans en

  -

  Europa har mere brug for Tyrkiet end omvendt.
  Europa og USA har ikke rigtigt noget, som de kan bruge til at lægge pres på Tyrkiet.
  Vestens krige i de muslimske lande har undergravet USA`s og de europæiske NATO landes prestige og troværdighed.
  Vestens krige i Mellem Østen har kostet millioner af menneskeliv og millioner af flygtninge.
  EU må bestikke Tyrkiet til at forhindre at de flygtningestrømme, som bl.a. Danmark har gjort en stor indsats for at skabe ikke kommer til Europa.
  USA og USA`s lakajstater i Europa, især lande som Danmark, fremstår uden moral og troværdighed.
  Vi kommer til at betale dyrt for vores forbrydelser i de næste par årtier.
  Vi har gjort os selv afhængige af velviljen i lande som Tyrkiet.

 3. Af Niels Larsen

  -

  Mehmet Sami Gür

  Så længe islamisten Erdogan er diktator i Tyrkiet er Tyrkiet i bad standing.

  Og alle bør boykotte varer fra landet og rejser til landet.

  Føj for Satan!

 4. Af Finn Bjerrehave

  -

  Mohammed som grundlage Islam blev gift med en 8 årig, og hvis 12 år i Tyrkiet skal kritiseres, er der stadig i den Islamiske religion 4 års forskel, og hvem synder mest , dem som har glemt Muhammed,s 2 hustru, eller glæden ved at revse Tyrkiet, som ønsker at blive een Muslimsk Sunni stat, og Attertyrk græder i sin grav.
  Tytkiet og Islam. Finn Vig

 5. Af jørgen mikkelsen

  -

  Det er ikke for ingenting at bøger advarer om at “EU = Europas undergang” og “EU = Europas fjende”. Og så er der typer som merkel, stam pe , jelved og løkke osv. Som synes at det er herligt med nedlagte og afskaffede landegrænser. De blæser på at deres politik kan ende i rædsel og elendighed for millioner af europæere og danskere.

 6. Af jørgen mikkelsen

  -

  EU har svigtet totalt. Frontex der skulle sikre de ydre grænser, er en komplet fiasko. Ja, virker helt modsat, da man har etableret færgeruter fra Afrika til Grækenland og Italien.
  Men partier som R, enhedslisten, de alternative, SF og V er godt tilfredse.

 7. Af Vibeke Hansen

  -

  Det er altså ikke kun Tyrkiske politikere der holder af prostitution og ungt kød.

 8. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Til hvem det måtte vedkomme:

  Vi har alle, inkl. muslimer og tyrkere, støttet franskmændene og den frie og demokratiske verden efter angrebet mod Charlie Hebdo i Paris. Men den samme hjælp og støtte erklæring kom desværre ikke til tyrkerne efter det mislykkede kupforsøg d. 15-07-16. Istedet fører hele vesten en hetzkampagne mod Tyrkiet og straffer alle tyrkerne alene fordi Erdogan stadig sidder på magten som Tyrkiets præsident! Derfor er vesten dobbeltmoralsk og hyklerisk! Derfor værner alle tyrkere om deres præsident Erdogan! Tyrkerne er skuffede og har vendt vesten ryggen til fordel for Rusland, (fjern) østen og den muslimske verden! Der vil meget snart komme en ny bølge af flygtninge til Europa, inkl. Danmark, alene fordi vestens uduelige politikere var længe om at sende deres støtte erklæring til Tyrkiet og tyrkerne d. 15-07-16. Putins Rusland var en af de første ledere, der kontaktede Erdogan d.d.! Accepter det eller ej – om I kan lide ham eller ej, men uanset hvad, så har vesten brug for Erdogans stærke lederskab, hvilket vesten har totalt mistet nu!

  Tyrkerne har rystet imperialisternes drøm ved at standse det militære kup! En ny tid begynder i verden…

  Den frie befolkning og demokratiet i Tyrkiet har sejret over et par vestligtorienterede junta officerer, hvis endegyldige mål var at finde og tilintetgøre den tyrkiske præsident Recep Tayyip Erdogan!

  For første gang i historien bliver et militært kup afværget af en fri og demokratisk befolkning, som fortjener at få Nobels fredspris. Tusindvis af frisindede tyrkere lagde sig ned under panser- og kampvogne og trodsede døden til fordel for friheden og demokratiet. Nogle af dem døde og nogle af dem kvæstede og hårdt sårede kun for deres hellige sags skyld – at redde fædrelandet fra vestligtorienterede forrædere!

  Det kan være militærfolk, journalister, jurister, lærere, advokater, dommere, handelsfolk osv. – det er ligegyldigt – enhver forræder, der er medvirket til kupforsøget i Tyrkiet vil blive retsforfulgt og dømt ligeligt og retfærdigt af selveste staten. For ingen er hævet over loven og staten! Så enkelt, klart og forståeligt er det.

  Den tyrkiske befolkning samles stadigvæk i dag i centrum af byerne i hele landet for at støtte den folkevalgte regering og den folkevalgte præsident, samt for at vise deres støtte til den tyrkiske frihed og det tyrkiske demokrati!

  Den tyrkiske befolkning har sandeligt bevist og belært hele verden om, hvad det vil sige at være én stor enhed, hvad det vil sige at have et ærligt demokrati og hvad det vil sige at have ægte menneskerettigheder. Og ikke fup og hykleriske demokrati- og menneskerettighedsforståelse som vestens!

  Den tyrkiske befolkning har vist hele verden om hvordan man bekæmper korrupte kupmagere. Samtidig har de frygtløse tyrkiske helte belært hele verden om hvor nyttesløst de vestlige kampmaskiner i virkeligheden er!

  Det her er et historisk eksempel og et stort vendepunkt ikke kun for tyrkerne, men for hele verdensbefolkningerne, som er trætte og har fået nok af den vestlige imperialisme, som hjælper og støtter juntaer og kupmagere i hele verden. Inkl. i Ægypten og senest i Tyrkiet, hvis kupforsøg blev heldigvis afværget for første gang i historien!

  Desværre har vestlige politikere og mediemoguler endnu engang vist deres sande og dobbeltmoralske ansigt ved at fordreje og forfalske begivenhederne til fredag aften d. 15-07-16 i Tyrkiet ved at vise det militære kup som en succes og fuldbyrdet aktion! Samtidig påstår de vestlige politikere og medieverdenen, at den tyrkiske befolkning skulle være samlet og stadig samles i storbyerne for at støtte militærkuppet og for at demonstrere imod den tyrkiske regering og den tyrkiske præsident.

  Jeg kan kun afkræfte den vestlige propaganda og understrege på det kraftigste, at det ikke afspejler sandheden på nogle måder overhovedet, for jeg var selv på ferie dernede på det tidspunkt, hvor det hele fandt sted. Landet er ganske rolig og almindelig og alt fungerer som det skal. Økonomien buldrer stadigvæk fremad til trods for et par negative og politisk funderede kreditvurderingsinstitutioner i USA og Europa!

  Hvordan ville vesten mon have reageret, hvis nogenlunde det samme kupforsøg ville være sket i lande som Tyskland, Frankrig eller USA? Det ville nok være det samme som mindehøjtidigheden i Paris lige efter Charlie Hebdo angrebet – ‘vi er alle Charlie Hebdo’. Og her ville man nok alarmere hele verden og sige – ‘vi er alle tyskere, franskmænd eller amerikanere’. MEN hvis det drejer sig om ét land som Tyrkiet, så spiller man fem (5) aber! For Tyrkiet er jo trods alt et muslimsk land og derfor er det ligegyldigt om landet styres af juntaen eller af korrupte politikere, bare det ikke er Erdogan! Ikke sandt? Nåh jo – Erdogan står i vejen for vestlige interesser og fra vestens side kan man ikke lide at høre Erdogan fortælle sandheden! Desuden er det gået op for Erdogan, at der ingen fremtid er med hyklere i vesten og derfor er det på tide at forlade den vestlige halvkugle og istedet vende ansigtet mod den muslimske halvmåne og (fjern) østen. Derfor vil vesten have ham fjernet fra magten med alle mulige midler inkl. et militært kupforsøg, som heldigvis og gudskelov blev afværget af den tyrkiske befolkning!

  Eller hvad…?

  Med dette fejlslagne kupforsøg har man totalt vækket den sovende gigant i den muslimske verden, og
  intet vil være det samme som før! Trin for trin nærmer vi os til implementering af Erdogans store drøm og det er visionen om den Tyrkiske-Islamiske Union.

  Bare vent og se – allerede nu har regeringen i Tyrkiet afsløret og suspenderet flere end 50.000 kupmagere fordelt i offentlige og privatejede institutioner. Regeringen har lavet om på systemet i militær hierarkiet og i andre offentlige institutioner. Samtidig vil den tyrkiske regering fornye den tyrkiske forfatning, styrke præsidentembedet og legalisere dødsstraffen ligesom i verdens såkaldte demokrati vugge – USA! Selvfølgelig til trods for EU!

  Det bliver spændende at se hvad der kommer til at ske i den kommende periode både i Tyrkiet og i verden i en tid med en form for postmoderne verdenskrig, hvor stormagterne bekæmper hinanden på mange forskellige måder til fordel for at få en plads i den nye verdensorden.

  Fra nu af kan ingen hævde og pådutte andre om at Erdogan skulle være en diktator, for i diktaturregimer er kupforsøg utænkeligt. Især når man tænker på den tyrkiske præsident Recep Tayyip Erdogan, som har fået ca. 53 % af stemmerne, dvs. mere end halvdelen af tyrkerne har demokratiskvis stemt på ham.

  Så spørger man: hvilken nation er i stand og modig nok til at trodse døden og forsvare sit eget land, sin egen regering og sin egen præsident overfor en mekanisk mega hær? Visse politikere i vesten udtrykker deres misundelse imod deres vilje overfor den modige og urokkelige tyrkiske befolkning.

  Accepter det eller ej – tyrkerne har skrevet en heltemodig historie i det nye århundrede.

  Man kan ikke rigtig forstå hvorfor tyskernes ellers så langsommelige og bureaukratiserede domstole i al hast blokerede Erdogans video forbindelse til hans tilhængere i Köln? Og så praler vesten samt tyskerne tomt om demokrati, menneskerettigheder, fri presse og ytringsfrihed! Men hvad gør de egentligt selv? Og før godkendte tyske politikere det såkaldte armenske folkedrab! Og ikke nok med det, så hjælper og støtter tyrkernes såkaldte vestlige allierede, inkl. tyskerne, terror organisationer og terrorister, som er imod og aktivt bekæmper Tyrkiet og tyrkerne! Men de samme tyskere har brug for Tyrkiet i kampen mod terror og grænsebevogtningen mod flygtninge!

  Tyskerne skal nok ikke presse tyrkernes tålmodighed alt for meget og ikke gøre Erdogan vred, da Tyrkiet kan åbne portene til Europa for mere end 3,5 millioner flygtninge!

  Uanset hvad, Tyrkiet vil fortsætte sin udvikling og opnå sine mål til 2023, 2053 og 2071.

 9. Af Helge Nørager

  -

  Kære søde rare Mehmet Sami Gür, jeg kan læse engelsk uden brug af google translate og har læst dit første indlæg mange gange, altså det med svaret på engelsk fra Tyrkiets udenrigsministerium,
  Da det er sandt at fra 23 Dec i år træder forfatnings domstolens vejledning i kraft, med mindre der vedtages en ny lov i parlament om aldersgrænse for børnesex.
  Kort sagt efter 23 Dec i år er sex med børn under 15 tilladt hvis børn siger ja tak.
  Dette er sandt helt totalt sandt og kan ikke benægtes.
  Derfor er det meget morsomt at den Tyrkiske indignation går på at denne sandhed offentliggøres i en lufthavn, eller blot at den omtales.

  Prøv dog lige at forstå humoren i det, det er meget normalt i lufthavne og på tog og busstationer at bringe rejse relevante oplysninger om forhold på destinationer.
  Derfor er disse informationer om lovgivning vdr. sex med børn, på feriestedet, ganske som oplysninger om forhold ved andre feriemål hvor denne lyst er drivkraft bag mange rejsendes ferie ophold, i fattige lande.
  Thailand, osv…

  Men meget meget morsomt at uanset om Tyrkiet er fornærmet, har deres forfatnings domstol nu tilladt sex med børn under 15 hvis de siger ja..
  Hvilket du kære Mehmet Sami Gür, på ingen måde kan ændre eller bortforklare med dine lange indlæg om de glorværdige frelsere af verdens civilisationen, de ærlige retskafne Tyrker.

 10. Af Helge Nørager

  -

  Uden ville kloge mig for meget på Tyrkiets love.
  Men et eller andet sted i min snørklede kringel krogede opfattelse at det som kaldes Jura.
  Kunne den Tyrkiske forfatnings domstol måske dårligt dømme anderledes.
  Forfatningen er eller var helt klar, alt sex med børn under 15 forbudt.
  Men Erdogans kernevælgere lever ude på f.eks den Anatolske højslette, hvor geder er mænds eneste hobby og trøst, indtil de kan finde en brud.
  Dette er helt naturligt noget de ser frem til, og bruden må gerne være under 15 år.
  Da der er indgået mange tusinder af ægteskaber mellen børn under 15 og ældre mænd, har sex mellen disse ægtefæller i efter loven været forbudt.
  Dette strider imod hvad religiøse ledere siger er guds vilje, og er indlysende en lov som aldrig er blevet overholdt.

  Den store tilstrømning af potentielle barnebrude fra krigsområder, samt den muslimske brug af 1 dags ægteskaber for at kunne dyrke haram sex, har skabt en helt ny form for bordel virksomhed, via 1 dags ægteskaber med mindreårige brude til sex.
  Dette og problem med ægteskaber hvor kvinden er et barn, er noget rod.
  Derfor man nu valgt at afkriminalisere sex mellem ægtefæller hvor kvinden er et barn, helt i tråd med hvad de religiøse ledere ønsker, da det er guds vilje,

  Så hvorfor at folk undres eller synes det er underligt, fatter jeg egenligt ikke, det er bare endnu et muslimsk land som tilpasser forfatning til religion.
  Ganske typisk for religiøse galninge ledere når de har absolut flertal, og begynder at tro de kan gå på vandet.

 11. Af Torben Nielsen

  -

  @ Mehmet Sami Gür
  Med din brændende og meget velformulerede støtte til Erdogan og alle de uhyrligheder der foregår i Tyrkiet i disse tider, leverer du et bedre argument for at tage afstand til Islam i alle dens afskygninger end nogen på den ekstreme højrefløj. Tak for det!
  Desværre tænker jeg at indlægget bliver et af de sidste fra din hånd, idet man må formode at du er ved at pakke kufferten for at vende hjem til dette genfødte paradis på jord?

 12. Af Thomas H. Jensen

  -

  Citat Mehmet Sami Gür: “….allerede nu har regeringen i Tyrkiet afsløret og suspenderet flere end 50.000 kupmagere fordelt i offentlige og privatejede institutioner.”

  Kære Mehmet Sami Gür

  Så der fandtes altså en konspiration med mere end 50.000 medlemmer, som de tyrkiske myndigheder ikke formåede at opdage før selve kuppet? Det er da vel topmålet af inkompetence, som du her beskriver.

  Hvis du virkeligt mener det her, burde du så ikke tage konsekvensen og konstatere, at Erdogan IKKE er den rette til at være ansvarlig for det Tyrkiske folks sikkerhed? Hvis han og hans folk er så sindsvagt inkompetente, så må en anden løsning vel være at foretrække.

  Eller tror du vi skal konkludere, at kun et fåtal af de 50.000 kan have været vidende om kuppet, og at de i stedet er blevet uskyldige ofre for en udrensningsbølge orkestreret af Erdogan?

  Så hvad tror du selv: At de 50.000 var kupmagere og at Erdogan derfor er verdensmester i inkompetence eller at de er uskyldige og at Erdogan derfor straffer uskyldige som en diktator af værste skuffe ville have gjort?

 13. Af Niels Larsen

  -

  “Hvorfor denne fjendtlighed mod Tyrkiet, spørger landets udenrigsminister, som føler sig ydmyget.”

  http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE8920114/tyrkiets-udenrigsminister-mevlut-cavusoglu-min-kone-er-for-doedsstraf-men-jeg-er-imod/

  Vi bryder os hverken om diktaturstater, islam eller mennesker som tillader sex med børn. Derfor er vi modstandere af Tyrkiet og tyrkerne!

  Som Thomas H. Jensen påpeger er der også tale om

  1. en helt enestående inkompetence i det tyrkiske efterretningsvæsen
  eller
  2. en helt enestående mangel på retfærdighed i retssystemet og statssystemet.

  Som kender af muslimske lande hælder jeg 99,99% til punkt 2 som forklaring.

  Tyrkiet under Erdogan har sat sig selv udenfor det gode selskab.

 14. Af Jørgen F.

  -

  …Hvis man ikke vil indse parallellen fra 30’ernes Tyskland til udviklingen dagens Tyrkiet – så er det fordi støtter udviklingen.

