Russisk roulette med fem kugler

Af Bente Dalsbæk 196

Putin og Trump. Man kan næppe forestille sig noget værre makkerpar. Man kan faktisk ikke forestille sig, at der vil være noget som helst tilbage af en verden vi kender, hvis de slog sig sammen.

De seneste dage har det været lidt op ad bakke for den republikanske præsidentkandidat. Han vil sikkert benægte det hårdnakket. Men på bare et par dage fik han svinet et amerikansk-muslimsk forældrepar til en falden soldat til, endnu en gang afsløret sin amourøse tilgang til præsident Putin og Rusland, som han åbenbart synes, at det vil være »nice« at komme bedre ud af det med, og – igen – sat ord på, at han ikke aner, hvad der er op og ned i verden.

Det er snart ikke til at sige, hvad der er værst:

1. At Trump vil putte med Putin, måske af grunde, som endnu mangler at komme for en dag? Hvor er WikiLeaks når man har brug for dem? Nå, jo, i gang med at afsløre mails om den anden kandidat, senest om hendes angivelige tilknytning til det franske selskab LaFarge, som skulle have nogle forretninger med IS, meddelte WikiLeaks på Twitter mandag. Hvad der er op og ned i den historie, er i skrivende stund for tidligt at vide. Men det er vand på Donald Trumps mølle, og muligvis en historie, der kan hjælpe ham lidt op af de seneste dages hul.

2. At han som den værste skolegårdsbølle ikke kan finde ud af at bakke ud af et slagsmål som det med soldatens forældre? Nogle mener, at det er en fordel, men selv når de, der ellers har stået og heppet – godt nok lidt beklemte – begynder at smutte eller stille sig over i den anden side af skolegården og heppe på modparten, burde der måske ringe en klokke hos Trump.

3. At Trump simpelthen er så uvidende om verden, som han – igen – afslørede i et interview med TV-stationen ABC? Her proklamerede han, at russerne ikke ville gå ind i Ukraine og udviste betydelig ignorance omkring begivenhederne på Krimhalvøen i 2014.

Dét er manden, der om lidt som præsidentkandidat får adgang til sikkerhedsbriefinger, således som det er rutine i USA på dette tidspunkt af valgkampen. Selv om de givetvis ikke får de helt store hemmeligheder at vide, er det interessant at se, hvad Trump stiller op med de oplysninger. Ringer til Putin?
Putin og Trump. Man kan næppe forestille sig noget værre makkerpar. Man kan faktisk ikke forestille sig, at der vil være noget som helst tilbage af en verden vi kender, hvis de slog sig sammen.
Men det er altså manden, der – hvis valgt – skal tage store beslutninger, som ikke bare har national, men global betydning.
På Twitter er Trump fulgt af millioner, men selv følger han kun 44, primært sig selv: hans egen kampagne, hans familie og hans forskellige hoteller.

Måske er det et meget godt billede på, hvad det er for et verdensbillede, som Trump, hvis valgt, vil ankomme til Det Hvide Hus med, og hvilken verden han efterlader, når han skal pakke flyttekasserne igen.
Det er dog ikke sikkert, at der er særlig mange kasser at flytte, for på det tidspunkt vil Trump formentlig have smadret alle relationer til andre lande, muligvis undtagen eller især til Rusland, bragt sit land i undtagelsestilstand og startet et par krige fra en underjordisk bunker i de arktiske egne. Imens kan resten af verden prøve at rydde op efter ham og hans hær af »vrede hvide mænd«, som stemmer på ham lige om lidt, og hvis reptilhjerner udelukker ethvert perspektiv og nuance – og som slet ikke er i stand til at konsekvensberegne, at det at putte Trump i Det Hvide Hus er som russisk roulette med mindst fem kugler.

196 kommentarer RSS

 1. Af Jakob Rasmussen

  -

  Hvis Donald Trump bliver præsident i USA, så slipper vi for en ny, ekstremt dyr oprustningsspiral, og en ny, komplet overflødig, kold krig mellem Rusland og vesten.

  USA og Rusland er i praksis allierede i kampen mod Islamisk Stat, og andre islamistiske terrororganisationer, der truer begge nationer.

 2. Af Jakob Rasmussen

  -

  Putin er en autoritær statsleder, men det er Erdogan også.

  Rusland har besat Krimhalvøen, som tidligere var russisk, og som har en stor, russisk befolkningsandel, som opfattede den ukrainske “revolution”, som et kup, der var støtte af EU.

  Og det er vel ikke helt og aldeles forkert…

  Erdogan opretholder besættelsen af den nordlige del af det lille EU- og NATO-land, Cypern, på trods af, at besættelsen af Nordcypern, for længst har mistet enhver form for legitimitet, den måtte have haft.

  Desuden truede Erdogan med at lade det tyrkiske luftvåben angribe Cypern i 2011, hvis Cypern ville tillade udvinding af olie og gas fra et felt, der indiskutabelt tilhører Cypern.

  Erdogan er med andre en langt større trussel for EU-landene, end Putin er; bare spørg græsk-cyprioterne.

 3. Af Jakob Rasmussen

  -

  Trump har forstået, at den kolde krig er fuldstændigt overstået, fordi det sovjetkommunistiske regime, der i princippet ville erobre hele verden med sin ideologi, for længst er faldet.

  Nu er det islamisterne, og ikke kommunisterne, der vil erobre hele verden med deres totalitære, religiøse ideologi.

  Det er kun folk, der lever i fortiden, der stadig opfatter Rusland som USA’s, eller den vestlige verdens, primære fjende.

  Hvis Trump bliver præsident i USA bliver det sikkert også nemmere, at løse konflikten om grænsedragningen i området omkring Nordpolen, som også kan udløse en oprustningsspiral:

  Norge løste en lignende grænsekonflikt med Rusland uden problemer for et par år siden, så der er virkeligt ingen grund til, at udløse en ny, ekstremt dyr, kold krig med Rusland.

  Putin ER en usympatisk diktator; men det er primært russernes eget problem.

 4. Af Anders Munch

  -

  “Imens kan resten af verden prøve at rydde op efter ham og hans hær af »vrede hvide mænd«, som stemmer på ham lige om lidt, og hvis reptilhjerner udelukker ethvert perspektiv og nuance – og som slet ikke er i stand til at konsekvensberegne, at det at putte Trump i Det Hvide Hus er som russisk roulette med mindst fem kugler.” Bente Dalsbæk
  Du er klog Bente, du er rigtig rigtig intelligent. Hvornår fandt den enormt kloge Bente ud af, at hun aldrig kan være en mand? Hvornår gik det op for Bente, som vi skal forstå er god til at konsekvensberegne?, at hvis mænd bad alle kvinder i verden med x-x kromosomer om at bygge et simpelt hus med alt installeret uden mænds hjælp, så ville konsekvensen være at det hus ikke blev bygget?

  ” At Trump simpelthen er så uvidende om verden, som han – igen – afslørede i et interview med TV-stationen ABC?” Bente Dalsbæk
  Jamen Bente så forklar hvor vidende du selv er om verden. Hvornår fandt du ud af, at du aldrig aldrig aldrig kan gøre det en mand kan, at civilisation bogstaveligt talt ligger på y-kromosomet. At den der “følelse” du har af at have ret og vide bedre, blot er en følelse evolutionen har givet dig, så du lettere kan manipulere med mænd? Har du overhovedet erkendt det, eller er det jeg læser fra din hånd, blot stupide kommentarer fra en gammel fødemaskine?

 5. Af ole hansen

  -

  Nogle af de historier der fremføres i medierne, er nogle meget tynde historier. Undertiden er det rygter eller frit opfundne historier. Sendefladen og spalterne skal jo fyldes med et eller andet. Erdogans metoder ligner noget vi har set i trediverne, og hans magtbegær og blodtørst er jo tydelig. Merkel & co. har støttet hans regime med milliarder af euro, og har i det hele taget udvist en forbløffende mangel på konduite og situationsfornemmelse i sin politik overfor Tyrkiet og migranterne fra Afrika osv. Hvem der er værst eller bedst, clinton eller trump, véd vi ikke med sikkerhed, der er en risiko ved begge. Men trump vil gerne undgå en ny kold krig (der øger risikoen for atomkrig) med Rusland, og det er vel fornuftigt nok? Og tilsyneladende er trump klar over at islamismen er en stor trussel mod Vesten. Og det er der vel noget om?