  I den forbindelse bør man bare notere sig kommissionsformandens familiære relationer til personer, der deltog aktivt sidste gang Europa forsøgte at indlemme Ukraine og skabe bånd til sunniledere i Mellemøsten.

  Jeg fatter ganske enkelt ikke den danske udenrigspolitiske position – udover at den tilsyneladende fortsat er under stor indflydelse fra EUJ og AFR.

  De 2 herrer lever i en svunden tid og verden – ikke min fremtid.

 15. Af Thomas H. Jensen

  -

  Citat Niels Larsen: “Vi bryder os hverken om diktaturstater, islam eller mennesker….”

  Kære Niels Larsen.

  Personligt har jeg hverken et “kan lide” eller et “kan ikke lide” forhold til islam. Jeg søger udelukkende at forholde mig til de handlinger og holdninger mennesker har. Som det er tilfældet med alle religioner, kan man fundere både fornuftige, latterlige og dødsensfarlige holdninger i islam.

  Nogle troende muslimer sender deres døtre på højere verdslige læreanstalter, mens andre planlægger bombeangreb mod pigeskoler.

  Jeg holder dem begge hver især ansvarlige for deres handlinger, ikke deres religion.

 16. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  – et godt og tankevækkende indlæg

  – Tyrkiet, der ALDRIG har været eller bør blive en del af Europa er godt på vej tilbage til den mørke middelalder med tilladt pædofili…FØJ!
  – diktatorens massive forfølgelse af anderledes tænkende kan beskrives, jfr. George Orwells berømte citat.:

  “Jo mere end stat fjerner sig fra sandheden – desto mere vil den hade og forfølge den/dem der fortsat fortæller den”!

  – derfor ser vi massiv forfølgelse af journalister, dommere og skolelærer m.v.,

  Europa har absolut ikke brug for Tyrkiet som “brobygger” til den islamiske verden – “broen” burde snarest nedbrydes, således at vi ikke lukker mere af den mørke, primitive middelalder ind i i højt udviklede vestlige samfund end vi allerede har gjort…….

 17. Af Javier Martinez

  -

  Det er ikke svært at forestille sig, hvad det betyder i et land, hvor det i forvejen vurderes, at en tredjedel af de unge piger bliver gift, når de er under 18

  Man skal heller ikke alt for mange år tilbage før barnebrude var normalt i kristne Danmark.Men dette er naturligvis ikke gode nyheder…Tyrkiet skal for alt evighed holdes ude af EU dog..Indtil det er loo% ateistisk ihvertfald..

  Børnesagerne strømmer ind..Fra Libyen hvor flygtningebørnene først bliver misbrugt der i månedsvis og trimmes til prostitution af pædofile, til de ankommer i København og tager på bytur, hvor homoseksuelle pædofile køber dem og betaler dem i designertøj…Undertegnede blev antastet af to piger på ca. 15 år ved en togstation for få dage siden..Der var ikke tvivl om hvad tilbuddet var, selvom vi aldrig kom så langt med diskussionen da jeg endte den hurtig.. Dansk talte de dog, men yderst gebrokkent. Dette sker efterhånden tit nu i københavn.

 18. Af Javier Martinez

  -

  AF MEHMET SAMI GÜR – 15. AUGUST 2016 09:47

  Erdogan er som islamist noget EU skal bevæge sig væk fra..At man lovliggør sex med børn til 12 år nu er ikke acceptabelt..Helt på sin plads hvad der blev skrevet i lufthavnen..Vi har demokrati og skal kalde en spade for en spade.

  “Men den samme hjælp og støtte erklæring kom desværre ikke til tyrkerne efter det mislykkede kupforsøg d. 15-07-16.”

  Naturligvis, for det er rent fascisme det Erdogan gør…titusindvis af fængslede skolelærere, rektorer mv., politiske modstandere mv. Vi skal lukke grænsen, og stoppe økonomisk støtte til tyrkiet, som bla. ferierejser dertil..Vi skal overveje en boykot her, hvor landets tyrkiske borgere heller ikke må rejse der til, indtil Erdogan og Tyrkiet respektere diverse menneskerettigheder.

  .” Nogle af dem døde og nogle af dem kvæstede og hårdt sårede kun for deres hellige sags skyld – at redde fædrelandet fra vestligtorienterede forrædere!”

  Du er jo rent islamist mand! Pet må holde et vågent øje med dig. Dit had mod vesten må du lærer at kontrollere hvis du skal bo heriblandt os.

  “Tyskerne skal nok ikke presse tyrkernes tålmodighed alt for meget og ikke gøre Erdogan vred, da Tyrkiet kan åbne portene til Europa for mere end 3,5 millioner flygtninge!”

  En lille rask krig mod tyrkiet af EU, og det vil være en vasalstat hvor vi kunne overfører alle muslimske immigranter til..Men vi kunne nok få en billigere løsning på via fx. Marokko som jo er langt fattigere.. 🙂

  DK modtager stadig loo flygtninge, så godt som alle muslimer, som med familiesammenførelse er op mod 4oo hver evig eneste uge,,Vanviddet må stoppe via nye love, udmeldelse af konventioner, muligvis EU mv.

 19. Af Niels Poulsen

  -

  “Jeg holder dem begge hver især ansvarlige for deres handlinger, ikke deres religion.”

  Dette forsøg på at benægte en årsagssammenhæng mellem en religion og dens udøveres handlinger med det formål at frede religionen er i modstrid med alt, hvad oplysningsprojektet i Europa står for.

 20. Af Niels Larsen

  -

  Thomas H. Jensen

  Jeg holder så islam ansvarlig for alle de nedrigheder, der foretages i den muslimske afguds navn.

  Du kan nemlig finde belæg for det hele i koranævlet.

 21. Af J. Hans en

  -

  I en del seriøse aviser læser man nu at lavalderen på 15 år ikke sænkes i Tyrkiet.
  Det hele drejer sig om misforståelser.

  Beklager.
  Det var ikke undertegnedes hensigt at ødelægge den gode stemning med facts.

  Bente Dalsbæk.
  Du er så det nyeste eksempel på en blogger i Berlingske som bygger en blog op på spin og løgnehistorier.
  Kasper Støvring gjorde det i går.

 22. Af Svend Jensen

  -

  Man må da håbe, at Bente Dalsbæk har fået godkendt sit skriv af den sande tros forsvarer nummer ét i Danmark, David Trads. Ifølge den herre må man ikke bare kritisere islam og muslimer; især ikke hvis kritikken kan opfattes som mistænkeliggørelse af muslimer.
  Modstand mod jihad og sharia samt angreb på børns menneskerettigheder kan og vil blive opfattet som grov mistænkeliggørelse – som islamofobi. Kun komplet eftergivenhed for muslimske krav og positiv særbehandling kan stille David Trads tilfreds; ellers er du racistisk og xenofobisk.
  Nu er den sande tros tilhængere ikke just kendt for deres tykke hud, specielt ikke Erdogan og den sande tros forsvarer nummer ét i Danmark.

 23. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt et højst besynderligt dansk domstolvæsen, der kan gå fra frifindelse ved en instans og dømme fængsel ved næste instans. Denne artikel på DR.dk:

  “Fra frifindelse til fængsel: Sådan dømte landsret i omstridt voldtægtssag”

  Betyder det – på jævn dansk – at en byret egentlig er total inkompetent? I så fald burde det have alvorlige konsekvenser! Jeg ved godt, det ikke ligefrem er første sag, hvor to domstole kommer frem til stik modsatte konklusioner. Men, har det noget med “retssikkerhed” at gøre?

 24. Af Kim Kaos

  -

  Mehmet Sami Gür får dagligt “sine” indlæg tilsendt fra den tyrkiske ambassade.

  Her bliver de fremstillet og tilpasset i bedste sovjet-stil dagens debat og over hele verden sidder der 5. kolonne folk som Mehmet der får tilsendt dagens Jeg-elsker-Erdogan indlæg de så skal smide op på nettet i deres lokal område.

  Mehmet Sami Gür er en facade skabt af den megalomaniske fascist Ergodans propaganda-maskineri i et desperat forsøg på at give den islamstiske Erdogan positiv omtale i udlandet og får at kamuflere sandheden om at Tyrkiets demokrati er en potemkinkulisse der dækker over mord på politiske modstandere samt vilkårlige fængslinger af journalister der hentes ind torturers og voldtages af hans hemmelige sikkerhedsstyrker og Tyrkiets korrupte politikorps.

  Tyrkiet er et islamfascistisk land ledet af en gal diktator

 25. Af Javier Martinez

  -

  “Fra frifindelse til fængsel: Sådan dømte landsret i omstridt voldtægtssag”

  Sådan set retfærdigt at de blev frikendt, da hun var under insulinmangel,fuld og ikke kunne bevises istand til at sige fra..Drengene havde altså ingen ide om hvad hun ville og troet hun mente ja..

  Voldtægtssager kan være meget indviklet at komme til bunds i..Fx bliver ca. 5 gange flere dømt i Sverige end i Danmark ,hvor mindre bevismateriale behøves for at kunne dømmes.Såvel som at mænd bliver dømt ved køb af prostitution, og ikke kvinden som er voldtægt så.Assange er fornuftig mht. ikke at ville udleveres til Sverige…

  I længden for at komme voldtægtssager til livs er der dog en løsning-så godt som-en lille app til en mobiltlf, hvor man erklærer sig enig i at have sex først…Denne kunne nok løse mange anklager…Men skal ikke glemme at mange kvinder lave falske anmeldelse, såvel som at mange mænd slipper for straf, når skyldige..

 26. Af Javier Martinez

  -

  AF KIM KAOS – 15. AUGUST 2016 16:24
  Mehmet Sami Gür får dagligt “sine” indlæg tilsendt fra den tyrkiske ambassade.

  Efterhånden køber jeg denne ja!

 27. Af Flemming Lau

  -

  Lederen for Tyrkisk Center for børns rettigheder, Sabit Aktas til Hurriyet Daily News; udtaler at ” den seksuelle lavalder på 15 år, aldrig er blevet håndhævet seriøst af domstolene !” Ifølge Aktas er der 3.5 mio barnebrude i Tyrkiet idag, og han frygter nu en eksplosion af ” Nye vielser!”

 28. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Det betyder ikke noget for queer-segmentet, at islamisterne accepterer sex med børn, fordi Muhammed var pædofil.

  For de mest radikale dele af quee-segmentet, som var organiseret i Pædofilforeningen, mener, at den seksuelle lavalder undertrykker børns “ret til sex”…

  DE mest radikale dele af queer-segmentet i Danmark kalder sig endda for Queer-jihad, selvom rigtige jihadister hader og foragter homo- og biseksuelle queerfjolser.

  Queer-segmentet i Danmark arbejdede i årevis for, at Københavns Kommune skulle opkalde en central plads, i forbindelse med Rådhuspladsen, efter en homopædofil nazist og hans ligeledes homopædofile ægtemand…

  Queer-jihadister skal ikke forveksles den biseksuelle islamist, der begik terrorattentatet mod homo-klubben i Orlando, i et futilt håb om, at allah ville tilgive hans ugudelige, seksuelle udskejelser, hvis han myrdede sig selv, og andre homoseksuelle syndere…

 29. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  I halvfjerdserne og starten af firserne arbejdede de homofile seksualaktivister sammen med de pædofile seksualaktivister om, at få samfundet til at acceptere deres seksualitet.

  I USA eksisterede der en relativt stærk organisation, der hed NAMBLA – North American Man-Boy Lovers Association, som arbejdede tæt sammen med de homoseksuelles organisationer. I Danmark eksisterede der en Pædofil-forening, som arbejdede tæt sammen med de homofile seksualaktivister.

  De heteroseksuelle seksualaktivister, der kæmpede for billedpornoens frigivelse i Danmark, var ikke meget bedre til at beskyttte børn mod seksuelle overgreb:

  Da billedpornoen blev tilladt i Danmark, blev loven, der tillod salg, køb og besiddelse af billedporno, formuleret på en måde, der medførte, at Danmark i de følgende ti år blev verdens største eksportør af børneporno!

 30. Af Javier Martinez

  -

  Hvad hedder en person der er jaloux på homoseksuelle forresten?
  Scientology har nogle dybt kedelige , respektløse meninger om homoseksuelle og lesbiske..
  jacob har uden tvivl taget siden meninger direkte fra den falske lære her..

  “The term “dynamic two” within Dianetics normally refers to the human urge to procreate. Ellis and Krafft-Ebing were two early researchers into human sexuality.

  One year later, in 1951, Hubbard published “Science of Survival: Prediction of Human Behavior.” 2 One source has quoted excerpts from it. 3 Hubbard crated a “tone scale” which classifies individuals and human behavior. The scale runs from -3 to +4. He apparently rated gay and lesbian behavior at a 1.1. — between “fear” (1.0) and “anger” (1.5). On this scale, -3 means death and +4 is the most positive rating attainable. 4

  It is important to realize that Hubbard is rating same-sex behavior, not homosexuals and bisexuals as people. An individual may change the tone scale at which they are functioning many times an hour. Many anti-Scientology information sources have implied that persons who engage in same-sex sexual behavior are permanently at 1.1 on the tone scale.

  Book One, Chapter 18, Page 116 says:

  “At 1.1 on the tone scale, we enter the area of the most vicious reversal of the second dynamic. Here we have promiscuity, perversion, sadism and irregular practices.”

  This presumably includes homosexual behavior. In Book One, Chapter 27, Page 163, he writes:

  “From 1.3 down to 0.6 we have the general area of the subversive, who promises a people freedom and equality and gives them a slaughter of their best minds and cultural institutions, to the end of a totalitarian dominance.”

  In Page 89-90, he writes:

  “Such people should be taken from the society as rapidly as possible and uniformly institutionalized; for here is the level of the contagion of immorality, and the destruction of ethics…No social order which desires to survive dates overlook its stratum 1.1’s. No social order will survive which does not remove these people from its midst.”

  One of Hubbard’s solutions to homosexuality was quarantine; the other was counseling with the goal of raising the individual’s rating above 1.1:

  “The only answers would seem to be the permanent quarantine of such persons from society to avoid the contagion of their insanities and the general turbulence which they bring to any order, thus forcing it lower on the scale, or processing such persons until they have attained a level on the tone scale which gives them value.” 5
  http://www.religioustolerance.org/hom_scie.htm

 31. Af Gert Hansen

  -

  Selvfølgelig skal Tyrkiet ikke med i EU. Det er en helt vanvittig tanke, og det er ufatteligt (næh, egentlig ikke) at nogen overhovedet har kunnet komme på den tanke. Hvilket i disse år bliver mere og mere tydeligt.

  Ligesom tyrker ikke kan integreres i Tyskland (selv i 4. generation), men fortsat er tyrker der bor i Tyskland, kan Tyrkiet ej heller integreres i EU. Alt af indlysende årsager, det ikke burde være nødvendigt at gentage.

  Tilhængere af tyrkisk EU medlemskab har lige fra starten enten været utroligt naive, eller ualmindelig dumme og uvidende, eller også har de en anden dagsorden. Man hælder vel til det sidste?

  Der er helt give mange sympatiske, fornuftige og venlige tyrker. Men det betyder ikke, at de derfor skal med i EU. Hvilket et flertal af tyrker efterhånden ej heller ønsker. Nå ja, frihed til arbejde i EU, og EUs støtteordninger er selvfølgelig ikke at foragte. Men alligevel…

 32. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Du vil af en eller anden grund helst tale uden om emnet.

  Men denne diskussion handler ikke, om Hubbards holdning til seksuelle afvigelser.

  Den handler om, at Tyrkiet tilsyneladende er ved, at begrænse børns basale ret, til at blive beskyttet mod seksuelle overgreb!

  Når man diskuterer seksuelle overgreb på børn i Tyrkiet, som bliver regeret af en islamistisk præsident, så er det derimod relevant at konstatere, at Muhammed ifølge retlærde muslimer selv var pædofil.

  Ifølge retslærde muslimer tvang Muhammed en mindreårig pige, til at gifte sig med ham, hvorefter han voldtog hende systematisk.

  Det er relevant at nævne, selvom Muhammed døde for over 1200 år siden, fordi muslimer anser Muhammed for at være deres etiske forbillede – det perfekte menneske, og fordi Muhammeds handlinger, som de beskrives i haditherne, er grundlag for, at det muslimske lovsystem, sharia, tillader systematiske, seksuelle overgreb på mindreårige, muslimske piger, der bliver tvunget til at gifte sig med voksne, muslimske mænd.

 33. Af Maria Due

  -

  Det er aldeles forfærdeligt.

  Men findes der noget muslimsk land, hvor børn ikke er mere end almindeligt udsatte for seksuelle krænkelser? Jeg spørger, fordi jeg ikke er sikker på det, men derimod ved at det er tilfældet i mange muslimske lande. Jeg har fx mange gange skrevet om de grusomme love, som Khomeni fik indført eller genindført, der handler om, at børn selv i spædbørnsalderen kan bruges som sexlegetøj, man skal blot betale en fastlagt bøde til forældrene, hvis barnets indre organer ødelægges. Så bliver det ikke mere barbarisk

 34. Af Javier Martinez

  -

  Dit homoseksuelle had er uden tvivl opbygget via at din religion acceptere og udgiver den jacob. Og det påpeger jeg blot, som retfærdigvis det må og skal!

  AF JAKOB SCHMIDT-RASMUSSEN – 15. AUGUST 2016 17:11
  “I halvfjerdserne og starten af firserne arbejdede de homofile seksualaktivister sammen med de pædofile seksualaktivister om, at få samfundet til at acceptere deres seksualitet.”

  Pædofile borgere var normalt under romerne og grækerne, ja faktisk for det meste af den menneskelige udviklingshistorie..Derfor u-relevant at relatere til et par stykker i 7oérne og 80érne…De har altid eksisteret, men heldigvis mindre og mindre..Vi skal snakke om i dag, og relatere til i dag. Pædofili er ulovligt, og skal være ulovligt..Derfor må vi relatere til emnet, som er tyrkiets pædofili, som indtil videre blot er en retsinstans og ikke er vedtaget som lov endnu. Men da ERdogan lige har fjernet alle vestlige kultur sindede moderne dommere, skal man da være bekymret.

  Jøderne og de kristne har været pædofile igennem næsten hele historien..Præster og biskopper tog sig livligt for retterne i gamle dage..Paverne var de værste.Men ja, islam er en lovreligion, modsat kristendommen hvor dens lærer ikke følges nogensteder, og hvor biblens og torans værste passager er blevet slettet af loven, som lov. Fx er det stadig ikke ulovligt i jødedommen for en far at sove med sin datter, dog en søn med sin moder fx..Den gik de først for nylig i gang med at fornye lovmæssig i Israel..

  Derudover er der tosseorganisationer derude for alting..Nynazisme, gammelfascisme, for dyresex, for burhøns, for v revisor snyd, listen er endeløs…Endda lobby organisationer fra scientology mod bøsser og lesbiske,(dig) mormonske lobby organisationer, anti-abort grupper mv..

 35. Af Flemming Lau

  -

  Ifølge den tyrkiske forfatnings domstol ” Er børn mellem 12 og 15 år selv i stand til, at forstå betydningen af en seksuel akt!” Med stemmerne 7 mod 6 er loven besluttet og træder i kraft til januar 2017.
  Nu er det ikke kun en lederen af et tyrkisk Center for børns rettigheder der er bekymret. Talskvinde for kvindeorganisationerne i Istanbul er ligeledes stærkt kritisk. Prof. Bahar Gøkler fmd for IPSCAN, tyrkiske afd. en International organisation der arbejder for at forhindre misbrug og vanrøgt af børn, udtaler til avisen at hvis denne afgørelse ikke omgøres vil børnemishandlere knne gå frit rundt!

 36. Af Niels Larsen

  -

  Maria Due

  Skal man være helt ærlig – og det skal man jo, så kommer man ikke udenom at islam er en forbrydelse mod den samlede menneskehed og i særdeleshed mod muslimerne selv.

  Og at islam som sådan naturligvis bør forbydes i civiliserede lande.

 37. Af peter kocsis

  -

  “Skal man være helt ærlig – og det skal man jo, så kommer man ikke udenom at islam er en forbrydelse mod den samlede menneskehed og i særdeleshed mod muslimerne selv.

  Og at islam som sådan naturligvis bør forbydes i civiliserede lande.”

  De civiliserede , kristne lande har med aggressiv vold erobret 5 kontinenter (Afrika,Australien, N. Amerika , S Amerika, Asien) . islam har erobret 0 kontinenter.

  De civiliserede kristne lande har startet 2 verdenskrige. Islam har startet 0 .

  De civilserede kristne lande har smidt 2 atombomber over civile. Islam har smidt 0.

  Det er klart at disse fakta taget i betragtning må være Islam der forbydes.

 38. Af Niels Poulsen

  -

  “islam har erobret 0 kontinenter.”

  Fordi de ikke magtede mere. De besatte Spanien. De stod uden for Wiens mure. Men de fik klø og blev smidt ud af Europa igen. Smukke er er de spanske malerier af jomfru Maria, som træder halvmånen under sine fødder.

  Nu til dags går det bedre, støttet af Europas historieløse eliter som de er. På de bonede gulve spredes der ben for de indtrængende horder.

  For nuværende har de ødelagt lande som Pakistan og Afghanistan. Og skabt ørkesløse ghettoområder i Europas store byer, som nu står uden for statsmagtens jurisdiktion.

 39. Af Flemming Lau

  -

  Det stor stor uretfærdighed, ikke at anerkende Islam som Fredens religion. Islam står for piece! A piece of this, and a piece of that! Syrien sagde da ja til islam i 634, Jerusalem 637, Irak og Egypten i 639, Cypern i 649, Armenien 653, Spanien i 711,

  De vantro kristne kastede 1 verdenskrig i hovedet på de rettroende tyrkere og vore venner tyskerne
  De vantro kristne kastede 2 verdenskrig i hovedet på vore venner tyskerne og vor 12 Imam Adolf Hitler. Det stor stor løgn at der døde 6 mio Juden i KZ Lejre og det ærgerligt at Hitler ikke fik gjort sit arbejde færdigt. Det var ærgerligt at muftien Hussein ikke fik lavet udryddelseslejre lejre ved Nablus Palæstina jf opn Atlas. Det var de onde imperialistiske Britters skyld. Det var ærgerligt at man ikke fik slået resten af de 12 000 jøder ihjel i Bosnien, men lod 800 jøder slippe. Det var Titos skyld! Heldigvis kunne 500 af vores bosniske brødre fortsætte med at jage Juden i Palestine indtil 48′

  Det var de sataniske amerikanere der smed atombomberne i Japan, og det eneste Japanerne havde gjort var at bruge krigsfangerne til var at øve bajonet kamp på dem!

  Vores snart rige Iranske venner har lovet at der ikke eksistere noget Israel i år 2025. For da har de nemlig fået A B C våben, i massevis!

  Jo Islam er “værkeligt” Fredens religion!

 40. Af Javier Martinez

  -

  AF FLEMMING LAU – 15. AUGUST 2016 22:15
  Ifølge den tyrkiske forfatnings domstol ” Er børn mellem 12 og 15 år selv i stand til, at forstå betydningen af en seksuel akt!” Med stemmerne 7 mod 6 er loven besluttet og træder i kraft til januar 2017.

  virkeligt UHYGGELIGT hvis sandt! Kunne du linke til denne?

  “Og at islam som sådan naturligvis bør forbydes i civiliserede lande.”
  Niels B Larsen

  Sålænge dette følges med et forbud mod alle religiøse retninger.

  .” islam har erobret 0 kontinenter.”
  AF PETER KOCSIS – 15. AUGUST 2016 22:36

  Islam eksistere fra Nordafrika, Vestafrika, over Centralafrika til Mellemøsten og til Asien…Så den er en ommer. Såvel som at denne udbredelse skulle være sket fredfyldt..

  “De civiliserede kristne lande har startet 2 verdenskrige. Islam har startet 0 .”

  Så kommer vi til at tale om moderne forståelse..Verdenskrig er blot relateret til i de seneste to store krige, og er derved sådan set blot en del af moderne forståelse…..Der har været en verdenskrig mellem Islam og Kristendommen i 12oo år, og dens samlede antal af ofre er ukendt pga. den manglende statistik da.Den fortsætter ufortrødent..Sidste gang via 14.ooo døde og lemlæstet i Gaza mod muslimer fra jøderne.Og i Syrien via Russerne, Franskmænd, og ja selv Danske fly et utal og ikke kalkuleret antal af døde..Så nej den er en ommer.

 41. Af Javier Martinez

  -

  Vores snart rige Iranske venner har lovet at der ikke eksistere noget Israel i år 2025. For da har de nemlig fået A B C våben, i massevis!
  LAU

  Naturligvis har jøder ret til et sted at bo og leve…Men ikke til at praktisere deres egen misbrug i tyske koncentrationslejre overfor andre-palæstinenserne….Og essentielt det er hvad der foregår som vist via den seneste Gaza krig. I Danmark burde de også følge Dansk kultur, som ikke betyder at skære i sine børns kønsdele..Resten af deres religiøse ævl burde de have lov til…Men repræsentativt jødisk magt i tinget og medierne skal på dagsorden.

 42. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez.
  Det var fra EB som jeg fik smidt i nakken idag. Side 5, redigeret af en Lisbeth Povlsen. Nedenunder står der navnet David Attardo.

 43. Af christian petersen

  -

  BD har ret, Tyrkiet er en tikkende bombe. ISÆR fordi merkel, løkke, jelved, stampe og mange andre af samme slags, ikke fatter en bønne af hvad der foregår, eller de er så fedtet ind i manipulerende og korrupte miljøer at de bevidst eller ubevidst ignorerer alle de uhyggelige kendsgerninger om EUs katastrofekurs. Som de ellers kan få serveret på en sølvbakke af kronikker i Berlin gske og jp, og af videofilm mv. i den korte avis, snaph, 180g og urias.

 44. Af Javier Martinez

  -

  Tak for “linket” Lau…Husk control plus C betyder copy og et link…Og at EB og BT er landets to mest useriøse medier..

 45. Af J. Hans en

  -

  Bizart igen at overvære en debat i Berlingske som intet har med virkeligheden at gøre.
  Historien er usand.
  Bloggerne i Berlingske skulle skamme sig.
  Men den egenskab ejer de åbenbart ikke.

 46. Af J. Hans en

  -

  Bizart igen at overvære en debat i Berlingske som intet har med virkeligheden at gøre.
  Historien er usand.
  Bloggerne i Berlingske skulle skamme sig.
  Men den egenskab ejer de åbenbart slet ikke.

 47. Af christian petersen

  -

  De kronikker der hentydes til kl. 01.11 ovenfor, er dem der er skrevet af asger åmund, jp-jalving, uhrskov, selsing og lignende. Men ellers se de chokerende nyheder og film der findes i den korte avis, 180g, urias og snaph. Eller læs ” vold, våben og trusler”

 48. Af Gert Hansen

  -

  J. Hansen:

  Har du overhovedet noget relevant at tilføje til emnet?

 49. Af Niels Larsen

  -

  Kocsis

  http://www.trykkefrihed.dk/jihads-tarer.htm

  Når det kommer til at slå uskyldige ihjel er islam second to none for at citere Churchill.

  Intet har slået så mange uskyldige ihjel. End ikke 2 verdenskrige (hvor den vestlige verden “kun” stod for ca. 2/3 af de dræbte) kan komme på omgangshøjde med vanviddet islam.

 50. Af J. Hans en

  -

  AF GERT HANS EN – 16. AUGUST 2016 09:32
  “J. Han sen:
  Har du overhovedet noget relevant at tilføje til emnet?”

  Har Gert Hans en?
  Nej.
  Det har hans slags aldrig.

 51. Af P Christensen

  -

  Det er helt ok at være en religiøs tosse.
  Bare man kun generer sig selv.

  Desværre har især islam det problem, at man skal genere alle andre med sit idioti.
  Hjulpet godt på vej af den vestlige venstrefløjs forbløffende mange nyttige idioter.

 52. Af J. Hans en

  -

  Dette er hvad sagen drejer sig om:

  “Den seksuelle lavalder i Tyrkiet er 18 år.
  Er den ene part under 15 år, klassificeres alt seksuelt samkvem som overgreb, uanset om der er tale om sex med samtykke eller ej.
  Loven skelner altså ikke mellem en 15-årig, der har sex med en 14-årig kæreste, og en mand på 50 år, der forgriber sig på en toårig.
  Begge får mellem 8 og 16 års fængsel for fuldbyrdet samleje og 3 til 8 år for andre seksuelle handlinger.
  Det, har forfatningsdomstolen givet en lokal domstol medhold i, er uretfærdigt.
  Domstolen har givet parlamentet indtil den 13. januar til at lave loven om.”
  Kilde: Jyllands Posten

  Bente Dalsbæk
  Er du stolt over at du har bygget en blog op på en løgnehistorie?

 53. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Ifølge den tyrkiske regering og det tyrkiske retssystem vælger nogle 12-årige, muslimske piger fuldstændigt frivilligt, at sælge sex til voksne mænd, og derfor er det ikke voldtægt, hvis en voksen mand har sex med en mindreårig pige, der er blevet tvunget til prostitution…

  Uddrag fra “The Case of N.Ç.: A Turkish Child’s Presumed Consent to Prostitution” af Rachael Curtis, Human Rights Brief fredag 10. februar 2012:

  “In many countries, when a thirteen-year-old girl is sold as a child prostitute, courts presume the girl has been raped.

  The Supreme Court of Appeals in Turkey recently found otherwise.

  Two women, who purported to be thirteen-year-old N.Ç.’s employers at a local factory in the province of Mardin, sold her as a child prostitute to over twenty-six men for a period of seven months. Both women have been sentenced to nine years in prison, but the twenty-six men, including teachers, civil servants, and village elders, have received reduced sentences ranging from one to six years.

  The men benefited from a legal technicality, namely the old Turkish penal code that was in effect at the time of the rapes included a provision allowing reduced sentences in cases where the minor consented to the sexual activity.

  The lowest court applied the old code, ruled that the girl consented to the intercourse, and sentenced each of the men to a minimum of five years in prison for statutory rape.”

  “The reduced sentences for these perpetrators are alarmingly indicative of the state of children’s rights in Turkey.”

  “The alarming fact of N.Ç.’s case is that all of the judges on Turkey’s Supreme Court ruled that N.Ç. consented to sexual intercourse with at least twenty-six men.”

 54. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Til J. Hansen:

  Tusind tak for denne information hr. J. Hansen. Jeg kunne ikke have gjort det bedre. Vesten og vestlige medier handler efter ikke faktuelle, men fiktive og selvopdigtede nyheder. I det mindste kunne man som en seriøs og etisk medie organisation undersøge kilden til alle disse hetz kampagner og grove og anti-tyrkiske propaganda krige!

  Vesten ærgrer sig over og er ked af Erdogan ikke blev kuppet ned af magten! Vesten er faktisk ligefrem vred over Erdogan ikke blev dræbt den samme dag som det mislykkede kupforsøg!

 55. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Derfor har vesten et fup demokrati!

  Det så vi med vestens dobbeltmoralske og hykleriske holdning og reaktion overfor det mislykkede kupforsøg i Tyrkiet. Istedet for at støtte tyrkernes demokrati kamp, har vesten desværre støttet kupmagerne. Vesten har mistet sin troværdighed ift. demokrati, frihed, menneskerettigheder, presse- og ytringsfrihed osv. i hele verden. Vesten kan ikke længere belære andre i verden om demokrati og frihedsidealerne, for de (vesten) har selv overtrådt dem allesammen!

  Fy for satan, hvor er det ulækkert! Selv tanken er til at brække sig over!

 56. Af Jakob Schmidt-rasmussen

  -

  Tyrkiet vrimler med flygtningebørn, og Islamisk stat sælger “vantro”, mindreårige piger til prostitution, så der er ekstra god grund til at være opmærksom på seksuelle overgreb mod børn i Tyrkiet.

  Islamister anser Muhammed, for at være det perfekte menneske, og et forbillede for alle rettroende muslimer, og ifølge de fleste retslærde muslimer var Muhammed pædofil.

  Ifølge de anerkendte hadither tvang Muhammed den lille pige, Aisha, til at gifte sig med ham, da hun var seks år gammel.

  Muhammed begyndte at voldtage den lille pige systematisk, fra hun var ni år gammel -vel at mærke, ifølge islamisterne selv.

  Det er derfor, at Islamisk Stat tillader voldtægt af mindreårige sexslaver og af muslimske småpiger, der er blevet tvunget til at gifte sig med voksne, muslimske mænd.

 57. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Tænk, at islamisternes etiske ideal er en pædofil voldtægtforbryder, som islamistiske mordere og voldtægtforbrydere bruger til at helliggøre deres barbariske forbrydelser – herunder voldtægt af børn!

  Fy for satan, hvor er det ulækkert!

  Hvis man virkeligt vil forsvare muslimernes interesser, så burde man måske starte med at forsvare de mindreårige, muslimske pigers basale interesser, i stedet for indirekte at forsvare de voksne mænd, der voldtager de muslimske småpiger…

 58. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @Mehmet Sami Gür

  Brækker du dig over demokratiet, fordi vores demokratiske, “menneskeskabte” love ikke tillader systematisk voldtægt af småpiger, der er blevet tvunget til at gifte sig med voksne, muslimske mænd, ligesom det angiveligt “gudgivne”, muslimske lovsystem, sharia gør?

 59. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Til Jacob Schmidt-Rasmussen:

  Endnu en fordom og hetz kampagne mod Islam og muslimer!

  Aisha var ikke 9, men 19 år, da hun giftede sig med Profeten (f.v.m.h.). Desuden var Aisha en meget kritisk, spørgende, oplyst, veluddannet og et godt eksempel kvinde. Profeten (f.v.m.h.) har ikke presset eller tvunget hende (Aisha) til noget som helst. Profeten (f.v.m.h.) ventede faktisk i lang tid før Aisha valgte og besluttede selv. Profeten legede med børn i børne- og øjenhøjde. Han havde en pædagogisk kærlighed til børnene. Han græd for ressourcesvage børn og hjalp dem ud af fattigdom. Og jeg kunne blive ved med flere eksempler.