 6. Af peter kocsis

  -

  Det er klart at vores gode ven og fremtidige trofaste allierede Rusland gentagne gange har truet DK med A våben angreb kun for sjov…
  Og det er da klart at landet hr ret til bryde alle aftaler og annektere fremmede landes landområder , f eks Krim, ligesom Hitler annekterede Sudeterland… .

 7. Af ove knudsen

  -

  For os danskere er det måske mere alvorligt at løkke-regeringen spiller russisk roulette med Danmarks og det danske folks fremtid. Også her er der tale om mindst fem patroner. Der skal ikke meget mere fumleri og inkompetence til, før det ender helt ad helvede til.

 8. Af Niels Peter Lemche

  -

  Jeg undrer mig engang imellem over jer bloggere, at I gider. Hvilke indlæg på denne blog, uden megen relevans for dit emne. Men det var jo at vente.

  Det er klart, at der er mennesker, der af forskellige årsager, konstant plædere for, at det lille Danmark kan stå på egne fødder og bestemme udviklingen især i sit nærområde. Derfor skal alle, der ikke er lige som os–og hvad vil det så sige–smides ud, helst. Internationale traktater og forpligtelser skal bare afskrives, idet de pågældende med en sikkerhed, der ligner BREXIT fortalernes tomme løfter til den engelske befolkning, hævder, at det vil være gratis. I stedet propaganderes der for, at vi stort set skal være alliancefrie, for med Trump vil ikke engang NATO længere være meget værd, når det gælder om at beskytte små lande i periferien, herunder Danmark. EU skal selvfølgelig opløses, eller vi skal ud af EU.

  Gad vide hvem disse kaospiloter er, og hvis ærinde de går?

 9. Af Niels Juul Hansen

  -

  Der er overhovedet ingen grund til at udstille Trump som patologisk løgner, racist og komplet uvidende om uden- og indenrigspolitik.

  Det klarer han helt fint selv.

  Det bekymrende er de mange mennesker, som mener, at han kan bruges til noget fornuftigt.

 10. Af J. Hans en

  -

  Ja. Trump er godt nok en ubehagelig person.
  Men Clinton er ikke meget bedre.
  Utroligt at et land som USA kun kan opstille to psykopater som præsident kandidater.
  Det giver ikke megen mening at skose Trump. Når alternativet ikke er bedre.

 11. Af J. Hans en

  -

  Ja. Trump er godt nok en usædvanlig ubehagelig person.
  Men Clinton er ikke meget bedre.
  Utroligt at et land som USA kun kan opstille to psykopater som præsident kandidater.
  Det giver ikke megen mening at skose Trump. Når alternativet ikke er bedre.

 12. Af Niels Ulstrup

  -

  Læs hvem der skriver det samme tågesnak overalt på blokkene nu mangler vi bare Martinus og så kører tågesnakken det er godt nok utrolig at en borgerlig avis lægger spalteplads til hele den tungetale som er uforståelig for almindelige mennesker

 13. Af ib Olsen

  -

  Hvis man nøjes med tv2, politiken og DR, ender man med at være meget uvidende om den virkelige verden. Men det kan den korte avis, snaph og 180 grader rette op på.

 14. Af Jan Petersen

  -

  Her er iøvrigt det kvindelige alternativ til Donald Trump:

  Hillary Clinton: A Career Criminal
  https://www.youtube.com/watch?v=kypl1MYuKDY

 15. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  NIELS PETER LEMCHE – 2. AUGUST KL. 18:38

  ….”gad vide hvem disse kaospiloter er og hvis ærinde de går”…….!

  – Ja – vi går såmænd det DANSKE FOLKS interesser og INGEN andres – nøjagtig ligesom de kinesiske, indiske, russiske, indonesiske, vietnamesiske osv.. folks interesser – nemlig deres EGNE – naturligvis..! Hvem ellers..?
  Du skylder ALT til det danske samfund, der har evnet, at give dig den uddannelse som du ha,r
  og det bør du agte og ære..! Alt andet er hovmod og, som bekendt står hovmod for fald.

  BREXIT er det mest fornuftige det engelske folk har truffet de sidste 1.000 år
  og
  m.h.t Trump er det, naturligvis, sund fornuft at udelukke alle ” frihjuls-ræserne”, der ikke betaler mere end godt det HALVE af kontingentet i forsvarsklubben – nøjagtigt ligesom , hvis man kun betaler det halve kontingent i håndboldsklubben…ikke sandt – så bliver du også smidt ud – sund fornuft for normalt begavede Niels Peter Lemche..ikke sandt??

 16. Af ole jensen

  -

  hvis donald trump blvier præsident i usa, så skal vi allesammen klappe ligesom da obama blev præsident…huraaaahhhhh trump!! Jeg skal have en trump tshirt!!! Det er så smukt at se en mand med sådan en baggrund blive præsident….det er historisk…snøft snøft….TRUMP LÆNGE LEVE HURAAAAHHHHHH !!

 17. Af J Martinez

  -

  Tulle og DF vil være med 6 kugler….

  Jeg ser trump vinde. Og viser hvilket helvede er et to parti diktatur.

 18. Af j nielsen

  -

  “Jeg skal have en trump tshirt!!! ”

  Jeg skal have en Trump frisure.

 19. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt, hvis man ønsker at vide lidt om, hvordan US mainstream medier og Hollywood produktioner styres og manipuleres af CIA så google feks “operation mockingbird”. Tilsvarende foregår uden tvivl også i Rusland, men jeg kender desværre ikke kodenavnet på deres operationer.

 20. Af Harald Kristensen

  -

  Anders Munch. Børn bliver født af kvinder, endnu. Har man en dum mor, som drengebarn, er man ude at skide Munch. Det har nemlig noget med kromosomer at gøre. Dette burde du Google.

 21. Af Susanne Mikkelsen

  -

  Hvad Obama siger om Trump i dag, sagde venner og fjender stort set også med samme ord om samme Obama for 8 år siden…

  Så det hører nok bare en præsidentvalgkamp til.

 22. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt iflg DR.dk/nyheder endnu en anløben female hos DNC:

  Hacking ser ud til at koste endnu en demokrat sin toppost
  I sidste uge trak DNC-formand sig efter hackerangreb. Nu har direktøren gjort det samme, siger Reuters-kilde.
  http://www.dr.dk/nyheder/udland/hacking-ser-ud-til-koste-endnu-en-demokrat-sin-toppost

  PS: Overskriften “Career Criminal” ifm med Hillary Clinton dækker tilsyneladende US-demokraterne i det hele taget!

 23. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  Hvorfor tror du, at hver 5¨te danske mand ikke har lyst til at få børn. Han vil simpelthen ikke byde sine børn at vokse op i det her multietniske/muslimske ragnarok. Kvinder må i stigende grad finde andre alternativer, som sæddonorer og insimination,, hvis de vil være mødre alene.

 24. Af Anders Munch

  -

  Du er en rigtig vinder Harald. Det er på grund af mænd som dig, at Danmark er ved at blive tabt til en flok tredjeverdens rakkerpak. Og jeg har aldrig benægtet, at kvinder er fødemaskiner. Er der ellers noget andet de excellerer i?
  “Man kan faktisk ikke forestille sig, at der vil være noget som helst tilbage af en verden vi kender, hvis de slog sig sammen.” Bente Dalsbæk
  https://i.imgur.com/kE7vaZ0.jpg

 25. Af Jan Petersen

  -

  Anders Munch, ved ikke lige hvad det link er, men virker ikke 🙁

 26. Af Niels Peter Lemche

  -

  BJARNE MUNK CHRISTENSEN, Du repræsenterer ikke det danske folk. Du repræsenterer dig selv og det segment, som er din baggrund. Alt det nationalistiske vrøvl fra mennesker, der nok kan definere, hvad de mener, en nation er, men som i virkeligheden hele tiden forveksler deres egne ideer med de ideer, som skal styre et land.

  Spekulerede lidt her de sidste par dage, hvad nationalkonservatismens ideologi egentlig er og kunne kun nå frem til, at det er forvirrede og usammenhængende tanker, der viser en forbavsende lighed med tilsvarende forvirrede og usammenhængende tanker, som prægede en anden bevægelse fra firs år siden, noget man henter op af den europæiske skraldespand.