  Så, fortsat I bare med at kaste masser af mudder til Islam og muslimer. En dag kommer I allesammen til at fortryde jeres hadske og fjendske holdninger til Islam og muslimer.

 60. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Til Jacob Schmidt-Rasmussen:

  Du skriver igen efter din uvidenhed og fordom. Prøv lige og forhold dig til fakta og ikke fiktive og selvopdigtede informationer. Du kan ikke opnå noget med disse mudderkastninger! Og forresten du forstår udmærket godt hvad jeg mener om det vestlige fup demokrati. Jeg behøver vel ikke gentage som en papegøje, vel? Vi snakker og skriver trodsalt på dansk.

  Har du læst J. Hansens indspark (16-08-16, kl. 12:06):

  Dette er hvad sagen drejer sig om:

  “Den seksuelle lavalder i Tyrkiet er 18 år.
  Er den ene part under 15 år, klassificeres alt seksuelt samkvem som overgreb, uanset om der er tale om sex med samtykke eller ej.
  Loven skelner altså ikke mellem en 15-årig, der har sex med en 14-årig kæreste, og en mand på 50 år, der forgriber sig på en toårig.
  Begge får mellem 8 og 16 års fængsel for fuldbyrdet samleje og 3 til 8 år for andre seksuelle handlinger.
  Det, har forfatningsdomstolen givet en lokal domstol medhold i, er uretfærdigt.
  Domstolen har givet parlamentet indtil den 13. januar til at lave loven om.”
  Kilde: Jyllands Posten

  Bente Dalsbæk
  Er du stolt over at du har bygget en blog op på en løgnehistorie?

  • Af Bente Dalsbæk

   -

   Kære Mehmet, som jeg skrev i mit oprindelige indlæg – og som jeg har præciseret nu, da det åbenbart ikke synes klart nok – så har jeg hele tiden skrevet, at forfatningdomstolens afgørelse afventer ny tyrkisk lovgivning. Men i dét vakuum, der er opstået indtil det sker, er der altså en anden retstilstand, der ikke synes at give den fornødne beskyttelse til børn – en beskyttelse, der som jeg hele tiden har skrevet ikke rigtig er til stede i forvejen al den stund, at Tyrkiet har et enormt problem med barnebrude, og i disse år huser endnu flere børn, der er særligt sårbare, især overfor socialt pres og tvang i forhold til ægteskaber m.v. Dette sammenholdt med, at Menneskerettighedskonventionen er blevet suspenderet, at der er fyret tusindvis af dommere, at der er tale om genindførsel af dødstraffen gør, at jeg undrer mig over, at døren ind til EU er så åben, som den synes at være, når grundlæggende menneskerettigheder, herunder børnerettigheder, og voldsomme eroderinger af demokratiske grundpiller som retsvæsenet finder sted. For bare at nævne nogle eksempler. Så nej, det er ikke bygget på en løgn, men på endnu en historie om et land, hvor der synes at være mere end almindeligt rod i forholdet til helt fundamentale menneskerettigheder, hvilket tyrkiske menneskerettighedsforkæmpere peger på hele tiden – og også i denne sag, hvor de er bekymrede for børnene. Det er jeg også.

 61. Af P Christensen

  -

  En dag kommer vi til at fortryde vore hadske og fjendske holdninger til
  Islam og muslimer, skriver en blogkommentator.

  Hvorledes ?
  Og hvis Vesten er så slem, hvorfor myldrer de utilfredse så herop?
  Ligger profit over profet?

  Hvad der står i gamle bøger og hvad forlængst døde mennesker
  har gjort i år 800hvidkål, er ganske ligegyldigt.
  Relevans har alene adfærd blandt og imellem de nulevende.
  Og i Vesten har enfoldige fløjshandske-poltikere ladet de rabiate dele af islam komme
  ind, konsolidere sig og sætte sin syge dagsorden.

 62. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Du er åbenbart mere muslimsk, end de retslærde, muslimske eksperter i Saudi Aabien og Iran – og alle de andre muslimske lande, der tillader seksuelle overgreb på småpiger, med henvisning til Muhammeds voldtægt af den mindreårige pige, Aisha…

  Men jeg tror faktisk, at det er en del af løsningen på dét problem, at de muslimske dogmatikere skifter mening om Aishas alder, og pludseligt “opdager”, at Aisha i virkeligheden var voksen, da Muhammed begyndte at have sex med hende.

  Problemet med dén løsning er blot, at alle, der faktisk ved noget om emnet, véd, at det er løgn…

  Du må hade muslimske småpiger, når du dækker over de mænd, der tror, at de har ret til at voldtage dem, fordi sharia tillader voldtægt af småpiger.

  Hvis du virkeligt vil forsvare muslimernes interesser, så burde du starte med at forsvare de muslimske småpiger, som voksne, muslimske mnænd udsætter for seksuelle overgreb, som de “retfærdiggør” med religiøse pseudoargumenter…

 63. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @Mehmet Sami Gür

  Har du læst mit indlæg, som blev publiceret 12.55?

  Det viser, at det tyrkiske retssystem påstår, at en tolvårige pige, der er blevet tvunget til at sælge sex, selv havcde valgt at sælge sex.

  Hvis du virkeligt vil forsvare mus,limernes interesser, så burde du forsvare de muslimske småpiger, der bliver seksuelt misbrugt, i stedet for at forsvare de mænd, der vodtager småpigerne.

  Desuden så er det både latterligt og dybt usmageligt, at du forfalder til platte trusler.

  Du skriver: “En dag kommer I allesammen til at fortryde jeres hadske og fjendske holdninger til Islam og muslimer.”

  Du kan bare komme an, din nar.

 64. Af Maria Due

  -

  At Bente Dalsbæk ser ud til at være fejlinformeret, er ikke ensbetydende med, at hun er kommet totalt på vildveje. Tværtimod, og her henviser jeg til mit indlæg ovenfor, hvor jeg skrev om Khomeinis barbariske indstilling til brugen af småbørn som sexlegetøj og systematisk voldtægt selv af spædbørn, der får kroppen ødelagt af pædofile mænd. Eksemplerne på et almindeligt udbredt seksuelt misbrug af børn er overvældende indenfor en række kulturer, der har islam som fællesnævner. Dermed være ikke sagt, at perverteret omgang med børn ikke finder sted i andre kulturer, men der er unægtelig en stor forskel på folks indstilling til dette misbrug og dermed mængden og lovgivningen

  I dagens JP/International, s. 8 kan man læse i den efter min mening grundige og velorienterede udenrigskorrespondent Gunnar Willums artikel “Har Ergodan sænket den seksuelle lavalder til 12 år?”, at det er tyrkiske retspraksis, at en dreng på 15 år, der bliver taget i at have sex med sin samtykkende kæreste på 14 år, får den samme straf som en mand på 60, der forgriber sig på et toårigt barn, dvs. mindst otte år bag tremmer Har manden på 60 ikke penetreret sit offer, kan han slippe med tre års fængsel. Dvs. at en forelsket teenager, hvis kæreste var villig, sagtens kan få en næsten tre gange så lang fængselsestraf som den pædofile.

  Hvordan dette end vendes og drejes, giver disse retsforhold et særdeles ubehageligt indkik i tyrkisk tænkemåde, og det er jo altid noget, at nogle tyrkiske jurister har ønsket at gennemføre lovøndringer på dette område.

  Hvad dette munder ud i, ved vi endnu ikke, men vi ved, at seks ud af tretten dommere ved Tyrkiets forfatningsdomstol stemte imod at ændre loven, og at de ikke lagde juridiske argumenter til grund for deres modstand, men paradoksalt nok henviste til frygt for “social indignation”, og den frygt viste sig at være berettiget.

  Der er altså fortsat meget at væmmes over i den sag, og Bente Dalsbæk skal ikke have utak for at have skrevet om den.

  • Af Bente Dalsbæk

   -

   Kære Marie,
   Mange tak – se også mit svar til Mehmet, hvor jeg præciserer, hvad jeg også skrev i både mit første, og nu præciserede indlæg, at der mellem forfatningsdomstolens afgørelse og tyrkisk lovgivning, som skal komme til januar, hvis det altså sker – synes at være opstået en anden retstilstand, som jeg har forstået det, som måske ikke er den tyrkiske regerings endemål, men ikke desto mindre er til stede nu.
   Min primære anke – som jeg også har til Mehemet skrevet om – er min generelle indvending over den dårlige forfatning børns rettigheder er i i Tyrkiet, hvor barnebrude er et enormt problem, som ikke er blevet mindre af, at Tyrkiet nu også huser sårbare syriske og andre flygtningebørn. Det er i det lys,at jeg undrer mig over, at døren til EU stadig er åben.

 65. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Rettelse:

  “Det viser, at det tyrkiske retssystem påstår, at en tolvårige pige, der er blevet tvunget til at sælge sex, selv havde valgt at sælge sex.

  Hvis du virkeligt vil forsvare muslimernes interesser, så burde du forsvare de muslimske småpiger, der bliver seksuelt misbrugt, i stedet for at forsvare de mænd, der vodtager småpigerne.”

 66. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Retslærde muslimer tager som regel udgangspunkt i “Sahih Bukhari volume 5, book 58, number 234”, når de skal afgøre, hvor gammel Aisha var, da Muhammed tvang hende til at gifte sig med ham, og hvor gammel hun var, da han begyndte at udsætte hende for systematisk ægteskabsvoldtægt.

  Citat fra Bukhari:

  “Khadija died three years before the Prophet departed to Medina. He stayed [alone] for two years or so. He married Aisha when she was a girl of six years of age, and he consummated that marriage when she was nine years old.” [3]

  “Consumated” er en gammel eufemisme for samleje, der typisk oversættes til dansk med ordet “fuldbyrdet”.

  Men heldigvis for de muslimske småpiger, er Mehmet Sami Gür klogere end alle de retslærde muslimer, der hidtil har fortolket haditherne og sharia…

 67. Af Niels Larsen

  -

  Mehmet Sami Gür
  – 16. august 2016 13:07

  Forklar gerne, hvad det er for en “tyrkernes demokrati kamp”, der er tale om?

  Det kan vel ikke være Erdogans åbenlyse overgreb på snart sagt alt og alle, der er modstandere af hans diktatur, der er tale om?

  Jo mere, man hører om det islamiske svineri, desto større modstander bliver man.

  En “religion”, som tillader og ligefrem opfordrer til gentagen voldtægt af 9-årige piger, kan man kun have den dybeste foragt tilovers for.

  “Aisha var ikke 9, men 19 år, da hun giftede sig med” den pædofile.

  Nu lyver du, hvilket kan bevises sort på hvidt: “The majority of traditional hadith sources state that Aisha was married to Muhammad at the age of six or seven, but she stayed in her parents’ home until the age of nine, or ten according to Ibn Hisham, when the marriage was consummated with Muhammad, then 53, in Medina.”

 68. Af Flemming Lau

  -

  Gift dig med din voldtægtsmand ! Typisk tyrkisk stil !
  Journalisten Burak Bekdil fra Hurriyet Daily News fortæller den 27-7-16′ om en senior dommer fra højeste ret bevidne for en parlaments kommission, at næsten 3000 ægteskaber var registeret mellem ofret og deres gernings mand. Særligt en sag tiltrak sig opmærksomhed. 3 mænd kidnappede en pige og voldtog hende. Da en af dem fik tiltvunget sig ægteskab med hende, blev alle sigtelser mod de 3 frafaldet !

 69. Af Anders Kirkegaard Jakobsen

  -

  Bente Dalsbæk.

  Den tyrkiske forfatningsdomstol har præciseret, at den nuværende lovgivning i Tyrkiet mod sexuelle overgreb på 12-15 årige børn af specifikt juridiske formuleringsgrunde skal revideres.

  Den nuværende lovgivning, der i allerhøjeste grad beskytter seksuelle overgreb mod 12-15 årlige, står stadigvæk ved magt indtil det tyrkiske parlament frem til årets slutning får mulighed for at revidere / omforme den nuværende lovs eksakte ordlyd.

  Du videregiver en falsk nyhed uden at have undersøgt eller dobbeltchecket om historien er sand.

  Det ser man tit her på Berlingskes Nyhedsblog.

  Henrik Day Poulsens indlæg om at EU ville afskaffe engelsk som officielt sprog.
  Total falsk nyhed.

  Kasper Støvrings kommentar om en 13årigs anklager mod “sortsmuskede” mænd. Historien der viste sig at være fri fantasi, blev af Kasper Støvring afvist med, at er det ikke sandt, så kommer der nok en anden historie, der beviser, at hvad jeg skriver, er sandt.

  Jeg forventer selvfølgelig, at Berlingske direkte nedenunder din letkøbte falske kommentar bringer et dementi.

 70. Af Flemming Lau

  -

  Siden “Sultan Erdogan” er kommet til magten, er Tyrkiet slået ind på en kritisk vej i forhold til Vesten og er på vej til at blive “Den syge patient” igen. Når selv tyrkiske medier som endnu ikke er blevet lukket, melder om krænkelser og misbrug af mindreårige piger, bør alle slå lyttebøfferne ud! Man må spørge sig selv, om de ukritiske røster til bla Tyrkiet bunder i en led trang for pædofile til at have et “safehaven” tæt på Europa !

 71. Af Niels Peter Lemche

  -

  Ak ja, tyrkerfobien kender ingen grænser på disse blogs. Jyllandsposten bekræftede i dag, at sagen om pædofili er en skrøne, opfundet af østrigske medier, og den med dødsstraffen er de også ved at tage i sig igen dernede. Men ingen holder sig tilbage, når der skal slås tyrkere af tønden.

  Der er så mange anden og tredjegenerationstyrkere i Danmark, at det for dem simpelthen må være rædselsvækkende at se, hvorledes de konstant hænges ud af højrenationalistiske danskere, der simpelthen opfører sig som noget afskum.

 72. Af Niels Larsen

  -

  Fejl adresse, Lemche.

  Det er tyrkerne, som opfører sig som afskum. Læs kriminalitetsstatistikkerne!

 73. Af Flemming Lau

  -

  Grease or Tyrkey ?

  https://www.gatestoneinstitute.org/8577/turkey-christians-murders

 74. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Kære Bente Dalsbæk

  Herinde på Berlingskes debat side er det ligesom at tale/skrive til muren.

  De insisterer stadigvæk på misinformationer. Og når De gør det, så er De også med til at vildlede utallige borgere, som tror det De lægger ud med er rent faktiske oplysninger. De arbejder på et af landets største medie organisationer, som efter sund og meningsfuldt fornuft kræver en vis grad seriøs, etisk og fakta-kilde baseret indstilling til medieførelse.

  Som hr. J. Hansen og hr. Anders Kirkegaard Jacobsen smukt udtrykker det, så står den nuværende lovgivning med hensyn til seksuelt overgreb på 12-15 årige stadigvæk ved magt indtil det tyrkiske parlament forhåbentlig har vedtaget en ny og revideret lovgivning senest d. 13. januar 2017.

  Hr. Anders Kirkegaard Jacobsen har været inde på hvilke fejl Berlingske bloggere, skribenter og journalister begår og har begået. Derfor er I ikke helt stuerene, som I journalister begiver for at være. Jeg synes helt ærligt I også kunne benytte jer af selvkritikken til jeres selvforståelse og arbejdsmoral og strategi.

  Når det er sagt, så kan jeg ikke lade være med at undre mig over hvilken slags intolerance man har overfor de kritiske begivenheder, der fandt sted og stadig finder sted i Tyrkiet. Tyrkiet har lige fornyligt afværget et stort og forræderisk kupforsøg, og landet er derfor stadigvæk i undtagelsestilstand. Hvad med at vise en lille smule forståelse og empati for de svære tider landet står overfor. Tyrkiet er ikke et perfekt og stuerent land. Det har jeg aldrig påstået! Men hvis man kan stå sammen med Frankrig og hvis man kan forstå modstridende og negative begivenheder i den franske undtagelsestilstand, så kan man vel også med tyrkernes. Det tager tid at rette op på tingene og ingen har hokus pokus løsning på problemerne. Det kan godt være I hader nogle politiske figurer i Tyrkiet, men I er søreme også gode til at generalisere. I forsøger simpelthen at omfatte alle tyrkiske borgere i samme bås. Uretfærdigt nok fordømmer og straffer I hele befolkningen for noget, som de ikke er herre over.

  Så har vi hr. Jacob Schmidt-Rasmussen, som kalder mig uacceptabelt nok for en nar. Han har måske lige pludselig følt sig truet af det jeg gav udtryk for ift. de negative udsagn, som visse debattører udgav om Islam og muslimer, hvilket efter min mening ville de fortryde det senere hen i livet. Så vidt jeg kan se blev denne udmelding misforstået og ligefrem blev fortolket som en trussel. Det er ikke min hensigt at true nogen. Her fokuserede jeg på samvittigheden med hvordan man vil få det og hvilke følelser, der er på spil. Når man engang i fremtiden finder ud af alt hvad man har sagt og påstået om Islam og muslimer rent faktisk i virkeligheden var baseret på uvidenhed og fordom.