  Englænderne kommer til at betale dyrt for deres BREXIT, hvis de da ikke opgiver den, fordi resten af EU ikke bare vil lægge sig ned. Svindlerne, der stak af, lovede dem fuld økonomisk succes idet de stadig skulle være en del af det indre marked, som er alfa og omega i EU-samarbejdet. Men det får de ikke lov til. Der skal også betales. Lad os se, om ikke gassen er gået af BREXIT ballonen–fuldstændig–når vi ser det næste parlamentsvalg.

  Men det er klart, at er der noget I frygter med jeres afsindige demagogi og had til anderledes tænkende (skulle I ikke se, om ikke I kunne få åbnet “Dachau” igen?), så er det en engelsk fiasko. Det vil kunne lære alle landsbytosserne, at der ingen fremtid er uden for fællesskabet.

 27. Af R. Harald Kristensen

  -

  Anders Munch
  Der er en del mænd her på bloggen, der tror, at de “store” mænd skal løse verdens problemer. Jeg er ikke af denne opfattelse. Jeg mener, at de kan være til fare for Vesten. Dette er mænd, der er selviscenesættere, de er ikke begavede ledere, de dyrker til gengæld magten til det yderste.

  Trump og Putin er begge kulturløse mænd. Mennesker uden kultur og moral er farlige mennesker.

 28. Af Henrik S

  -

  Amerikansk-muslimsk er det en ny tro?
  Bente Dalsbæk du vrøvler løs .
  Dette muslimske ægtepar startede med at svine Trump til.
  De Demokratiske kampagnemagere finder eet muslimsk par med en død søn medens Trump kritiserer den muslimske kultur der lever efter de mest djævelske passager i koranen og sharia.
  Trump skulle ikke have svaret på dette svineangreb!
  Trump og Putin er eneste håb for at vi kan få den fredelige monokulturelle verden tilbage , som vi kendte for 30 år siden.Samt stoppe tilsviningen af hvid vestlig kultur.
  En af de væsentlige årsager til at Putin er så dæmoniseret i vesten er , at han tog alle de tyvekoster tilbage til det russiske folk , som Jelsin havde foræret og stjålet til Goldmann Sachs og andre amerikanske kapitalister.
  Derfor er Putin så elsket af russerne og hadet af amerikanske kapitalister.
  Det skriver vestlig presse ikke om.Vi fyldes med løgn og bedrag.
  Godt hjulpet af personer som Bente Dalsbæk.

 29. Af Niels Peter Lemche

  -

  HENRIK S, jeg ved ikke, om du er sindsyg, og da jeg ikke er psykolog kan det, jeg skriver jo ikke være en diagnose! Men bindegal er du. For tredive år siden, dvs. 1986; jo, stabiliteten bestod i, at et jerntæppe stadig løb hele vejen ned gennem Europa, at de russiske SS-20 raketter og hvad de nu hed stod opstillet med meget kort flyvetid til vore centre, ja, at terrorbalancen eksisterede i bedste velgående med befolkningerne i Østeuropa, som det hed dengang, tvunget ind i et udsigtsløs slaveri for deres russiske overherrer.

  Og så kommer sådan nogle som dig og taler om de gode gamle dage. Hvem betaler dig for det? For det er da den eneste rationelle forklaring, at du får penge for at skrive det her.

 30. Af Javier Martinez

  -

  “1. At Trump vil putte med Putin, måske af grunde, som endnu mangler at komme for en dag? Hvor er WikiLeaks når man har brug for dem? ”

  AT wikileaks ikke skulle offentliggøre Clintons snavs pga. af at Trump så nemmere kan vinde?
  Hvis man sammenligner ham med Hitler, hvilket han muligvis er, så jo det kunne man vel argumentere for…Assange har muligvis bedre muligheder under Trump, som Snowden? Trump vil jo frivilligt aflevere alle statshemmeligheder til Putte, og hvem ved få samme retur? Dette vil jo kunne skabe fred i verden.

  Læner dog mest til muligheden , og mener den sagtens kan bevises, at for drumph drejer det sig kun om penge. Ligesom putte med hans mange stjålne korruptions milliarder, vil drumph gå af om 4 år når han har stjålet en 20-50 milliarder dollars eller mere, Også vil han jo gerne have muligheden for tålt ophold i Rusland som er det eneste sikre sted for en forbryderisk amerikaner?

 31. Af r. vangkilde

  -

  FOR TRUMP OG PUTIN ! – er demokratiet blot et “styrings-værktøj” , – hvor enhver idiot har for stand på politik, ELLER hvis blot man blander tingene sammen har alle retten på sin side.

 32. Af Javier Martinez

  -

  AF HARALD KRISTENSEN – 3. AUGUST 2016 00:07
  “Anders Munch. Børn bliver født af kvinder, endnu. Har man en dum mor, som drengebarn, er man ude at skide Munch. Det har nemlig noget med kromosomer at gøre. Dette burde du Google”

  Feministisk ævl…En far kan være lige så vigtig..Lad vær med at overdrage dit enlig mor syndrom til andre. Fuldt ud muligt med en dum men flot mor og en klog far, eller omvendt og et klogt barn alligevel. Denne model ses især i borgerlige hjem..Hvor dumme blondiner såvel som brunetter mv. har høj kurs!

 33. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Susanne Mikkelsen

  “Hvad Obama siger om Trump i dag, sagde venner og fjender stort set også med samme ord som samme Obama for 8 år siden..
  Så det hører nok bare en præsidentvalgkamp til”.

  Ikke korrekt.

  Obama var ikke racist eller patologisk løgner – og hele det demokratiske parti støttede op om ham i valgkampen. Der er derimod mange republikanske toppolitikere, som hellere vil stemme på Clinton end Tump.

  Trump kan ikke måles på en normal, politisk højre-venstre skala.

  Han skal måles på en skala fra normal til rablende sindsyg – og han er godt nok langt fra at være normal!

 34. Af j b

  -

  My grandma makes the best white cake in the whole wide world..

 35. Af Niels Poulsen

  -

  Du kritiserer Trump for hans verbale angreb, men du er ikke et hak bedre selv, Dalsbæk.

  Du dehumaniserer de amerikanske borgere, som har valgt at stemme på Trump, ved at associere dem med reptiler.

  Det var den samme fejl, Nyrup i sin tid begik ved at associere df’ere med hunde. Ja, han omtalte ikke direkte vælgerne, men når partiet består af hunde, så er vælgerne næppe mere værd. Resten er historie. Sammenlign dine politiske modstanderes vælgere med dyr, og dine dage som betydende politiker eller debattør er talte.

  I et demokrati bør det jo være det bedste argument, der vinder, og de ikke etablerede kandidater, Trump og Sanders, har allerede formået at tvinge Clinton til at ændre politik. Det er da en bedrift i sig selv.

  Skriv hundrede gange Michelle Obamas taleskrivers ord: “When they go low, we go high.”

  Og nej, sætningen betyder ikke, at når det arbejdende folk tager ned i kulminerne i de forarmede stater, så flyver eliten på første klasse.

 36. Af Javier Martinez

  -

  “Dette muslimske ægtepar startede med at svine Trump til.”
  Overlæge Henrik S

  Lidt svært at se hvorledes de svinede drumph til på nogen måder? At overlægen mener at et muslimsk liv er mindre værd end et andet er åbenbart…En helt normalt kristen fundamentalistisk tankegang.

  “Derfor er Putin så elsket af russerne og hadet af amerikanske kapitalister.”

  At påstå at Trumph ikke er en kapitalist, endvidere liberalist er useriøst så det batter..Du burde blive frataget din overlæge titel, pga. idioti, såvel som manglende humanisme….

  mht. hvorfor Trump vil vinde til efteråret, har Moore en yderst seriøs analyse herom..
  http://www.huffingtonpost.com/michael-moore/5-reasons-why-trump-will-_b_11156794.html

 37. Af Javier Martinez

  -

  “I et demokrati bør det jo være det bedste argument, der vinder, ”
  NP

  Overhovedet ikke i USA..Der vinder det argument der har flest penge bag sig, pga. verdens dummeste demokratiske befolkning mht. interesser..Derudover er der et utal af love der gør det svært eller umuligt for pøblen-der ville være demokratisk-at stemme overhovedet der tit..

  Demokraten Buffett tilbyder nu penge til transport af fattige til valgstederne, som i USA tit er meget langt fra boligen, og svært for fattige at nå eller have overskud til at nå! Og viser hvor håbløs USA er i demokratisk forstand..Den bedste tv reklame vinder der, i det to parti diktatur.

  Samme ses med det ikke stuerene parti DF…De har overbevist hovedparten af Danskerne at de er imod EU og mere indvandring…

  1. Under VKO mere end fordoblet de indvandringen pr. år i antal, end lo året før under Nyrup.
  Og er nu igang med endnu en fordobling!

  2. De er det hemmelige ja parti i EU, og har stemt for flere EU forslag end noget andet parti..

  3. DE har fået indført religiøst ævl i regeringsprogrammet.

  Partiet er rent fup, Som er Trump..

 38. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  “Du dehumaniserer de amerikanske borgere, som har valgt at stemme på Trump, ved at associere dem med reptiler.”

  Tror du ikke bare, at der refereres til reptilhjernen, som aktiveres ved ekstrem frygt – og som derfor kan have svært ved at se konsekvenserne af ens handlinger.

  Sådan læste jeg det.

 39. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  Apropos Nyrups anvendelse af udtrykket ’stuerene’, så var det politisk uklogt – selv om mange DF’ere stadig gør deres yderste for at leve op til det.

 40. Af Niels Poulsen

  -

  @Niels Juul Hansen

  “Tror du ikke bare …”

  Ork nej, en jurist og taleskriver vælger skam sine ord med omhu. Dalsbæk fortsætter og optrapper elitens udskamningsprojekt af det jævne menneske – lige som du selv gør med din kommentar 10.53.

  Den vestlige elite vågner først af selvglædens tornerosesøvn, når den indser, at de jævne menneskers valg og fravalg er etisk funderet. Ja, etisk!

  Af etiske årsager siger de nej til eksempelvis elitens grænseløshedprojekt, udskiftning af den oprindelige befolkning med ulovlige asylanter og migranter, fratagelse af jobs, dekadente værdier, såsom promovering og særbehandling af alle mulige minoriteter, og manglende formående til at sikre fred i verden og sørge for borgernes sikkerhed.

  Af etiske årsager siger de derimod ja til permanent grænsekontrol, stop for migration, jobs til den oprindelige befolkning, sunde værdier centrerende om kernefamilien, fred i verden, fred i nationen.

 41. Af Javier Martinez

  -

  ” Dalsbæk fortsætter og optrapper elitens udskamningsprojekt af det jævne menneske”

  Kun de V og DF egoistiske er “jævne mennesker”…Resten af landet forsøger at blive ypperlige mennesker..Nå ja, LA skal også derover, men ellers.

  Den republikanske økonomiske elite støtter naturligvis også op om Trump!..For at vinde valget må de forgive at han “tilhøre de jævne” Amerikanere, og at de rigeste oligarker der støtter Clinton!..Clinton kunne ikke forvente mere forfærdelig reklame, ej Trump bedre nu hvor der er så meget fokus i USA på den ekstreme ulighed hvor middelklassen efter Bush er direkte på vej ned i sølet hos underklassen..Så har man brug for populister og løgnere som Trumf..

  Trump har 80% af sine ansatte som mexikanske undersåtter der er underbetalt, ikke medlem af fagforening mv..Viser tydeligere end noget andet hele hykleriet…

  Men Niels, du har før sagt du stemte på K da? Skiftet politisk indstilling og gået over til DF?
  Eller var den en anden Niels Poulsen?

  Problemet er at det hele er løgn..Læs Moores fine analysering ovenover af hvorfor..

 42. Af Benny b

  -

  I firserne dæmoniserede de gode også Regan, der senere afsluttede den kolde krig.
  Vågn op og erkend at jeres Obama har fejlet bigtime og Hilleary vil fortsætte tilbagetoget.

 43. Af Henrik S

  -

  At Lemche og Javier ( eller hvad du hedder for tiden) skælder ud over mit indlæg viser blot , at jeg ikke er gået helt galt i byen.
  Ja den magt balance der var for 35 år siden var langt at foretrække i forhold til de usikre tider den almindelige dansker oplever idag.
  For ikke at tale om fremtidsudsigterne.

 44. Af ove knudsen

  -

  Så var der igen et brutalt hjemmerøveri på Sjælland. De tre røvere kvæstede og torturerede deres offer, og et mordforsøg blev det også til. Man stak offeret i halsen, smed ham ned i en brønd og lagde låg på. Igen var det folk udefra der ikke havde lovligt ærinde i Danmark. Se den korte avis.

 45. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAVIER MARTINEZ – 3. AUGUST 2016 10:34, jeg ved ikke, hvor du har fundet det ‘citat’, ikke her eller …? Men det burde selvfølgelig være rigtigt.

 46. Af ove knudsen

  -

  Konvertitten ju ul, lemche fra de radikale og javier forsvarer naturligvis løkke-regeringen og invasionen, selvom konsekvenserne for millioner af danskere kan blive yderst ubehagelige.

 47. Af ove knudsen

  -

  Hjemmerøveri udviklede sig til voldsorgie og mordforsøg, se den korte avis.

 48. Af Tekniker, Erik Jensen

  -

  – “stuerene bliver de (DF) aldrig” blev helt konkret sagt af Poul Nyrup i forbindelse med DF forslag om, at udvise HELE familien, hvis et medlem heraf blev dømt for kriminalitet.

  De fleste vil nok synes, at et sådan forslag ville være noget svineri (og altså ikke stuerent.)

  DF har dog lært lidt af historien og tager nu klogeligt selv afstand fra de mest ekstremistiske holdninger fra deres egen fløj, hvorved der er givet plads til nye regulære nynazistiske partier, som man istedet kan kategorisere som “ikke stuerene” på alle områder.

  DF har altså lært at holde sig på måtten, så noget har de da opnået med 20 % af stemmerne, omend de 188 velfærds tulliarder ikke overraskende stadig mangler at blive indfriet, løfterne er jo gratis at udstede.

  Hidtil har DF alene bidraget til at afvikle den danske velfærd på en sådan måde, at intet offentligt fungere mere. DF afgørende stemmer har gjort dette muligt – både under 9 år med Fogh og nu 4 år med Løkke.

  At Thorning i en kort peride på 4år førte præcis den samme borgerlige politik gjorde desværre ikke vores samfund bedre – tværtimod, men DF (og de radikale) har det største ansvar for afviklingen af vores velfærdssamfund, som de facto er nedlagt. Der er reelt intet sikkerhedsnet tilbage for arbejder og middelklassen tilbage og de rigeste er åbenlyst ligeglade – de skal nok klare sig fint, uanset hvad der måtte ske.

 49. Af jørgen hansen

  -

  Der er mere ondskab og dumhed i verden end man umiddelbart skulle tro. Og selv politiske partier kan opføre sig totalt tosset ind i mellem, nogle endog hele tiden. Desto vigtigere er det at vælgerne holder godt øje med partierne og får de værste af dem frasorteret. I denne tid er det særlig vigtigt, for nogle af partierne (eller dem alle?) har planer om at ruinere, smadre og ødelægge den oprindelige befolkning, danskerne, dig og mig og vores familier og venner. Husk det nu, for det er sanheden!!

 50. Af Niels Poulsen

  -

  @Tekniker, Erik Jensen

  Tak for at introducere et nyt dyremetafor (gris) om et parti og dets vælgersegment.

  Det eneste, du opnår ved det, er, at partiet og vælgersegmentet vokser sig større.

  Socialdemokratiets nuværende formand, Mette Frederiksen, har i øvrigt lagt sig fladt ned og erkendt, at hun og de socialdemokratiske folketingspolitikere i sin tid tog fejl om flygtninge og integration. Så meget har partiets kurs ændret sig, at det tidligere medlem af DF, Søren Krarup, forleden foreslog, at DF omgående vælter Løkke og i stedet for indgår i et regeringssamarbejde med Socialdemokratiet.

  Der er et markant tidehverv under opsejling. Tidsboblen er ved at lukke sig om fortidens erfaringsramte politikere. Nu mangler vi bare, at medierne tilpasser sig de nye tider.

  Ellers vil de også blive udskiftet.

  Det er jo meget alvorlig situation, vi står i. Regeringerne i Vesten har lukket fjenden ind i vores sårbare midte. Vores velfærdssamfund er under afvikling, og regeringerne er ikke i stand til at beskytte den oprindelige kernebefolkning mod angreb.

  I stedet for skal vi af underlødige debattører og uduelige politikere sammenlignes med dyr og høre om, hvor dumme vi er.