  • Af Bente Dalsbæk

   -

   Okay Mehmet, men er det ikke rigtigt forstået, at I den mellemliggende tid (til januar), så straffes sex med 12-15årige ikke, hvis det er sket med samtykke? Du undlader at forholde dig til samtykket. Når det er sagt, så er min pointe jo, at børns rettigheder i Tyrkiet er under al kritik (i forvejen). Antallet af barnebrude er ekstremt højt, og er ikke faldet så vidt jeg kan læse mig til. Dertil kommer – uanset, hvad man måtte mene om kup eller ej – nogle helt fundamentale eroderinger af selve kernen i retssamfundet og demokratiet, når man jagter dommere, fængsler kritikere, overvejer at indføre dødsstraf osv. Det er dét, der er min anke og min tanke bag indlægget: Der er simpelthen en dør, der burde lukkes indtil Tyrkiet har lavet en demokratisk oprydning i eget hus, og fra min stol og bekymring; også i at forbedre børns rettigheder. Når alt det er sagt, så bør ingen kalde hinanden for nar eller andet, herunder fremsætte trusler osv. Det er som du skriver uacceptabelt.

 75. Af Anders Kirkegaard Jakobsrn

  -

  Nej Bente Dalsbæk.
  Det er ikke korrekt.
  Hvor i alverden har du det fra, at sex med børn mellem 12-15 år er tilladt i Tyrkiet, hvis den 12-15årige giver sit samtykke.
  Hvor har du det fra?
  Kilde og henvisninger tak.

 76. Af peter kocsis

  -

  Hele historien er opspind.

  http://jyllands-posten.dk/international/ECE8924721/korrespondent-nej-tyrkiet-tillader-ikke-paedofili/

  Det er utroligt at blogejeren ikke forlængst har slettet sin løgnagtige indlæg.

 77. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Kære Bente Dalsbæk

  Jeg vil nødig blive ved med at forstyrre dig på det her tidspunkt:-)

  Hverdag følger jeg hele verden tæt på tre (3) sprog. Dansk, tyrkisk og engelsk. Ifølge de tyrkiske myndigheder er det uanset om det er sket med samtykke eller ej, så er den nuværende lovgivning foreløbig og stadigvæk gældende indtil d. 13. januar 2017.

  Der er ingen tvivl om vi alle skal stå vagt og værne om bl.a. børns rettigheder. Vi har jo alle trodsalt børn og familie, som vi holder meget af. Derfor skal vi sætte os selv i deres situationer for at føle og forstå hvad det vil sige at være krænket.

  Tyrkiet er en retsstat og det vil det blive ved med at være.

  Men som sagt er der en landsoverdækkende undtagelsestilstand i Tyrkiet. Uanset hvad man er – om man er en dommer, statsanklager, advokat eller en journalist, så bliver alle behandlet og dømt ligeligt og retfærdigt. Hvis der er klare beviser for de har medvirket til kupforsøget d. 15-07-16. Og hvis de har en eller anden form for tilknytning til kupmagerne, så bliver man ifølge statens love betragtet som en terrorist og dermed en forræder, hvilket er strafbart. Ingen uanset stilling og baggrund er immun og hævet over staten og statens love og regler. Det burde ikke at være svært at forstå det.

  USA bliver betragtet som et vestligt demokrati, men landet har jo dødsstraffen. Nu er det ikke sådan, at dødsstraffen i Tyrkiet er legaliseret med det samme. Det bliver diskuteret heftigt blandt politikerne og borgerne. Desuden er EU ikke det eneste alternativ. Hvis det havde været således, så ville Storbritannien ikke melde sig ud af fællesskabet, ikke sandt?

 78. Af Flemming Lau

  -

  Hvordan får man en mindreårig voldtaget tyrkisk pige, til at gifte sig med en af de 3 gerningsmænd ? “Tyrkish style “; Faderen skal blot true sin mindreårige pige med ÆRESDRAB. Jeg kan lige høre faderen! ” Gift dig med manden, ellers har du kastet SKAM over familien og den er jeg nød til at genoprette med dit blod !”

 79. Af Gert Hansen

  -

  Herr Gür nævner ovenfor, at ca. 53% af tyrkiske vælgere demokratisk har valgt Erdogan. Det er nok rigtigt – og er endnu et godt argument for, at Tyrkiet ikke kan/skal være medlem af EU.

  Bortset fra det, så har man ikke militærkup i vestlige demokratier, og man fængsler ikke journalister. (Ikke endnu da, men det kommer måske).

  Og så er det i øvrigt ikke op til mig at fortælle tyrkerne, hvordan de skal drive deres land, hvilket ikke er det samme som, at jeg ikke har en holdning til det.

 80. Af Javier Martinez

  -

  Men kommer ikke uden om at tyrkiet bliver mere og mere islamistisk dag for dag, og at kvinderettighederne går den forkerte vej…Bøsser og leskbiske er dog meget svært at være i Tyrkiet og i alle muslimske lande, såvel som i Scientology naturligvis…Erdogan har gennemtrumfet det ene og det andet, og truer dagligt med at åbne grænserne….Europa skal bevæge sig væk fra Tyrkiet, langt væk.

  I Danmark bliver muslimer heller aldrig integreret. Vi kan lige så godt se det i øjne som det er, jo færre der kommer jo bedre bliver integrationen…Så er det eneste at gøre at lukke ned for indvandringen og flygtninge via udmeldelse af konventionerne og nok også EU.

 81. Af Maria Due

  -

  Det er sandelig en psykedelisk oplevelse at se Tyrkiet udråbt til offer, og hvad angår europæiske borgere, der kalder sig tyrkere, er det mig ikke muligt at betragte dem som uskyldige i deres hjemlands prestigemæssige styrtdyk. Nogle er selvfølgelig, men parallelsamfundene og diverse statistikker taler deres tydelige sprog.

  Hver nat brænder det i de europæiske byer, et helt usandsynligt stort antal biler, containere, skoler og andre offentlige bygninger futtes årligt af, og det er naturligvis kun døde ting. Det virkelig forfærdelige er, at disse brande vidner om et had, der er løbet løbsk på trods af, at mange gode viljer og store ressourcer har været sat ind for at skabe trivsel.

  Efter min mening står vi europæere overfor nogle særdeles ubehagelige erkendelser, fordi vi har bragt os selv ud i noget, vi ikke kan styre. Her tænker jeg ikke på de materielle goder, som de fleste af os vist uden afsavn kan skære ned på, men på den tryghed og tillid, der i øjeblikke siver ud af samfundet og dermed ændrer det dramatisk.

  Til dem, der tror, at en sådan holdning er nem for mig at antage, kan jeg kun sige, at deri tager de helt fejl. Blandt billederne på min pc ligger der bl.a. et af en lille snavset, sorthåret dreng på ca. tre år, der stå på en strand og kigger op i et kamera med det mest charmerende smil over hele femøren. Under den ene arm har han en babydukke med blå øjne, lyst hår og ”hvid” hudfarve. Det billede har jeg set meget på og tænkt, om dukken mon er hans kæreste eje og kom med i gummibåden til Grækenland, eller om der var et venligt menneske, som gav ham den, da han nåede i land, og om den vil påvirke hans syn på europæiske børn. Det er jeg bange for, at den ikke vil. Jeg har også brugt lang tid på at se på det fotografi, som Søren Pind længe havde liggende på facebook af døde syriske børn med isposer. Jeg har ledt efter tegn på, at det var et manipuleret billede og kunne ikke afgøre det, men ved, at der er blevet taget billeder af andre børn, som man ikke ville have været i tvivl om var døde. Jeg har vendt og drejet spørgsmålet om, hvornår selvforsvaret er moralsk forsvarligt.

 82. Af J. Hans en

  -

  AF BENTE DALSBÆK – 16. AUGUST 2016 14:41

  Kære Bente Dalsbæk.
  Du roder dig mere og mere ind i bortforklaringer, udenomssnak og dårlige undskyldninger.
  I stedet for bare at erkende at din blog er bygget op på en løgnehistorie.

  Du er den anden blogger som indenfor de sidste par dage bruger løgnehistorier i Berlingskes antimuslimske korstog imod muslimer.
  Kasper Støvring gjorde det for et par dage siden.
  Andre bloggere går det også jævnligt.

  En ting er at Berlingske har udviklet sig til en sort sump af fremmedhad, intolerance, afstumpethed og kynisme.
  Hvor alt går ud på at fodre højrefløjens indre svinehund.
  Berlingske er efterhånden værre end Jyllands Posten.

  Men Bente Dalsbæk.
  Hvis I mener, at det er jeres opgave konsekvent at tilsvine muslimer, latterliggøre og stigmatisere dem.
  Hvorfor kan dette ikke gøres uden brug af spin, løgn og bedrag?
  Er det fordi at i simpelthen er uvidende og inkompetente på Berlingske?

  Du skriver Bente Dalsbæk:
  “Min primære anke – som jeg også har til Mehemet skrevet om – er min generelle indvending over den dårlige forfatning børns rettigheder er i i Tyrkiet, hvor barnebrude er et enormt problem, som ikke er blevet mindre af, at Tyrkiet nu også huser sårbare syriske og andre flygtningebørn.”

  Ja du har ret Bente Dalsbæk.
  Tyrkiet huser ca. to millioner flygtninge.
  Flygtninge som er kommet til Tyrkiet på grund af bl.a. Danmarks krige i de muslimske lande.
  Flygtninge som vi har skabt.
  Men løber fra ethvert ansvar for.

 83. Af Maria Due

  -

  Kære Bente. Først i nullerne var jeg en hyppig gæst i en intens debat på et stort norsk medie, hvor der på et tidspunkt dukkede en kvindelig jurist op, som skrev om hyppige brud på Børnekonventionen. Du er givetvis bekendt med den og minder mig om denne advokat og hendes følelse af afmagt overfor realiteterne, men til andre, der måske er lige så uvidende om emnet, som jeg den gang var, kan jeg fortælle, at FN’s Konvention om Barnets Rettigheder blev vedtaget på FN’s generalforsamling den 20. november 1989 og . definerer en række grundlæggende rettigheder, der gælder for ethvert barn.

  Traktaten forpligter ratificerende stater til at arbejde for at sikre de samme basale rettigheder for alle børn, og som børn betragtes alle under 18 år. Ikke mindre end 193 nationer har ratificeret konventionen og derunder Tyrkiet og de muslimske lande med undtagelse af Somalia, oplyser Wikipedia.

  Og, som man siger på nydansk, hvordan synes I så, at det går? Jeg har læst preamblen og kan kun konkludere, at dette er en af de hensigtserklæringer, der er smukt udtænkt men i en feberdrøm om Utopia, og at indholdet står i et skærende misforhold til virkeligheden.

  Det er der mange andre ting, der gør i øjeblikket, og jeg kan kun håbe, at vi vil forstå at holde hovedet koldt og handle så godt som muligt. Vi er der, hvor andre før os har været. Vi skal vælge, for vi kan ikke få det hele, og det var uansvarligt at tro noget andet. Vi har tabt et spil, men vi behøver ikke at tabe de efterfølgende.

 84. Af Flemming Lau

  -

  Maria Due.
  Hvornår er selvforsvaret moralsk forsvarligt ?
  BS paragraf 13 angiver, ved ethvert overhængende eller påbegyndt angreb på din person!

  Men du mener nok snarere hvornår en familie, bykvarter, lokalsamfund, kommune, landsdel eller landet, berettiget kan træde i karakter og yde selvforsvar for ovennævnte. Det er ikke muligt!
  Magtmonopolet ligger hos staten og der kan det kun påvirkes politisk! Ellers er det oprør!

  I USA og Tyskland skyder der borgerværns grupper op i et hidtil uset omfang, hvor selvforsvar trækning indgår i et integreret forløb.

  Dansk stil eller mangel på samme; For en del år siden var der en Falck redder, der sammen med sin gravide hustru, var på vej hjem en sen aftentime. Pludseligt dukkede der 7 indvandrere op og begyndte at chikanere dem. Manden mulede alle 7 da han kunne lidt selvforsvar. Han blev dømt og mistede sit arbejde hos Falck, da de ikke kunne have en “voldsmænd” ansat! Jeg tror at vi skal belave os på en lang proces, med blod, sved og tårer, før politikerne erkender problemerne for Hr og Fru Danmark. Og derefter en ligeså lang og pinefuld genoprettelse, før vi atter er herre i eget hus!

 85. Af P. Torbensen

  -

  Ja-Vesteuropa står i kviksandet og synker langsomt ned i dybet sammen med nuancerne ,Tyrkiet accepterer ikke sex med mindre årige-en and i medie havet-efterse lige kilder og des lige.Men nok mere alvorligt vores kultur,hvis den stadig eksisterer tvivler tit for myndighederne udviser manglende forståelse for forsvaret af vores værdier og forsvarer ikke vores grænser mod anarki og kaos,men skaber desværre også kaos i den verdensdel vi bliver overstrømmet af.Hvilken kraft har sat dette spil igang til vores undergang ?

 86. Af J. Hans en

  -

  AF BENTE DALSBÆK – 16. AUGUST 2016 18:29
  “Okay Mehmet.
  Når alt det er sagt, så bør ingen kalde hinanden for nar eller andet, herunder fremsætte trusler osv. Det er som du skriver uacceptabel”

  Ja. Den slags udsættes man for på Bente Dalsbæks blog.
  Højreekstremisterne har frit spil, hvad angår tilsvining af andre.
  Giver man et svar på tilsvinelserne, så slettes ens indlæg.
  Sådan er det generelt på Berlingske.

 87. Af J. Hans en

  -

  Samtykkende’ barnebrude og anden seksuelt misbrug af børn er i forvejen er et alvorligt problem, som ikke er blevet mindre af, at der er kommet en endnu svagere gruppe børn til Tyrkiet fra Syrien og andre lande.
  Skriver Bente Dalsbæk.

  Ja. Det er en enorm byrde som er lagt på Tyrkiet på grund af Vestens korstog imod den muslimske verden.
  Og forholdene for flygtninge i Tyrkiet er uden tvivl problematiske.

  Det er de såmænd også andre steder.
  Som bloggerne i Berlingske ikke skriver så meget om.
  Australien har tvunget nogle små nabolande til at acceptere, at Australien opretter koncentrationslejre i disse lande.
  Hvor Australien indespærrer flygtninge.
  I disse lejre er mord, voldtægt, også af børn, tortur og mishandling dagens orden.
  Den danske højrefløj betragter Australiens behandling af flygtninge som værende et forbillede.
  For en ordens skyld bør nævnes, at de australienske metoder er langt dyrere end en anstændig behandling af flygtninge.
  Men det er jo de gode hensigter som tæller.

 88. Af j nielsen

  -

  “Kære Bente Dalsbæk.
  Du roder dig mere og mere ind i bortforklaringer, udenomssnak og dårlige undskyldninger.
  I stedet for bare at erkende at din blog er bygget op på en løgnehistorie.”

  Det ser desværre sådan ud. Det er åbenbart mere tillokkende at fremture end at indrømme at man er hoppet på en limpind.

 89. Af Maria Due

  -

  Flemming Lau, du skriver:

  ”Magtmonopolet ligger hos staten og der kan det kun påvirkes politisk! Ellers er det oprør!”

  Ja, men staten er jo også os, og vi er kun kommet så langt ud, fordi andre var dygtige til at udnytte vores uenighed og naivitet og pålægge os ansvar og skyld, som er helt ude i hegnet. Officielt ønsker de ikke at bliver reddet af os, men uofficielt nasser de voldsomt på det, der gennem tiderne er blevet skabt i Europa af både materiel og kulturel rigdom. Som jeg ofte har skrevet, er Europa et skatkammer, og klimaændringerne vil sende million efter million af afrikanere og folk fra Mellemøsten i vores retning.

  ”I USA og Tyskland skyder der borgerværns grupper op i et hidtil uset omfang, hvor selvforsvar trækning indgår i et integreret forløb.”

  Det får vi også, de første er jo allerede dannet, og jeg bryder mig ikke om det. På den anden side ville alt andet være urimeligt at forlange. Man har i .det hele taget forlangt alt for meget af borgernes tålmodighed og overbærenhed, vi er jo ikke et slavefolk, der er sat i verden for at tjene andre.

  Man skal ikke tage folks stolthed fra dem, og det er hvad, der er ved at ske. Både for os etniske og for tilflytterne, De alt for omklamrene med de alt for høje idealer, er destruktive som få.. Det tænkte jeg faktisk også, da jeg arbejdede indenfor sundhedsvæsenet og opnåede gode resultater ved at gå andre veje.

  ”Jeg tror at vi skal belave os på en lang proces, med blod, sved og tårer, før politikerne erkender problemerne for Hr og Fru Danmark.”

  Der er allerede gået lang tid, og jeg tror ikke på, at politikerne er så ubegavede og verdensfjerne, at de ikke allerede ved, at det står galt til. Jeg synes, at de dagligt giver udtryk for deres vildrede, og jeg er meget træt af flosklerne om, at de og andre sover. Problemet ligger først og fremmest i vor egen uenighed om fremtidsvisionerne og problemløsningsværktøjerne, og mest af alt i, at ingen aner, hvad det er klogest at gøre. .Cameron og Farage har overladt roret til andre, Hollande menes også at have kurs ud af politik, Merkel er i store problemer, og i USA opfører Trump sig som en galning Gal af magtgebær..Jeg kan ikke sige, at jeg finder det betryggende, at danske bloggere, der kalder sig borgerlige og dagligt har mange læsere, støtter Trump. Tidligere stemte de på SF og Socialdemokratiet.