 51. Af ole hansen

  -

  Regeringerne ER i stand til at beskytte Europa, men af forrykte eller korrupte årsager VIL de ikke.

 52. Af Jan Ulrik Friis

  -

  Jeg har hørt talen om sådanne mørke og dystre sider af internettet, men aldrig set, dette må være en af disse formørkede sider af internettet vi er advaret imod!

 53. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  “Tak for at introducere et nyt dyremetafor (gris) om et parti og dets vælgersegment.”

  “I stedet for skal vi af underlødige debattører og uduelige politikere sammenlignes med dyr og høre om, hvor dumme vi er”.

  Undskyld mig, men for mig ser det ud, som om, du ligefrem leder efter noget, der kan skabe dig en ‘offerrolle’.

  Kan man nu heller ikke kalde et hårdt angreb for en ’sviner.’ uden at det er at tale ned til DF-segmentet og beskylde dem for at være uhygiejniske og dumme? Jeg synes, at det er for langt ude.

  En elitær person som Søren Krarup heller ikke den jævne DF’er med sig, når han foretrækker en S-regering fremfor en V-regering.

  Hvad er din egen holdning som DF-tilhænger (nu ved jeg ikke, om du tilhører DF-eliten eller den jævne DF’er).?

 54. Af Niels Juul Hansen

  -

  En elitær person som Søren Krarup har heller ikke den jævne DF’er med sig, når han foretrækker en S-regering fremfor en V-regering.

 55. Af Javier Martinez

  -

  “men DF (og de radikale) har det største ansvar for afviklingen af vores velfærdssamfund, som de facto er nedlagt. ”
  Erik Jensen

  Helt enig! Begge liberalist garanterer altid for nederste fællesnævner.

  Benny…..Russerne endte den kolde krig..Faktisk Gorbatjov ene mand…

  Ove-preben…Sankt hans har åbent igen for internettet?

  ” stedet for skal vi af underlødige debattører og uduelige politikere sammenlignes med dyr og høre om, hvor dumme vi er.” NP

  Naturligvis! i 30 år har i stemt på et parti der har gjort det stik modsatte i regering, end hvad de gik til valg på..(mod EU, Mod Indvandring) Og klogere er DFéren da stadig ikke blevet?
  MHT stueren, relatere denne altså ikke til et dyr, mm. du specifikt ønsker at karakterisere en DFére som et dyr? Jeg har været med til ikke så få udsættelser ved tvangsauktioner mv. , hvor fattige , sørgelige eksistensere og ikke stuerene mennesker, betød at huset eller lejligheden essentielt skulle nedrives, eller genopbygges..

  Og det er velkendt at det er udkantsDanskere, uden meget ide om meget der stemmer på DF? At de desværre ikke får nogen repræsentation der, finder jeg personligt yderst tragisk.

  Dermed ikke sagt at jeg ikke er for forsøget med S og DF…Det kan ikke blive meget værre med end med R der bestemmer alt under rød ledelse…Og har DF ret i at den løse borgerlige indvandrerpolitik i 3o år, var pga. af de andre borgerlige partier? At få hykleriet afklaret en gang for alle, ville være fornuftigt.

  DF eliten stemmer på nye borgerlige næste gang..Liberalistisk penge politik og endnu mere af samme laisses faire indvandring camoufleret som “stram indvandringspolitik”…Ved næste valg er der kun “den jævne” df´ere tilbage…Og den har DF lugtet! Derfor må der nye boller på suppen før partiet forsvinder ned i sølet….Jeg ser det hele som rent hykleri og populisme..Ingen vilje til noget andet end det vi ser i dag.

 56. Af Svend Jessen

  -

  Hvor er det sørgeligt at et land som USA ikke kan stille en person der er værdig til at blive præsident de to der stiller op er ikke værdige til at lede et så stort land.

 57. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Mand XX.
  Kvinde XY. Der ligger måske en forklaring for dig Martinez og Anders Munch på Internettet.

 58. Af Javier Martinez

  -

  R.Harald er YX!

  Skal du ikke snart hjem til Island, så dk kan få din ikke eksisterende arbejdsplads retur? Uddannelsen din på Danmarks regning, kan vi desværre ikke tage retur, og erstatte med en Dansker. Men arkitekt var det nu nok ikke alligevel, men hattemager uddannelsen er også lang og koster.

  Lemche du hedder ikke Niels Poulsen sidst jeg tjekket et af dine uafbrudte selvpromoverende indlæg, med uafbrudte link til din storhed i religiøs kvaksalveri, og som du uafbrudt fremfører med herinde med ?

  At DF nu vil i bukserne på S rummer naturligvis et nyt interessant perspektiv…Jeg ser det som rent hån og leflen…Ellers havde de væltet fadbamsen. Og altså vi er efterladt med endnu en S og R regering ved næste valg.

 59. Af Niels Poulsen

  -

  @Niels Juul Hansen

  “Hvad er din egen holdning som DF-tilhænger (nu ved jeg ikke, om du tilhører DF-eliten eller den jævne DF’er).?”

  Det ved jeg ikke, for jeg er ikke DF-tilhænger.

 60. Af Javier Martinez

  -

  Konservativ stadigvæk Niels Poulsen vel?
  Så er næste spørgsmål…Du stemmer vel på nye borgerlige ved næste valg? Tror du virkelig at du får en stram indvandringspolitik der, liberalistisk som de er? De interessere sig da kun for løn og velfærds dumpere også….Men nu hvor DF´s løgne er ved at blive velkendte for selv en DFére har de borgerlige opfundet et nyt løgner parti på indvandrerområdet..Og den kan vel så køre de næste 3o år. ?

  At putte og Trump ville være et så grimt makkerpar “at intet af verden er tilbage” er absolut en mulighed…Men USA har dog muligheder-som vi så med Nixon-til at få en korrupt statsleder afsat..Spørgsmålet er vel blot om man finder nok smuds på ham under hans tid? Om han når at få CIA og FBI sat i hænderne på en ny Hoover/Hoovers? Mv…

 61. Af Javier Martinez

  -

  Niels Poulsen

  Først når der kommer et rødt indvandrer parti med en oprigtig stram indvandringspolitik, og uden Radikal indflydelse, kommer den stramme indvandringspolitik.

  Blå blok har alt for mange løndumper og velfærds dumpende interesser, til at være interesseret her.!.Men die dumme dfen, tror stadigvæk de får den der.!.Ja, der er rent monty python uden pointen.

  Hvis DF går til valg med socialdemokratiet-hvilket vil sige at de garantere at pege på Mette- rykke jeg fra Ø til S.. Fordi jeg simpelthen mener at for bevarelsen af den fremtidige Danske model, er det nu eller aldrig. Og at indvandringspolitiken bliver afgørende her for bevarelsens skyld, så vi kan få gange i alle frasorteret statsborgere..Ihvertfald skal der rykkes kraftigt ved muligheder for statsborgerskab om ikke andet.

 62. Af Gert Olesen

  -

  Mange her ønsker at tale udenom at Danmark er i frit fald og at Chrborgs politik truer befolkningens velfærd, liv og fremtid. Se selv den korte avis og 180g.

 63. Af Niels Poulsen

  -

  “Du stemmer vel på nye borgerlige ved næste valg?”

  Næh, men jeg synes, at de har en ualmindelig smuk og velbegavet statsministerkandidat, som vil kunne overbevise mange af de skuffede Venstre-vælgere om, at hun er fremtidens leder af det borgerlige Danmark.

  Får hun et politisk flertal bag sig, så stopper asyl- og immigrantfesten i Danmark.

  Næste folketingsvalg bliver et farvel til løftebrydere som Løkke og Pind. Støjberg bliver leder af et decimeret Venstre. Det er i hvert fald mit vue i krystalkuglen pt.

 64. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Javier Martinez

  “Og at indvandringspolitiken bliver afgørende her for bevarelsens skyld, så vi kan få gange i alle frasorteret statsborgere”.

  Det sidste år har handlet meget om Danmarks flygtningepolitik, men nu taler du helt specifikt om indvandringspolitik. Jeg mener også, at det er meget vigtigt at holde flygtninge og indvandrere adskilt (skæg for sig og snot for sig).

  Med hensyn til flygtningepolitikken er den baseret på allerede indgåede aftaler. Det vil kræve en opsigelse af disse aftaler at ændre politikken herhjemme.

  På hvilke konkrete punkter vil du stramme på indvandringspolitikken, som du forholder dig til, i forhold til de gældende regler? Selv om det fra diverse indlæg kunne se ud, som om porten til Danmark står på vid gab – men det er jeg sikker på du ved ikke er tilfældet.

  Har du en liste over hvilke statsborgere, du vil forbyde, som i dag har tilladelse til at komme til Danmark?

 65. Af Javier Martinez

  -

  Mette er altså ikke borgerlig! Du tænker vist på socialdemokratiet under R ledelse under Thorning?
  🙂
  R er snart så ubetydelig, og vil være det med DF, at R kan rende og hoppe endeligt.

  “Får hun et politisk flertal bag sig, så stopper asyl- og immigrantfesten i Danmark.”

  -Du drømmer…Den fortsætter ufortrødent under dem. De er liberalister som LA, der nu skal forgive at være for en stram indvandring..Muligvis får de frasorteret et par muslimer, men tvivler. Festen vil fortsætte ufortrødent.

  Sjovt hvorledes du ikke vil oplyse hvad du stemmer på. Det lyder faktisk hult og populistisk manipulerende..

 66. Af R. Harald Kristiansen

  -

  En hattemager er jeg ikke Martinez.
  En arkitekt er jeg og jeg har med mit virke skabt mange arbejdspladser, vundet mange arkitektkonkurrencer, alene i mit firma og med andre i andres firmaer. Martinez og din ven Teddy, slap nu af søde venner. Island var og er knyttet til Danmark på en helt anden måde end Mellemøsten er. Island og Danmark har et gammelt kulturfællesskab. Jeg tilbragte en ferie sammen med min danske mand og vores børn i Island. Her mødte jeg en dansk pige fra Fyn, der skulle i lære som mejerist i Island for at lære at lave skyr, i Island og en af mange, som vi viste vej. Flere danskere er kommet ind på medicin i Island.
  Arla har tjent en masse penge på skyr, som er en slags gammeldags friskost. Vi har også en lang tradition for lakrids og chokolade i et produkt. Dette har Bülow forædlet og brugt til sit lakridsimperium. Du skrev, at du var rig på slik. Hvis du er rig, så er du nok rig af falaffel, som også smager godt. Jeg er ikke dansk og det er du heller ikke, med mindre, at du er et produkt af Berlinske, måske DF, eller et produkt af Nye Borgerlige. Hvem ved. Ved du hvad jeg er ligeglad. Dine tekster er bliver noget enslydende i længden “Pernille”.

  Sjovt, at en “indvandrer” , som dig, ikke vil have flere indvandrere i Danmark.
  Du vil nok bare nyde alene. Skal du nu til at dele med de andre? Jeg ved det ikke, det ved du bedre selv.

 67. Af R. Harald Kristensen

  -

  Er blevet noget enslydende skulle der stå.

 68. Af Gert Olesen

  -

  Vi er blevet snydt og bluffet hver eneste gang indtil nu. Det kan blive det samme med det eller de nye partier. Det ville være mere sikkert hvis det var jalving, uhrskov, aamund eller camre der stod i spidsen for et parti. Eller en anden af dem der i årevis har advaret om at Danmark var på vej mod ustyrlig kriminalitet, kaos, katastrofe og selvudslettelse.

 69. Af ib Olsen

  -

  Man bør gøre sig klart at der er et bundt af dem som ønsker Danmark invaderet, besat og islamiseret, med i denne debat. Ju ul, lemche, javier, harald og lignende er kun med for at propagandere for EU, ingen grænser, mere fjernstyring og mere indvandring.

 70. Af ib Olsen

  -

  Man bør gøre sig klart at der er et bundt af dem som ønsker Danmark invaderet, besat og islamiseret, med i denne debat. Ju ul, lemche, javier, harald og lignende er kun med for at propagandere for EU, ingen grænser, mere fjernstyring og mere indvandring. Eller de er med for at sprede forvirring ved brug af postulater og halve sandheder.

 71. Af Javier Martinez

  -

  NJH@

  Du har ret naturligvis! Men flygtninge bliver alle statsborgere over tid så godt som i dag, er ufaglærte, lærer aldrig sproget, kvinderne kommer aldrig i arbejde og får aldrig lov af manden..De får for mange børn, er fra en religion endnu mere fremmede end kristendommen selv i Danmark generelt.

  Vi startede med at acceptere 5oo årlige FN forfulgte flygtninge..Nu er vi op i 2o.ooo plus pr året, plus de østeuropæriske og vestlige og asiatiske….Jeg har ændret mening her. Og dette kan ikke fortsætte. Jeg har set flere helt nyindvandret opført sig yderst truende over for undertegnede de sidste måneders tid, ved så lidt som at bede dem samle det affald de smider på gaden op, og endda en gruppe der sparkede efter vores hund ved supermarkedet hvor jeg tilkaldte politiet. Samme skete faktisk år tilbage, hvor jeg nok hellere må lade være med at formidle det videre forløb, for jeg blev sur og fik en bøde. Fordi indvandrer har lov til at sparke på en opbundet hund, uden at få modsvar i Danmark…Uden tvivl også danskere men..Accepteret den da -intellektuelt 🙂 -, som et one off, men min tålmodighed er brudt denne sommer.

  Med den nye indslusningsløn mv., hvor de koster det halve at beskæftige over for en Dansk statsborger, er det åbenbart hvem der bliver ansat , eller hvad mener du? I ufaglærte job ansætter man ham til halv eller normal løn i det private?

  Uden tvivl kunne jeg godt acceptere en kvote på lad os sige 2ooo højst, men ikke mere.

  “Selv om det fra diverse indlæg kunne se ud, som om porten til Danmark står på vid gab – men det er jeg sikker på du ved ikke er tilfældet.” njh

  Alle EU borgere har fri adgang til Danmark og det Danske arbejdsmarked? Vid gab!
  Novo og andre kan få “asiatiske kvalificeret arbejdskraft de ikke kan finde i DK” (blot endnu en lov for løndumping indført af de borgerlige)..

  Min indvandringspolitik gælder naturligvis alle borgere uanset race, land, eller religion.. Nej ikke religion… DK er ateistisk..Stop den religiøse indvandring. 🙂 Og på en fair og bevaring mulig måde af Danmark som det er i dag….

  Det er vrøvl at vestlig indvandring kun gavner?

  Om ikke andet være praktisk, og få helt nye love omkring statsborgerskab således at alle arbejdstagere og tilflyttere kunne frasorteres muligheden for statsborgerskabet..Inklusiv ved ægteskab med Danske borgere. Men især ved nylige indvandret statsborgere…Som jo mestendels er muslimer? Og ikke er forenelig med Dansk ateistisk kultur..Det tager generationer af afislamisere dem som vi har opdaget..Troet det kunne gå stærkere før, men det går meget langsomt. Så før ting bliver værre må vi hellere koncentrere os om dem der er her allerede..Lad os sige et lo års stop, og derefter tale sammen igen..

  En oprigtig stram indvandringspolitik tager både Asiatisk, Vestlig og muslimsk indvandring til måling. Så det må blive en nedskæring på alle områderne..Man især mht. statsborgerskab.
  Så fra A til Å må du selv tælle antallet af lande.

 72. Af Jan Ulrik Friis

  -

  At skylde på Trump & Putin hjælper ikke Danmark, Løkke skal op i gear og turbo, først og fremmest holde sine valgløfter , ellers er Løkke kun at betegne om en skurk, Løkkes svigt kan ja vil ende i et dansk folkemord!

 73. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Ib Olsen
  Ingen af de mennesker, som du nævner ønsker ukontrolleret indvandring. De mennesker, der er kommet til Danmark og bor i Danmark bør vi behandle med respekt. Der vil altid være nogle mennesker, der ikke vil Danmark. Hvis jeg ikke vil Danmark mere, så rejser jeg. Det ville jeg også anbefale andre udlændinge. Så pragtfuldt er det heller ikke at bo i Danmark. Martinez mener, at jeg bør rejse. Bad luck, fordi jeg har skabt arbejde for mennesker som ham.

  “Martinez”, der er mange islandske arkitekter i Danmark, kvinder som mænd og ved du hvad, der er mange danske arkitekter i Island. En del danske tegnestuer har planlagt og bygget bygninger i Island. Du snakker meget om nassere. Du har været ansat i det offentlige siger du. Det er du måske ikke længere?

  Det er sørgeligt at læse, at så mange vrede mænd, føler sig draget af Putin og Trump.