  Vi befinder os i en pinefuld venteposition og er nødt til at vente på, at brikkerne begynder at danne tydeligere mønstre, som vi kan tage bestik af. Samtidig er jeg dog temmelig stolt over de mange gode debatoplæg, læserbreve, artikler og kronikker, som jeg har læst i de senere måneder. Noget er langsomt på vej og lader sig ikke stoppe. Europæerne ved godt, at vi er ved at miste, og at vi ikke bliver fri for terroren. De frygtsomme er i færd med at vænne sig til frygten, og derefter kan vi begynde at handle.

 90. Af thomas LAURSEN VIG

  -

  Hvor skrives der meget væk og forblændet ævl I denne diskution. Det er dog en trøst midt i al sorgen over dette udtryk for meneskelig dumhed at det er den ene rabiate højrefløj der prøver at tilsvine og bekrige hinanden. Tænk oh skræk hvis de fandt sammen hvor meget de i fællesskab kunne ødelægge.
  Gys

 91. Af david hansen

  -

  De politiserende kvinder plurer løs som de har forstand til. Nej, staten er ikke længere os, for den har distanceret sig fra os, og er blevet en farlig modstander eller fjende. Og jo, mange politikere er ubegavede, uvidende, stupide, falske og verdensfjerne, det fremgår klart af deres politik og udtalelser. Se hvordan politikere er ved at ødelægge Sverige, Tyskland, Frankrig og England osv. med EU politik, ubegrænset indvandring og skøre reformer. Se 180g, snaph og den korte.

 92. Af Niels Larsen

  -

  Maria Due: “Efter min mening står vi europæere overfor nogle særdeles ubehagelige erkendelser”

  Der er kun brug for to erkendelser: 1) erkendelsen af at muslimer i kristne områder af verden er en katastrofal fejltagelse og 2) erkendelsen af at muslimer af fremmed oprindelse i kristne områder skal hjemsendes – uanset om de er statsborgere eller ej.

  Flemming Lau

  Hvad så, når staten ikke er i stand til at opretholde sit magtmonopol – det er den danske stat jo tydeligvis ikke i store områder af landet? Så må det vel være berettiget at gribe til selvtægt, ikke sandt?

  Eksempelvis når politiet nægter at hente tyvekoster i Sandholmlejren på trods af beviser for, at de befinder sig der. Eller 10 tyrkerknægte overfalder fredelige folk.

 93. Af Maria Due

  -

  “De politiserende kvinder plurer løs som de har forstand til. Nej, staten er ikke længere os, for den har distanceret sig fra os, og er blevet en farlig modstander eller fjende. ”

  Du lyder som Lars Hedegaard, der ganske vist er mere høflig mod kvinder, men altid oppe mod “dem”, hvadenten det er med Trotskij eller nordamerikanske penge i hånden. Læs dagens leder i JP, især om vælgerforeningernes prioriteringer af kendiseffekten frem for kompetencer og erfaringer. Om en overvægt at unge, uerfarne akademikere i Folketinget, en kraftig underrepræsentation af det private erhvervsliv samt et arbejderparti uden arbejdere. Det er os, der har valgt dem, men vi havde for at sige det lige ud, ikke meget at stemme på.

  Den dag, hvor tilstrækkeligt mange står foran Christiansborg og demonstrerer, vil de ikke blive gennet væk af hverken politi med tåregas eller militær med kampvåben. Christiansborg vil gå i plenum og måske udskrive valg, men der vil ikke blive brugt fysisk vold imod os, som det er sket i Tyrkiet og vedbliver at ske. De tyrkiske anklagere har nu udarbejdet et anklageskrift på over 2.500 sider og går efter at få idømt Fethullah Gülen to livstidsdomme og 1.900 års ekstra fængsel. Den slags har åbenbart effekt i Tyrkiet, hvorimod danskerne ville knække sammen i grin, hvis en af vore offentlige anklagere demonstrerede statsmagt på den måde.

  For nogle år siden havde vi en Gülen tilhænger i Berlingskes debat, og han sang lange sange for sin syge moster indtil jeg forsøgte at få ham til at forklare, om kvinder fik del i alle disse herligheder. Derefter forsvandt han. For Gülen trækker i samme retning som Erdogan, det er to alfahanner, der kæmper om vælgere, der minder om hinanden eller er de samme, og udsigterne for et demokratisk Tyrkiet er ringe. Snart får vi også noget helt nyt at tænke på. for Kina har nu meldt ud, at man har i sinde at forsvare sine nationale interesser, og at man både tænker på de forsyningsmæssige (olie fra Iran og Saudi-Arabien) og de økonomiske (Afrika) og Sydøstasien. En ny kinesisk flådebase er placeret i Dijbouti ved indsejlingen til Det røde hav og strategisk i forhold til Suezkanalen.

  Så længe Europa er sat skakmat vha. trusler om at sende millioner af migranter imod os, og vi ikke helhjertet begynder at forsvare vort territorium og egne børn samt får ændret eller nyfortolket konventionerne, hvilket vist er muligt vha. Folkerettens iboende grundprincipper, så længe mister vi indflydelse på verdensplan og reducerer os selv til brikker, som andre kan flytte rundt på og feje af bordet. Vi må hver især afgøre med os selv, om vi finder, at det er godhed og bedre end at forsøge at redde stumperne og modsætte os en balkanisering.

  Forleden var der en stor kurdisk demonstration i Hamborg, og andre steder ses kurdere og tyrkere allerede i gadekampe mod hinanden. Kurderne i Hamborg så ikke krigeriske ud, mange gik smilede og småsludrede, mens de under et stort politiopbud bar deres kurdiske faner, billeder af deres egne ledere fra Mellemøsten og sågar også nogle af deres egne folkedragter gennem gaderne. De tyske tilskueres mimik dannede en slående kontrast til de demonstrerenes.. Tyskerne stod tavse og alvorlige, og nogle kvinder holdt sig for munden. Vi har fået andres kampe på skødet og er vidner til, hvordan de krigsførende er begyndt at organisere sig og danse krigsdans.. Mange påstår endda, at de er i krig med os og vil sejre. Tyrkiet er en tikkende bombe, men det er ikke den eneste.

 94. Af Javier Martinez

  -

  Man kommer ikke uden om at Tyrkiet forværres dagligt efter Islamisten er kommet til..Almindelige skolelærer og dommere bliver arresteret og fyret nu..15.ooo stk. eller deromkring..

  Ataturk ville græde af skam. Og kvinderne i Tyrkiet går en slem fremtid i møde, som gør deres børn hvis den tyrkiske islamisering fortsætter ufortrødent.

 95. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Det er god, ansvarlig, socialdemokratisk politik, at være imod masseimport af løntrykkere og dybt religiøse antisemitter, der forfølger og myrder jøder af religiøse grunde. Det er islamisterne, der er højreradikale – især i værdipolitisk forstand.

 96. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Der er 121.563 parkeringspladser i København.

  Nu får elbilisterne 500 parkeringspladser, så der ialt er 1000 parkeringspladser til elbiler i hele København.

  Udsigten til, at elbilisterne får bedre vilkår i København har gjort Henrik Day Poulsen, der så vidt jeg ved ikke bor i København, meget vred. Han er faktisk så vred, at censuren er løbet fuldstændigt løbsk på hans blog…

  Uddrag fra “Voldsom EU-kritik af luftforurening i København” af Ritzau, DR nyheder 17.08.16:

  “Det første skridt i en retssag om traktatbrud kan være taget, efter at EU kritiserer Danmarks luftkvalitet.”

  “I har haft ti års varsel. I har kendt reglerne og haft alle tænkelige muligheder for at overholde dem, og alligevel er I ikke nået i mål.

  “Skrivelsen fastslår, at Danmark ikke har overholdt reglerne om luftkvalitet, selv om vi var med til at vedtage dem. I det indre København er det nemlig mere forurenet, end EU tillader.”

  “Siden 2010 har luftforureningen i København hvert år overskredet grænseværdierne for indholdet af kvælstofdioxid, også kendt som NO2, viser de officielle indberetninger.”

  “I et forsøg på at komme under grænsen vil regeringen flytte målestationen længere væk fra trafikken og nedjustere de målinger, der er foretaget tæt på vejbanen. Det afviser EU dog at tillade.”

  Politikerne burde satse mere på hybridbiler, fordi det er en moden teknologi, indtil batteriteknologien er helt på plads, men det er da et symbolsk skridt i den rigtige retning.

 97. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAKOB SCHMIDT-RASMUSSEN – 17. AUGUST 2016 13:53: Fejlpostet? Skulle det ikke have været på HDPs nye blog? Hvad har P-pladser i København med Tyrkiet at gøre?

 98. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Intet.

  Men Kabell kunne selvfølgelig oprette en permanent parkeringsplads i Ankara til Day Poulsens osende fossilbil, som han kunne have helt for sig selv, bare for at lukke munden på kværulanten.

  Day Poulsens censur er så hård, at indlægget ikke bliver vist, selvom jeg har sendt det. Men jeg synes ikke, at I skulle gå glip af mine guldkorn, så derfor….

 99. Af Javier Martinez

  -

  AF DAVID HANSEN – 17. AUGUST 2016 01:13
  “De politiserende kvinder plurer løs som de har forstand til.”

  Ja, preben er ikke meget for kvinders ytringsfrihed som han mener ikke evner at relatere til politiske og samfundsmæssige problemstillinger..Sådan set en meget normal Borgerlig tilgang..Vil den sidste blå kvinde i blå blok venligst slukke for lyset, og efterlade opskriften på et kogt æg?

  Åbenbart har Erdogan nu også gået i gang med at erstatte bil osende parkeringspladser med nogle for Elbiler kun læser vi…Det ender med at de indfører et offentligt transportsystem i Istanbul også eller begynder at lære at bruge en cykel?

 100. Af Rosa Martinez

  -

  Javier: Preben har taget konsekvensen af sin barnlige frygt for magtfulde kvinder, og har skiftet navn til Ali Muliman, og er blevet islamist.

 101. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAKOB SCHMIDT-RASMUSSEN, du har vist aldrig kørt rundt i Ankara eller Istanbul! Men han kunne da parkere den i Malmö: Kun en kort lille togtur til København, og chancen er der, for at snart skal have en ny bil!

 102. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Bilen ville blive brændt af, hvis han parkerede i Malmö, som et led i kampagne, for at fordrive de vantro, etniske svenskere fra Malmöstan…

 103. Af Flemming Lau

  -

  Maria Due. 00:53
  Fint sammenfattet !

 104. Af Flemming Lau

  -

  Niels Larsen. 09:31
  Ja det er absolut et relevant spørgsmål du rejser vedrørende fraværet af Statens lov og ordens håndhævelse. Det er deres pligt at levere og sikre den fornødne fred og timelighed, for at folket kan dyrke Gud ! for at lyde lidt højstemt. Personligt tror jeg at selvdyrkelsen som er erstatning for Gud, er en af årsagerne til denne svøbe, men det er en anden sag!

  Når jeg igen og igen advare imod selvtægten, er det fordi “Frugten” rummer det dæmoniske, jf Granovettes 0 tærskels teori. Faren for medløberi og dæmonisk konkurrence så snart den første sten er kastet! Med det had der opbygget i dele af den danske befolkning, vil ingen kunne styre processen, hverken du eller jeg! Men det vi kan;, det er at stemme hvert 4 år, og “punke” politikerens i den mellemliggende tid! Træne selvforsvar, sikre vort hjem, etablere nabohjælp og iøvrigt være agt pågivende. Vores bevægelses frihed i de mørke timer er idag begrænset, bla Emilie taget i betragtning og vi er nødt yde omsorg for fra og til transport af vore nære og i det hele taget vor næste! Ups der blev vi højstemte igen. BS paragraf 13 giver os ret til selvforsvar.

  Der var en meget illustrativt udsendelse fra DR 2 igår, hvor man fulgte byen Mahoican…i Mexico. De var virkeligt plaget af narkokarteliernes svøbe, der ikke stod tilbage for IS. Fredelige borgere blev skudt, hængt, brændt og fik hugget hovedet af næsten dagligt! Lægen Mireles fik organiseret bevæbnede borgerværn. Dem de fangede blev sendt politiet. Blev de løsladt af den korrupte guvenør uden dom, blev de “nakket” og forsvandt sporløst. Men som det altid går, så æder revolutionen sine egne! Borgervænget blev delt, med et tilbud fra præsidenten om at autorisere værnet herunder med månedsløn, uniform og nye våben. Mexicos præsident var selv korrupt og handlede på ordre fra Viagas kartellet. Doc Mireles ? Han sidder idag fængslet og venter på dom for hans initiativ!

 105. Af peter kocsis

  -

  I Tyrkiet straffes det med op til 15 års fængsel at misbruge et barn under 15 år seksuelt.

 106. Af peter kocsis

  -

  Til debatredaktøren.

  Jeg vil gerne klage over følgende blog:

  Tikkende tyrkisk bombe
  AF BENTE DALSBÆK 15. AUGUST 2016 09:07

  Skønt bloggeren gentagne gange er gjort opmærksom på, at historien hendes blog handler om er opspind, har hun endnu ikke dementeret eller slettet det løgnagtige indhold hvilket er et groft brud på elementær presseetik.

 107. Af Javier Martinez

  -

  AF PETER KOCSIS – 17. AUGUST 2016 21:14
  I Tyrkiet straffes det med op til 15 års fængsel at misbruge et barn under 15 år seksuelt.

  Hvis sandt er det vist kun 6 år i Danmark..Så….

  AF ROSA MARTINEZ – 17. AUGUST 2016 15:54
  Javier: Preben har taget konsekvensen af sin barnlige frygt for magtfulde kvinder, og har skiftet navn til Ali Muliman, og er blevet islamist.

  Rosa fra Island må tage det op med andre sin frygt for “andre magtfulde” kvinde..Ikke noget der interessere undertegnede..Personligt respektere jeg ikke magtfulde kvinder mere end andre kvinder..Tag det op med din psykolog.

  “Ja. Den slags udsættes man for på Bente Dalsbæks blog.
  Højreekstremisterne har frit spil, hvad angår tilsvining af andre.
  Giver man et svar på tilsvinelserne, så slettes ens indlæg.
  Sådan er det generelt på Berlingske.”
  j.han.sen

  Men kommer ikke udenom at der tit er forskellige regler, ift politisk tilhørsforhold..Men da jeg nu er i en oplysningstid med frihed, må jeg hellere ikke gå videre.

  AF J. HANS EN – 17. AUGUST 2016 00:03
  For nyligt kommet ud at uledsagede, mindreårige flygtninge indvandrerdrenge i flygtningelejre i Danmark tager på bytur og kommer hjem (efter hvad de ansvarlige kalder sex ture) med designertøj mv.
  Det er normalt at de har overlevet turen hertil via prostitution, og danske pædofile er åbenbart ikke bleg for at tage sig af retterne! Så DK er ikke langt fra Australien!

  “Men det vi kan;, det er at stemme hvert 4 år, og “punke” politikerens i den mellemliggende tid! Træne selvforsvar, sikre vort hjem, etablere nabohjælp og iøvrigt være agt pågivende. Vores bevægelses frihed i de mørke timer er idag begrænset, bla Emilie taget i betragtning og vi er nødt yde omsorg for fra og til transport af vore nære og i det hele taget vor næste! Ups der blev vi højstemte igen. BS paragraf 13 giver os ret til selvforsvar.”
  Lau

  Et program som det i går på DR-så det-viser nytteløsheden via et neoliberalistisk samfund som Mexico blot..Hvor jeg selv har boet i et år ca. i alt..Og rejst i nær hver eneste afkrog, og det siger ikke så lidt….Befolkningen er yderst oplyst, og socialistisk, som er deres historie det seneste hundrede år…..De har blot ingen politisk betydelse af nogen som helst slags.

  Kriminaliteten har været faldende det seneste lo år. På Nær den mest voldelige ja..Men at komme den til bunds drejer sig ikke blot om at lukke ned for flygtninge og afrikanske migranter, men Europæisk også..Især østeuropæisk naturligvis..

  Glem ikke at den borgerlige kriminalitet har været støt stigende dog? White collar kriminalitet bliver dog ikke straffet i dk ift. samfundsomkostninger..Modsat USA. Hvor vi faktisk-og på eneste punkt jeg kan komme i tanke om- kunne lære lidt..

 108. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez.

  Jeg syntes at det er deprimerende, at de gode mexikanske ledere lige fra P Villa og frem, ender med at blive snigløbet. I det hele taget kunne man godt unde hele den mellemamerikanske befolkninger lidt mere stabilitet, og uden frygt for kriminalitet!

 109. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Kommentarer fra Rosa Martinez er ikke kommentarer fra mig.

 110. Af R. Harald Kristiansen

  -

  En person finder det interessant, at misbruge mit navn, Rosa. Det er måske Martinez selv, der skriver? Jeg ved det ikke.

  Der er mennesker her på bloggen, der misbruger andres navne.

  Det viser den manglende moral, der hersker her.

 111. Af Maria Due

  -

  I betragtning af hvor rundhåndet Peter Kocsis i mange år har været med injurier overfor debattører, der har advaret imod det, der nu manifesterer sig i hele Europa, synes jeg, at almindelig pli burde få ham til at være mere tilbageholdende med sine klager.

  For dem, der ikke allerede ved det, kan oplyses, at en whistleblower eller flere har lækket et dokument fra det tyske indenrigsministerium til den tyske tv-station ARD. Af dokumentet fremgår, at den tyske regering anser Tyrkiet for at være et centrum for islamistiske grupperinger, og at ministeriet mener, at den tyrkiske præsident Erdogan understøtter militante organisationer i Mellemøsten.

  Dokumentet understreger det ideologiske slægtsskab mellem på den ene side Erdogan og regeringspartiet AKP og den anden Det Muslimske Broderskab og dets palæstinensiske udløber. Hamas samt islamistiske oppositionsgrupper i Syrien, , der løbende giver sig udtryk i solidarisk støtte fra Ankara.. Samarbejdet mellem Ankara og forskellige islamistiske organisationer har i følge det tyske indenrigsministerium, som repræsenterer regeringen, fundet sted i mange år, og i Berlin skønner man, at det er blevet styrket siden 2011.

  I dokumentet oplyses også, at cirka en fjerdedel af de 760 islamister, der før slutningen af 2015 rejste fra Tyskland til Irak eller Syrien for at kæmpe for IS, enten havde tyrkisk statsborgerskab eller tyrkiske rødder. (se bl.a. JP/International d.d., side 10.

  Men dette kan jo ikke undre os, der allerede i 15 år eller flere har været bekendt med konklusionerne i rapporten ”Verlockender Fundamentalismus” ( Surhkamp Verlag 1997), hvor resultaterne af en undersøgelse blandt 454000 tyrkiske uddannelsessøgende unge i Tyskland mellem 15-21 år blev publiceret. Tendenserne mod fundamentalisme var allerede dengang meget klar for 25% af de unges vedkommende, og for 80% af denne store gruppe på 454000 unge gælder det, at de er født i Tyskland og har en klar holdning til, at Sharia burde gælde i Tyrkiet og Tyskland samt at fremtiden tilhører Islam.

 112. Af Javier Martinez

  -

  AF FLEMMING LAU – 17. AUGUST 2016 23:32

  Mexico ligger i nordamerika, men den mexicanske revolution er nær alle mexicaneres hjerte Og undertegnede under dem gerne mindre vold og død..Men har lange udsigter.. Jeg har selv tilbragt tid med narkobaroner, som samlet mig op som blaffer.. Yderst generøse var de. 🙂

  AF R. HARALD KRISTIANSEN – 18. AUGUST 2016 07:10
  Mit bud er så v revisoren Axel Eriksen eller KO…Sproget minder meget om v revisorens…Begge historiske kendte for at skrive i andres navne, mht. undertegnede…

 113. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez.

  Det lyder til at du nyder at leve livet farligt !

 114. Af Flemming Lau

  -

  Maria Due. 13:11

  Ja det var en pudsig dag, igår ! Den korte havde den allerede i ca 0900 og JP først ca 2100, 12 timer efter. Hvis man skal “botanisere” så tror jeg ikke på udenrigsministeriets manglende Clearing. Det var snarere et signal til tyrkerne om, at ” stikke piben” ind, fordi “vi” ved nemlig meget mere om jeres slyngelstat, end i ønsker at vi skal vide. Men det anskueliggøre desværre også at meget bliver forholdt den almindelige borger, så det bliver skrevet bag øret!

 115. Af Maria Due

  -

  Flemming Lau, jeg var også orienteret om dokumentet først på dagen i går, hvor der lå en tysk video på Youtube, og jeg tænkte, at det er godt, at jeg ikke har en ferielejlighed i Tyrkiet. Et varmt emne i dagens avis er de mindst 1.000 børneægteskaber, som er fulgt med migranterne alene i Tyskland. Og gad vide, hvordan Nato kommer til at reagere på oplysningerne om Tyrkiet, der er jo ligesom ingen gode eller blot nogenlunde acceptable løsninger på mange af disse problemer. Hvadenten man gør det ene eller det andet, vil det medføre endnu flere problemer og kræve, at vi går på akkord med os selv. .

 116. Af Javier Martinez

  -

  LAU

  Vil ikke råde nogen til at blafre rundt i det nordlige mexico i dag.. 🙂 Ej blot gå rundt i mexico city om aften.

 117. Af Flemming Lau

  -

  Maria Due. NATO ! den vinkel har jeg ikke skænket den store tanke. Det er nok fordi jeg ikke har den store tillid til USA i relation til Tyrkiet. USA har punket os i årevis for at få dem med i EU. Og med Obama i det ovale rum, tror jeg ikke der sker noget officielt. Men den larmende tavshed fra Tyrkisk Side, ovenpå afsløringen siger til gengæld alt. Der er oplagt at Tyrkiet aftalen, vil være en sagablot. Mht vejen frem, så har du ret, et valg mellem pest og kolera, men jeg er ved at nå dertil ang hensyn; Right or wrong, My country! Vi er så faretruende tæt på de 10%, som alle moderate muslimer har advaret os imod! Stop nu den muslimske indvandring, ikke mindst for vores skyld!

 118. Af Maria Due

  -

  Flemming Lau, jeg har først nu set Deadline fra i går aftes, og der fortalte en journalist i Tyrkiet, at det varme forhold mellem IS og Det Muslimske Broderskab har været kendt i den tyrkiske befolkning i mange år. Det har det også i den islamkritiske debat. Hi tler var et forbillede for broderskabet og er stadig beundret i Mellemøsten, og ikke så sjældent har folk lagt feriefotografier ud på nettet, hvoraf det fremgår, at “Mei n K amp f” også er en bestseller i Tyrkiet og udstillet hos boghandlere.

  Det stærkt forvirrende for os her i Europa er den måde EU og vore folketingspolitikere har danset rundt om emnet som katten om den varme grød. Morgenavisen Jyllands-Posten havde fx først i nullerne en lang periode, hvor Tyrkiet konsekvent omtaltes som et europæisk land. Jeg skrev et læserbrev til bladet og bad det holde op med at undervurdere læserne på den måde, og det er der sikkert mange andre, der har gjort, men det kom ikke i avisen. Det er jo rigtigt, at USA i mange år har presset på for at få Tyrkiet i EU, Bush-administrationen gjorde det også. Det er da mildt sagt også problematisk, at vi har indgået Natos musketered med et land som Tyrkiet, der plejer sådanne venskaber. Dag for dag trækkes vi længere og længere ud i et kviksand af umulige problemer med frastødende politiske partnere. Assad er en af dem. Det handler ikke om fælles værdier, men om geopolitiske forhold og adgang til ressourcer, og deri er der jo intet nyt, sådan var et også i Romerriget. Tyrkiet har Natos næststørste forsvar og har indtil nu været en loyal partner. Der må nødvendigvis ofres meget mere på Europas forsvar.

 119. Af Flemming Lau

  -

  Maria Due.

  Jeg er ganske enig i der skal investeres mere i forsvaret. For Danmarks vedkommende har man suttet nok på ” freds dividenden” siden Murens fald! PT er vi nede på 1.2 % af BNP. Det kan vi gøre møj bedre. Men vi slipper heller ikke, for med tiden, at investere i et Gendarmkorps. Frankrig kan ikke undvære sit og så slipper vi også for diskussionen om hvad Hjemmeværnet må og ikke må.

  Saudiarabien har en væsentlig aktie i det muslimske broderskab, med wahabismen og latterlige Adolf, som er udråbt som den 12 Imam. Khader viste os også på en sine rejser, at Adolf litteraturen gik som varmt brød bla i Ægypten. For øvrigt har Israels efterretningstjeneste allerede i Jan 2014 meldt ud, om al queda trænings Lejre i Tyrkiet, til med henblik på Syrien og Europa. Den nye saudiske konge Salman, har endvidere siden 93′ haft gang i mujahadinnerne i Bosnien, med henblik på eksport til EU. Den bosniske Præsident itzobekovitz var fuldt vidende!

  Det er som du tidligere har skrevet, en sej ventetid vi har foran os. Siden 92′ har jeg med mellemrum har kontakt med div lokal og lands politikere, for at lodde stemningen og informere dem om den graverende situation på lokal plan. Det var faktisk først da jeg så Inge Dahl Sørensen hvidglødende af raseri, fordi hun var blevet underkendt af sin gruppe i indvandre spørgsmålet, at det gik op for mig ” Hensynsbetændelsen” var omfattende på tinge, meget Apropos med JP. Problemet er imidlertid, hvordan medierne skal takle et nyt terrorangreb i DK. Hvis proppen i ketchup flasken, ryger hvad så ? Hvorlænge kan politikerne formå at holde dem i ro, med henvisning til sikring af den offentlige orden ? Tja………

 120. Af J. Hanse n

  -

  Man må så desværre erkende, at Bente Dalsbæk ikke havde format til at dementere, at hendes blog var bygget op på en stor løgnhistorie.
  Utroligt at Berlingske har bloggere ansat som fylder de godtroende fra højrefløjen med løgn.
  Men de er jo nemme ofre.
  De kan ikke skeldne imellem løgn og sandhed.
  De er vel også ligeglade.
  Så længe de får fodret den indre svinehund.

 121. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez. 19:24

  Nej det kan jeg sagtens forestille mig! Min viv og jeg slap heldigt ud af LA down town i 88, takket være bogstaveligt talt, en frelsende engel! Man skal passe på at blive siddende i greyhound bussen helt til endestationen, specielt i LA !

 122. Af Javier Martinez

  -

  Vi bruger allerede dobbelt så meget på militæret end vi gør på kultur som beskæftiger langt flere..Militæret har kun de borgerlige sønner der ikke kan bruges i samfundet som ansatte..Der er de blevet sat på luksusoverførelsesindkomst…

  Hvis man byttede rundt ville dette skabe langt mere fred og fordragelighed..Altså 1,2% på kultur og 0.77% på militæret..

  ” Man skal passe på at blive siddende i greyhound bussen helt til endestationen, specielt i LA !”

  USA er et uhyggeligt sted..Undertegnede har også blaffet der, en enkelt dag, og fik en øldåse smidt i hovedet af rednecks fra en passerende bil..Min værste oplevelse var dog, ude af trit med virkeligheden ellers, I canada hvor en tosse gav et lift til mig og en Belgier…Lige pludseligt kørte han bare af hovedvejen, vi så på hinanden og har villet ud af bilen i længere tid pga. hans seksuelle tilnærmelser..Da havde jeg trukket et våben frem og var klar. 2 km nede af en grusvej stoppt han, vendte sig om mod os med en pistol i hånden, og sagde “get out”…Så kørte han og vi gik to km retur til hovedvejen…En sjov historie sådan set, men er en del tosser derude..

  En new zealandsk ven jeg har rejst med i AFrika i flere måneder, blev forsøgt voldtaget i USA af en 7 fod sort basketball spiller der samlet ham op! 🙂 Han vejer selv over loo kg. USA er uden tvivl det mest usikre sted i verden…Overalt billeder af manglende småbørn der er forsvundet…

 123. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez.

  Det er egentlig lidt deprimerende for Bag Pakkeren, at vilkårene har ændret sig så radikalt. Verden er på lange måder blevet et mere farligt sted. Jeg så en udsendelse med en vandrer fra NZL tror jeg, som ville gå de 6000 km fra Nilens udspring, til Middelhavet. I yder området af Luxor begyndte selv politiet, at blive nervøse og det fortsatte indtil han var i mål.

  Jeg er lidt overrasket over jeres oplevelse Canada, på den anden side, med de store vidder..
  Mht den 7 fods store afrikaner. En ting er at man skal passe på sin viv, men hvis man også skal vare sig for at få sådan Krabat på nakken, så skal man jo nærmest sikre sig med en Bazooka. Når du nævner de mange Efterlysnings plakater, så vidner det om at den såkaldte trygge barn og ungdom er blevet en illusion i US. Og med Emilie i klar erinding, så er de ikke alene om det i den vestlige verden. Ganske forfærdeligt!

 124. Af Maria Due

  -

  Det væsentlige er ikke, hvor stor en procentdel af landets BNP, der bruges til at støtte kunsten, men hvad vi får for pengene. Hvad savner I i dansk kulturliv.?Vi har da fx mange skønne museer, et velfungerende bibliotekssystem, levende musik for enhver smag, masser af tilbud indenfor masser af sportsgrene osv.osv. Hvorfor dog brokke sig hele tiden som et forkælet barn i stedet for at glæde sig over al det, vi rent faktisk har.

  Og så over til Michael Jalvings JP-klumme “Frontalt” d.d. Tidligere kaldte han sig liberal, men han kan ikke have haft essensen med sig fra barnsben, for i så fald ville han ikke være faldet så let for den hedegaardske sirenesang og nu være endt som erklæret nationalkonservativ, hvad det så end betyder. Jeg får aldrig svar, når jeg spørger. Som supplement til klummen serverer Jalving ikke desto mindre et fint citat af den slovenske filosof Slavoj Zizek, og det er så forfriskende intelligent i sin bagvendte logik, at jeg ikke kan forestille mig, at nogen statsunderstøttet dansk vanekunstner med tonen i orden kunne finde på at vende så finurligt op og ned på fakta:

  ”Nogle politisk korrekte venstreorienterede ser i burkaen en protest mod kvinders reduktion til seksualobjekt, men det anfægter ikke det faktum, at burkaens grundlæggende betydning er at iscenesætte undertrykkelsen af kvinder.” 🙂

  Netop, og jeg håber, at Kvinfo læser med. Det samme gælder hovedkluden, og selv om den kan være draperet smukt, er den også et politisk signal og skønhedsmiddel, der fungerer som .photoshop. Man kan diskret foretage en beskæring og skjule og fremhæve på den måde, som man er bedst tjent med. Ikke sandt Asmaa? Den prangende dyd har altid sine bagsider, og broderskabet ligeså.

 125. Af Javier Martinez

  -

  Som i alle ved, er det mest væsentlige hvor meget der bruges på kultur, da uden brug af videre ressourcer, og blot besparelser. bliver facit der blot mindre kultur..

  Kvindfo vil skraldgrine hvis en blå kvinde skulle møde op en dag. og sige at hun var interesseret i ordentlige kvinderettigheder!…De ville modtage en gratis busbillet til sankt hans.

  Problemet er alt for mange børn ikke længere har råd til at dyrke idræt..Nu har vi forskellige borgerlige med storhedsvanvid, fordi vi har vundet et par medaljer mere i OL,ude at bede om at alle pengene satses på et par hundrede elitesportsudøvere, i stedet for det generelle sundheds ve og vel og børnenes trivsel. En billet til svømmehallen kan nu koste 5o kr.

  Sidste år sparret regeringen 6oo millioner på kultur, mens sverige satset et lignende beløb..Den kulturløse Bertil -fra V naturligvis-vil nu spare endnu mere.0.77% af skatteindtægter er et latterligt beløb..Kun Grækenland bruger mindre i Europa..

 126. Af Flemming Lau

  -

  Maria Due.

  Fint citat. Jeg bruger af og til historien med hustruen i halsbånd og hundesnor, på en strøgtur. Der når man ikke langt ! Ret beset er “Det biologiske kyskhedsbælte” den kvindelige omskæring, Burkaen og en fodslæbende kvinde 3 skridt bagved den muslimske mand, udtryk for samme!

 127. Af Maria Due

  -

  Flemming Lau.

  Tak, herefter kan jeg ikke se, at Venstre har et eneste rimeligt argument for at tillade burkademonstrationerne i det offentlige rum. I forvejen har jeg ikke kunnet begribe, at man tillader kvinder at gå maskerede rundt. Gad vide, om Erdogans kone er toneangivende i Tyrkiet, hun bliver jo mere og mere indpakket og snart er kun næsen og fingerspidserne synlig. Det kan selvfølgelig også være, at staklen er pluskæbet eller har fået ballonkinder som visse andre.

  Javier.
  50 kr. for at komme i svømmehallen lyder meget dyrt. Mon ikke de fine resultater ved OL påvirker interessen for svømmesporten, så at nogen får den gode idë at støtte de unger, der gerne vil være medlem af svømmeklubber. Ellers kan jeg ikke komme i tanker om andre løsninger på dine problemer, end at man simpelthen afliver alle borgerlige. Det har ganske vist den kedelige sideeffekt, at de offentligt ansatte derefter er nødt til enten at sulte eller arbejde indenfor dansk industri, men det finder du sikkert en løsning på. I kommer også til at mangle de horrible beløb, vi blå betaler i boligskatter, det er jo statsdrevet tyveri, som kan drive folk fra hus og hjem. Med børn. Har du forresten prøvet negerboller med rom?

 128. Af Flemming Lau

  -

  Maria Due.