 74. Af Ib Olsen

  -

  R. harald fatter ingenting, eller er ligeglad med at Danmark i denne tid invaderes, besættes og islamiseres i stigende omfang, pga. løkke-regeringens hjernedøde eller komplet korrupte politik. Det fremgår af haralds mange indlæg. At store bølger af overfald, røverier, vold og mord mv. skyller hen over Danmark (og sverige/tyskland/frankrig) i denne tid, har harald (og lemche osv.) nok heller ikke opdaget. (Se den korte avis og 180g/snaph)

 75. Af Javier Martinez

  -

  Kære Rosa…
  Hvad hedder din Arbejdsplads? 😉
  Lige blevet påpeget af en kendt i arkitektverden at du er ukendt der, og ihvertfald aldrig har vundet en præmie? Flidspræmie, jamen da ok da så..

  Troet overhovedet ikke at man kunne studere medicin i Island..Hvad hedder universitet? Derudover fratager det ikke kendsgerningen at Danskere ikke tager dertil ,men islændinge hertil i horder….Overalt i uddannelsessystemet og frasortere en Danskere derved..Som gør Norske og Svenske studerende. Få Danskere tager den modsatte vej, fordi det er dyrer for dem, men billigere for jer..Essentielt misbruger i Danmark og fratager en fremtidig uddannet Dansker, da der kun er et vis antal pladser mulige.

  MHT lakrids og is, har vi lavede dette i familien her i generationer..Beklager..Island opfandt ikke den runde tallerken.. 🙂

  Beklager..I islændinge er overalt i det Danske uddannelsessystem, og overfører omkostningerne til Danmark og frasortere en ægte danskere.. Og statsborger….Danmark er verdenskendt for sin arkitektur skole..Vi burde kun uddanne Danskere der..

  Ib Olsen er tossen preben fra Sankt hans , i endnu et nyt navn, hvis i ikke var klar over det..

 76. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Javier Martinez

  “Island opfandt ikke den runde tallerken”. 🙂

  Og du kan vel heller ikke påstå, at du opfandt den dybe tallerken. 🙂

 77. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Niels Peter Lemche
  Javier Martinez er en DF er. Martinez hygger sig med at lave fis.
  Den 3.08.2016 kl. 17.53 skriver Martinez, at han har været med til mange udsættelser ved tvangsaktioner. Læs teksten. Her skriver han om stuerene personer. Jeg kan huske en kvinde, der blev fyret fra et embede, fordi hun misbrugte sin stilling. Hun var en DF er.

  Henrik S er ikke overlæge. En overlæge, der ikke kan stave til magtbalance, eller ved hvor der anvendes versaler, tror man på det? Lægestuderende er de studerende, der har fået de højeste karakterer. Man må formåde, at de kan dansk, med mindre, at de ikke er danske.

  Jeg kunne også lade som om jeg var Christian den 4., byggekongen, men det er jeg ikke.

  Tak for dialogen Niels Peter Lemche,
  nu får jeg for travlt på mit arbejde. Jeg skal til at skaffe martinezerne hos DF og indvandtermartinezerne arbejde. Lediggang er vejen til alt ondt, siger min gode mor. Håber, at du bliver ved i kampen mod stupiditeten. Jeg har fået nok, som islændingen sagde sin danske vært, da han havde fået serveret et pragtfuldt måltid mad hos en dansk ven og blev spurgt om han ville have mere.

 78. Af R. Harald Kristiansen

  -

  sagde til sin danske vært skulle der stå.

 79. Af Javier Martinez

  -

  “Og du kan vel heller ikke påstå, at du opfandt den dybe tallerken. :-)”
  AF NIELS JUUL HANSEN – 4. AUGUST 2016 00:53

  Men skal lede længe efter udenomssnak end denne fra dig NJH..
  Relaterer du venligst til postulaterne?.. 🙂
  Men ja, du ved godt at de er sande, og derfor ønsker ikke!

  Rosa Harald…

  Hvorfor skulle jeg ikke kende til hvad tvangsauktioner går ud på, og deres omkostninger?
  Og derfor være en DFére?
  Du har aldrig arbejdet som arkitekt i Danmark!

  “Jeg kan huske en kvinde, der blev fyret fra et embede, fordi hun misbrugte sin stilling. Hun var en DF er.” 🙂
  Det er de færreste DFére der er i et embede de kan misbruge! Kun oprigtige borgerlige der! Er socialist men muligvis, socialdemokrat ved næste valg! Og første gang så borgerlig i så tilfælde..Stemte dog på SF ved et valg, vist mit første.. 🙂

  “Henrik S er ikke overlæge. En overlæge, der ikke kan stave til magtbalance”
  Henrik S har tilkendegivet at være overlæge..Derfor må vi tro at han er overlæge!
  Du kan heller ikke stave, som ej undertegnede, og er blevet arkitekt..Hvorfor ikke en overlæge?
  Elsker jer stave fascister!…Aldrig kan i stave selv!

  ” siger min gode mor” Rosa
  Forhåbentlig ikke endnu en islænding på overførselsindkomst i Danmark?

  “som islændingen sagde sin danske vært, ”

  Ja, Rosa kan godt lide at diktere over for Danskerne..Det hersker der ingen tvivl om!
  🙂

 80. Af Tommy Jensen

  -

  Putin og temmelig mange andre fornuftige mennesker klager over de ikke kan traenge igennem jeres og Bente Dahlbaeks helt ufattelige stupiditet.
  Hvorfor har dette alvorlige budskab fra en af de tre mest magtfulde praesidenter i verden ikke vaeret bragt i dette softice spisende og fjoget grinende land af selvfede ignoranter?
  https://www.youtube.com/watch?v=RMMscY7Btus

 81. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Javier Martinez

  Min kommentar til dit indlæg om indvandring:

  Jeg synes nu nok, at du alligevel blander flygtninge og indvandrere sammen i en pærevælling.

  Du bryder dig ikke om at se østarbejdere og muslimer i danske stillinger. Tror du, at hvis du kunne få din drøm opfyldt – at disse mennesker forlod Danmark – så ville alle disse jobs blive besat af etnisk danskere?

  Det tror jeg ikke på. Og slet ikke om 10-20 år.

 82. Af Bjørn Sørensen

  -

  Er det ikke interessant at Obevar mig vel holdt en tale hvor han fremhævede Hillary Clinton som værende den mest kvalificerede nogensinde.
  Hun stemte for Irak-krigen, og gentog fiaskoen som udenrigsminister i Libyen.
  USAs krige og politik i den muslimske verden er en total fiasko.
  Kritikken af indsatsen er udbredt i USA, men det ser ud til at de eneste det ikke er gået op for er Obama og Hillary og så naturligvis alle deres sympatisører.

 83. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Martinez
  Der er et universitet i Island. Kig det op. Der er faktisk 2. Her viser du hvor ignorant du er. Wow, du ved vist ikke meget. Omvendt, kan man læse det i dine tekster.

  Jeg er skam arkitekt, en dygtig arkitekt, som har vundet mange konkurrencer og beskæftiget mange. Jeg KALDER mig Rosa min ven. Et kært barn har mange navne Martinez.

  Jeg har ikke mere tid. Jeg gider ikke skrive mere. Der mangler ordentlig dialog. Dit skitkast er under min værdighed.

 84. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS JUUL HANSEN, de job ville ikke kunne besættes selv nu. Arbejdsløsheden var i slutningen af juli på 4.2% (Dansk Statistik), dvs., når man tager dem på vej fra job til job, stort set ingen. Flere brancher kan ikke få nye medarbejdere, osv. osv.

  Vi er er derimod oppe mod mennesker. der er argumentresistente. Det er et ret udbredt fænomen blandt uskolede personer, dvs. de fleste. Hvis de bliver præsenteret for fakta, der ikke er i overensstemmelse med deres følelser, så vælger de fakta fra og holder fast i følelserne, uanset om det er forkert eller ej.

  Og så kan man sige, at de ofte reagerer med hadefulde udfald mod dem, der forsøger at rokke ved deres følelser. Sådan har det nok altid været. Problemet i dag er, at konventionen også siger, at alle har lige ret, hvilken igen betyder, at den uskolede har bildt sig selv ind, at han eller hun ved lige så meget som den skolede. De sociale medier bestyrker kun denne følelse.

  Hvis man ikke finder et svar herpå, ja, så ender vor civilisation i barbariet.