  Emine Erdogan apropos, udtaler at haremerne i den Ottomanske aræea var uddannelses centre der forberedte kvinderne til livet……

 129. Af Javier Martinez

  -

  “Mon ikke de fine resultater ved OL påvirker interessen for svømmesporten, så at nogen får den gode idë at støtte de unger, der gerne vil være medlem af svømmeklubber. ”

  Akkurat i svømning måtte der gerne satses mere på amatør niveauet!..Selvom trænere i de større klubber nu er fuldtidsansatte.Derudover er det også den sundeste sport derude, og den reneste…Dog ikke således at de går til elitesvømmerne, men i hele systemet, især mht. underbemidlet børn der ikke har råd til at deltage i idræt i dag..

  “Ellers kan jeg ikke komme i tanker om andre løsninger på dine problemer, end at man simpelthen afliver alle borgerlige”

  Er en bedre løsning end denne..Fair skatter og mere lighed.Men jo da, straffe ift. samfundsomkostninger ved kriminelle handlinger skal indføres…1 million kr. i snyd 2o års fængsel, 3 millioner 6o år..Totalt konfiskering af værdier mv..Fuldt ud muligt!

 130. Af Javier Martinez

  -

  “Emine Erdogan apropos, udtaler at haremerne i den Ottomanske aræea var uddannelses centre der forberedte kvinderne til livet……”
  AF FLEMMING LAU – 19. AUGUST 2016 22:25

  Vi har noget af det samme i Danmark i borgerlige hjem..Hvor kvinder oplæres til mande underdanighed, madlavning og rengøring,mindre løn, i make up.

  2 systemer, en tankegang.

 131. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez.

  Øh pas nu på bukserne ikke sprækker i din analogi mellem harem og hjemmegående husmor. Min moder tjente fx mest da jeg kom til verden. Hendes valg med at gå hjemme indtil mit 12 år bundede i et oprigtigt ønske om at kunne udvikle sin alsidige personlighed i samklang med hendes børn, og hele områdets unger. Hun var den fødte ” fritidspædagog,,” satte sørøver aktiviteter igang i det gamle Kastanje træ, skaffede veldrejede bordben som kanoner, Tarzan og indianer hytter, gryder til rabarberkompot med masser af sukker, viste os hvordan vi skulle lave frynser i bukser, roelygter, piratflag. Marmelade madder til dagens flok. Hun strikkede de flotteste sveeters, med et farve spil der kunne gøre fasaner grønne af misundelse. Hun hjalp os med køkken haven. Derudover syltning og madlavning iøvrigt.

  De 12 år var hendes sjoveste i hendes liv og ville ikke have været dem foruden. Hun vidste at de 12 år ville fare afsted, og at de aldrig komme igen. Derefter gik hun i arbejde indefor undervisningssektoren. Kald hende underdanig, og hun ville have sagt “Du må da have spist søm!”

 132. Af Javier Martinez

  -

  “i din analogi mellem harem og hjemmegående husmor. ”
  Lau

  Sådan set en realitet at hvis man har råd, eller er villig til, at være husmoder i dag er man borgerlig..Både pga. af dyder, men også pga. af økonomiske muligheder..Men ja, det direkte statiske bevis mangler. 🙂

  DK har dog den højeste eller anden højeste erhvervsfrekvens af kvinder i verden..Og denne skal naturligvis tages til indberetning..Kommer selv fra en familie, hvor min mor var den mest succesfulde, arbejdsnarkoman og havde en masse folk under sig, og havde en meget stor karriere..Over 80 i dag, og arbejder stadigvæk. Hvilket der ikke er mange i landet der kan siges at gøre!. 🙂

  Led ingen afsavn..Et fint institutions samfund i Danmark hvor jeg opvokset, gode naboer..Problemet med blå børn opvokset hjemme, er at det ender tit med afstumpet, forkælet individer ude af stand til at relatere til andre.Lærer ikke at dele med naboen.

 133. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez.

  “Lærer ikke at dele med andre!”
  Min erfaring var tit det modsatte. Når de andre mødre fra vejen, sent på eftermiddagen kom og hentede deres unger, fra vores matrikel, kunne min moder da blive mødt af sætningen ” sådan kan da man se ud, hvis man gider at arbejde !”. Og jeg har da oplevet at blive afvist i døren, fordi husets kone mente at to til at lege var passende, 3 var en for meget og gav ballade. På den tid blev skruen presset til det yderste, for man skulle absolut have en bil !

 134. Af Betal Selv

  -

  Hvad i alverden laver en masse nassetyrkere med store tyrkiske flag på Københavns Rådhusplads? Hvor er vandkanonerne?
  Hvis de skide nassetyrkere er så skide bekymrede for Tyrkiet, kan de kraftedeme skrubbe hjem til deres skide tyrkeryallahland og tage deres formummede nassetyrkerkoner, numsepillerimamer,horder af tyrkerunger og hele deres yallahnasseri på mig og mine danske børn,familie og venner med sig.

 135. Af Javier Martinez

  -

  “. Og jeg har da oplevet at blive afvist i døren, fordi husets kone mente at to til at lege var passende, 3 var en for meget og gav ballade. ” Lau

  Nu blev du jo også opvokset i et troende og kristen hjem..Et sådan et er ikke sjov at være barn i! Når de skal over at lege i det andet kristne hjem, er krukket meninger, manglende sjov, religiøs indoktrinering, og mine børn er kristne og må kun lege med kristne børn, jo en del af billedet..Jeg erindre også reglerne i et kristen hjem jeg kom i engang imellem..Børnene var dødbidere som var forældrene..Det var skolens mest miserable børn…Altid triste og undertrykte..

 136. Af Javier Martinez

  -

  400 Tyrkiske børn er nu trukket ud af privatskoler over sommerferien, pga. Erdogan mener de er terrorist skoler…De er naturligvis bange for deres slægtninge hjemme hvis de ikke gør det..

  At han kan have så meget magt, og skabe så meget frygt i Danmark burde skabe mere opmærksomhed i regeringen..Og viser vel også at de tyrkere vi har fået, er fra den fattigste tyrkiske befolkningsdel…Som uheldigvis også er den mest islamistiske og troende..Påpeger igen at vi skal satse på ateistisk indvandring kun…Og lukke helt ned for muslimsk indvandring et lo år, og få dem der er ankommet integreret..

  https://www.theguardian.com/world/2016/aug/20/danish-turks-withdraw-children-from-gulen-linked-schools

 137. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez.

  I hvor du “Fisker”….. Mit hjem var et typisk socialdemokratisk 60′ er hjem, i et typisk 60’er kvarter, hvor man typisk ikke gik i Kirke, hverken i 70- 80 eller i 90′ erne! kulturkristent kaldes det vist. Så det var desværre et fejlskud af de store!
  Men trods den for meget afslappede stil, hvor vi kunne tro på hvad vi ville…….næsten, så blev en af mine kammerater og jeg faktisk ret sent kaldt ovenfra. Dit syn på kristendommen er velkendt og du kan sagtens undgå Kristus i det korte jordiske liv, men om du så hopper på tungen undgår du ham ikke i døden. Derefter kan du blive ham kvit for tid og evighed, hvis det er det du lyster!

 138. Af Javier Martinez

  -

  Flemming Lau, du har da ellers sagt at du var kristen?
  kulturkristent er ikke kristen i min bog..50% går i kirke og bliver døbt eller mere, og er så afgjort ligeglad med religion alligevel..Det er kulturkristent..

 139. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez.

  Lad os lige få begreberne på plads. Som spæd har den døbte, en voksen til at svare for sig. Nådens er dermed “tændt” for den døbte, indtil det jordiske liv slutter! Det betyder at Guds Ånd har adgang til dit sjæleliv i den periode og han søger at overbevise hver enkelt døbte om at vi er syndere, gennem Ordet. Synd er stolthed, lig med “ikke fuldkommen” og synd og skyld adskiller os fra Gud. Dvs hvert menneske har brug for syndernes forladelse i Jesu navn. Efter “skelsår” konfirmations alderen er det eget ansvar at lade sig omvende til syndernes forladelse og få etableret en levende personlig forbindelse til Gud!

  Se det forhold er selv mange præster uvidende om. De tror at hvis man er døbt og medlem af Folkekirken, så er man kristen og den ” hellige grav” velbevaret! Det er den desværre bare ikke, for Guds forholdet er ikke et politisk parti, det er som sagt et åndeligt levende og voksende personligt forhold, jævnligt vitalseret ved Bøn og Nadver!

  Uanset hvad er ethvert menneske en født synder til det dør. Det vil sige at Frelsen er ufortjent og at der er en der har betalt for os, du ved hvem ! Det kan mennesket frit sige nej til og leve sit liv i egen kraft !

 140. Af Javier Martinez

  -

  Flemming Lau..
  Det lød meget indremissionsk hvis jeg skal være ærlig…Og du svaret ikke. Du har sagt du er kristen, det er ikke kulturkristent! Det har du sådan set givet mig ret i , i din egen udlægning her.
  Så er du troende og kristent eller blot kulturkristent? Og opvokset i et religiøst hjem, med religiøse legekammerater?

 141. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez.

  Hold op med det der båseri! Det er faktisk meget enkelt:
  1.Personligt troende kristen. Ej indre Missions, pinsk,baptist,apostosk,metodist og andet partisk!
  2. Opvokset i et kultur kristent hjem, med ikke religiøse Kammerater.
  3. For alvor troende, da jeg fyldte 40!

  Og du mon ami?

 142. Af javier Martinez

  -

  Stolt ateist livet igennem..Men var dog en hykler som 13 årig og blev døbt for at få festen og pengene…Ungdommens passion for de materielle glæder var for stor!

 143. Af javier Martinez

  -

  Flemming Lau

  Vist ret sjældent at nogle bliver troende senere i livet? Man indoktrineres generelt i det fra barnsben af…Så du var ateist som barn?
  Derfor skal religion ikke være lovlig før det 18 år, som et kørekort..Til den tid vil folk være for kloge til at deltage i vrøvlet..

 144. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez.

  I skolen havde vi kristendoms historie. Ret spændende! Men meget teoretisk! Vi mangler kristne, for hvem troen er virkelighed i folkeskolen. Og så skal vi have genindført forkyndelsen fra nulte klasse, som Ritt fik afskaffet i 75′. Jeg har det med MAO’s lille røde som du har det med Biblen. Smag og behag!

  Du har ret i at det har været sjældent, det er det ikke mere. Flere og flere ateister, bliver voksendøbt langt op i voksenalderen, oplevede det for et par måneder siden, i vor lokale folkekirke. Flere af dem har følt sig svigtet af det fædrene ophav, fordi de har været forholdt evangeliet fra barnsben af. Hvordan kan man frit vælge, når ingen har præsenteret mulighederne for en ? siger de! Fokusen på det materielle, i forhold til det immaterielle har længe været skævt. Men det er gået op for flere og flere at mennesket består af ånd, sjæl og legeme!

 145. Af javier Martinez

  -

  I skolen havde vi kristendoms historie. Ret spændende! Men meget teoretisk!

  Ja, religion er teoretisk…Absolut ingen beviser for dens eksistens…Men kan den være teoretisk når den kan bevises ikke at eksistere? Kan ikke engang efterlades en dør på klem her.

  “Flere og flere ateister, bliver voksendøbt langt op i voksenalderen, oplevede det for et par måneder siden, i vor lokale folkekirke.”

  Godt nok hyklerisk når ateister lader sig dåbe..Kan forstå at konfirmander gør det for at få penge og gaver og en stor fest. Så du blev døbt som ateist som voksen?

  “Fokusen på det materielle, i forhold til det immaterielle har længe været skævt.”

  Ja, kirken har aldrig været fortaler for anstændig lighed…Den er faktisk et stk. borgerlig bestillingsarbejde på området op gennem historien..Den Katolske kirke har faktisk været lidt bedre her…Åh, nu kan forvente Lemche her snarest…Det var ikke meningen..

  Latinamerika i dag er blevet Evangelisk, og den er gået fra at være katolsk majoritet til Evangelisk majoritet..I Mellemamerika var det således at 90% var katolikker så sent som i 80érne, nu er det omvendt…USA mange krige der, hvor diktatorerne blev udlært på “school of the americas”, betød at de blev sat ind som højreradikale evangeliske..I Guatemala indført Riot Montt en “beans or bullet” politik…Hvad den gik ud på var at for at overleve skulle man omvende sig fra den katolske lærer til den højreradikale evangeliske lærer der ikke interessere sig for mennesket men kun penge og magt..

 146. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez.

  Du er altså sjov, som du “kager” rundt i det! Vi er begge døbt, begge konfirmeret! Du afviste evangeliet, med ikke tro- jeg bekræftede evangeliet med tro/tillid da jeg erfarede den åndelige virkelighed. Dvs at Gud er dybt personlig lige her og nu, og ikke blot en fjern person for 2000 år siden og den gåde beholder jeg helt for mig selv!

  Jeg tror faktisk at ateisten, er forhenværende når han vælger Dåben!
  Religion er teori, sandheden er praksis! Videnskaben kan ikke genoplive folk, Kristus kan fordi han har magt over døden! Ellers kunne han jo heller ikke genopstå fra de døde, vel ! Kan jeg bevise det ?
  Næ, det kan jeg ligeså lidt som du kan bevise at du elsker din kone, eller hvem somhelst der står dig nær! Men fravær af bevis betyder jo ikke bevis for fravær! Det der kan indikere en forbundethed kan jo læses i graden af den gensidige tillid og hengivenhed. På samme måde kan man læse de første kristnes tillid til Kristus, trods 300 års forfølgelse, hvor flere tusinde mødte den lidet misundelsesværdige død bla i Roms Cirkus!

  Ja kristne er ligeså store syndere og skyldnere som andre! Forskellen er at, vi ved at vi er det og har behov for syndernes forladelse. Det tror andre ikke de har behov for!
  Hvad angår forholdet mellem protestanter og katolikker i Latinamerika, er det ikke noget jeg går op i, og alligevel er det en overraskelse, hvis det virkeligt skulle være tilfældet, da katolikkerne er mere konvertible eller har mere rum for indfødt shamanisme etc!

 147. Af Flemming Lau

  -

  Rettelse! Videnskaben kan ikke genoplive døde!

 148. Af javier Martinez

  -

  “Jeg tror faktisk at ateisten, er forhenværende når han vælger Dåben!”

  I så tilfælde burde du korrigere dit indlæg. 🙂

  “Religion er teori, sandheden er praksis! ” Lau

  I så tilfælde er du ikke længere troende?

  “Videnskaben kan ikke genoplive folk, Kristus kan fordi han har magt over døden!” Lau

  Kristus har intet bevist , nogensinde..Eksistere ingen beviser..Han er fiktiv, opfundet af magthavere og kvaksalvere…længere er den ikke..

  “Men fravær af bevis betyder jo ikke bevis for fravær!” Lau

  Præcis hvad det gør i en logisk verden…Jo fravær af bevis betyder at noget ikke er beviseligt…Derudover skal man blot læse religiøse tekster, uanset om koranen eller biblen mv., for at forstå at det hele er rent ævl..De har omskrevet ævlet-begge -et utal af gange..

  Forbyd religiøs indvandring til Danmark Tak!

  “Ja kristne er ligeså store syndere og skyldnere som andre! Forskellen er at, vi ved at vi er det og har behov for syndernes forladelse. Det tror andre ikke de har behov for!”

  Ævl! Ikke kommenteringsværdig i sin ævle værdighed…

  “Hvad angår forholdet mellem protestanter og katolikker i Latinamerika, er det ikke noget jeg går op i, ”

  Ikke forundret…Kristne, som religiøse alle, interesserer sig kun for sin egen stamme og ikke samfundet , her kaldt det fantastiske Danmark, som helhed..Jøder har samme problem, som har muslimer!

 149. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez.

  Jeg fastholder at et umiddelbart fravær af bevis, ikke er bevis for fravær!

  Mennesket er så begrænset, pga Syndens magt. Einstein selv sagde at mennesket kun brugte 10% af hjernens kapacitet. Videnskaben kunne først i aug 2001 bevise at humlebien altså kunne flyve. Læg så dertil at videnskaben ikke kan genoplive de døde, men Kristus kan!

 150. Af javier Martinez

  -

  “Læg så dertil at videnskaben ikke kan genoplive de døde, men Kristus kan!”

  Absolut intet bevis for denne påstand…Men det er da muligt at videnskaben kunne i fremtiden, der må vi vente og se.Jesus var en religiøs charlatan der havde ordet i sin mund..Intet andet eller mere.

 151. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez.

  Kan du bevise det ?

 152. Af javier Martinez

  -

  ja…Biblen siger verden opstod ca. 4004 f.kristus og at dinosaurerne aldrig eksisteret og evolutionslæren ikke er rigtig..

  Nægter du at der har været dinosaur før 4004 f . kristus?

 153. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez.

  Så mangler du blot at spørge om Gud kan skabe en sten, han ikke kan løfte!
  Og ja! Jeg tror Vor Herre driller os!

 154. Af javier Martinez

  -

  Gud ville ikke kun løfte planeten jorden. Det lover jeg dig. Derudover er da af de klogeste hoveder bedømt at være millioner af liv derude på millioner af planeter..det siger logikken.
  Hawkings har lige været i København, og har mange gode beviser herpå.

Kommentarer er lukket.