 85. Af Benny b

  -

  Muslimsk indvandring er russisk roulette med 6 kugler.
  Politikerne ved, at det fører voldtægter, mord og terror med sig, men alligevel fortsætter de selvmordskursen.
  En dag kommer der forhåbentligt en regering, der med tilbagevirkende kraft anklager de “ansvarlige” for deres pligtforsømmelighed og for de mord og den terror, som deres gæster har beriget os med.

 86. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Bjørn Sørensen

  Der er meget man kan kritisere Hilary Clinton for. Bare spørg Bernie Sanders, som alligevel beder amerikanerne om at stemme på hende.

  Men dit eksempel med invasionen i Irak er efter min mening totalt malplaceret.

  Det store flertal af amerikanere, inklusive politikere, gik ind for irakinvasionen – de første måneder. Alle der var modstandere, blev nærmest betegnet som landsforrædere. Der skulle gå længere tid, før et flertal erkendte, at det var en fatal fiasko. Irakkrigen skal du bebrejde Bush, Cheney og Rumsfeld, der betragtede krigen som et religiøst korstog. Samt Blair og Fogh, naturligvis, der kun optrådte som Bush’s marionetter. Vi mangler stadig VKO’s erkendelse af deres kæmpe fejltagelse.

  Belært af ovennævnte valgte Obama, med Hilary Clinton som udenrigsminister, en mere tilbageholdende strategi, fordi amerikanerne ikke længere ønsker ‘troups on the ground’.

  Alternativet til Hilary Clinton er til gengæld forfærdeligt. En racistisk bølle. En patologisk løgner. Total uvidende om indenrigspolitik OG udenrigspolitik. En ‘politiker’ der har splittet det republikanske parti totalt. Ingen realistiske, politiske løsninger. Alt drejer sig om hans egen narcisisstiske person.

  Det bliver efter min mening ikke et svært valg.

 87. Af Niels Poulsen

  -

  @Niels Peter Lemche

  Hvem er de uskolede? …

  Vi har ti års undervisningspligt i Danmark.

  Er det håndværkere, fiskere, landmænd, politibetjente, pædagoger og hjemmehjælpere, du angriber? …

  Historien har jo vist, at den akademiske verden er let påvirkelig og politisk naiv: Næsten hele universitetsverdenen var marxistisk orienteret i perioden 1968-1989. Og mange talte fjendens sag. Det skamfulde eksempel er da et grundstød for dit standpunkt.

  Hvem stod derimod fast? De almindelige mennesker. De, som værnede om de traditionelle værdier; familie og retten til at leve et fredeligt liv i fred for politiske ideologier.

  Det er den samme situation i dag. De falske teorier har fået nogle andre navne: Multikultur og universalisme. Nu er det disse politiske ideologier, som den let påvirkelige og politisk naive akademiske verden abonnerer på.

  Hvem står derimod fast? De almindelige mennesker. Ud fra etiske grunde afviser de elitens falske teorier.

  De vil have genindført grænser, nationalstat, den overleverede kultur og have stop for asyl- og migrantfesten.

 88. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  Dit indlæg får mig til at tænke på Richard Nixon – og hans tale til ‘the silent majority’.

 89. Af Bjørn Sørensen

  -

  Den gamle tilbageværende elite er kommet i pensionsalderen, hvad værre er at deres naive ideologi ikke har nogen løsning til de ophobede problemer som deres indsats har medført.
  Den verdensorden og alle dens organisationer som blev skabt efter 2.verdenskrig er kørt træt og kan ikke længere garantere fremtidens velstand.

  USAs håbløse krige for at bevare “verdensfreden” er selv for mange amerikanerne blevet en tvivlsom indsats.

  Den globale økonomi har medført at den amerikanske middelklasse ikke har haft lønstigninger de sidste 25 år, hvor imod leveomkostningerne er steget og mange har mistet deres jobs.
  Detroit er ikke den eneste by som er blevet en ghost towns, 2/3 af befolkningen har forladt byen fordi industrien er flyttet. Mange af disse ghost towns i “rustbæltet” var ledet af Demokraterne.

  Den neo-feudale udvikling hvor 62 rigmænd, oligarker, ejer halvdelen af værdierne.
  For dem gælder andre regler, de går fri hvorimod de små fisk bliver straffet.

  I USA kan man få arbejdsløshedsunderstøttelse i 6 måneder, hvilket har medført at mange er ved at sælge ud af sølvtøjet for at overleve med deltids ansættelse i lavtlønnede servicejobs. Mange har opgivet at søge jobs- hvad de lever af gad jeg nok vide.

  “… Men på bare et par dage fik han svinet et amerikansk-muslimsk forældrepar til en falden soldat til…”
  Så vidt jeg er orienteret så var det ægteparret som holdt en politisk tale hvor de groft svinede Trump til. Så det var såmænd bare svar på tiltale. Han er jo ikke New Yorker for ingenting.

  Den herskende klasse i vesten har mistet deres mo joe og kan ikke længere spille førsteviolin.

  Så det er ikke bare hans hær af »vrede hvide mænd« eftersom det er halvdelen af befolkningen som bakker ham op.

 90. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS POULSEN, glimrende, lev videre i din uskolede forståelse af virkeligheden.

  Og Niels Juul Hansen, ja, han taler i virkeligheden ned til det tavse flertal. Men vi kan groft inddele menneskeheden i de varme, de lunkne og de kolde. De varme er dem på barrikaderne, de lunkne dem, der fra sikker afstand hepper på dem på barrikaderne, og de kolde, dem der sidder hjemme i kolonihaven, drikker kaffe, spiser wienerbrød og spiller banko og giver fanden i dem på barrikaderne, så længe det ikke forstyrer bankospillet.

  Sådan har det været til enhver tid, derfor er det ikke særligt gennemtænkt f.eks. at slå alle 68’ere i hartkorn. Det år hed formanden for det københavnske studenterråd Christian Nissen. Når man tænker på hans senere karriere så var/er der ikke meget ‘rødt’ over ham. Prøv at google ham.

 91. Af bjarne petersen

  -

  Pga. teoretikere og marxister uden jordforbindelse samt inkompetente, kor ru pte, håbløse og umulige politikere og journalister er volden, te rroren, elendigheden og mas sedøden nu på vej mod Europa (resten er i f)

 92. Af Niels Poulsen

  -

  @Niels Juul Hansen

  Jeg må indrømme, at det er et interview med en amerikansk professor, Jonathan Haidt, i Weekendavisen, som jeg er inspireret af.

  Tesen er, at det ikke er på baggrund af sociale eller økonomiske årsager, at “det gule segment” afviser elitens vision for verden, men på baggrund af etiske årsager.

  Eliten er uetisk.

  Det synes jeg lyder overbevisende. Den grænseløshed indenfor alle felter, som eliten i disse år abonnerer på, er uetisk.

 93. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ Niels Juul Hansen

  “Belært af ovennævnte(Irakkrigen) valgte Obama, med Hilary Clinton som udenrigsminister, en mere tilbageholdende strategi.”

  Jeg ved ikke af at de har lært noget eftersom de gentog fejltagelsen i Libyen og har kvajet sig i Syrien.
  Deres mellemøstenpolitik er en fiasko.

  “En patologisk løgner”
  Beklager men det Hilary Clinton som har svært ved at omgås sandheden.
  En kendt kommentator kaldte hende en medfødt løgner.

 94. Af Niels Poulsen

  -

  @Niels Peter Lemche

  Jeg tænkte nok, at du med din skrøbelige demokratiforståelse er rundet af den marxistiske skole.

  Christian Nissen … var det ikke ham, som ville hænge den konservative Per Stig Møller efter revolutionen? …

  Da det ikke gik hurtigt nok for akademikerne med at omvende socialdemokraterne til kommunister ude på arbejdspladserne, begyndte de at tale om en voldelig revolution.

 95. Af Ole h

  -

  @andees Munch
  Du må være groft svigtet som barn af din moder siden dit indestængte had til kvinder til stadighed skal udgydes på disse blogge.
  Alternativt har du nok mødt kvinderi dit liv som var dig mentalt overlegen.
  Efter dine skriverier her at dømme er det heller ingen stor bedrift.
  Så pak dig din asociale mandsling.

 96. Af bar løgn med dig

  -

  Islam er som russisk roulette med 6 kugler og sørendøvblind er forhåbentlig den første der bliver ramt

 97. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  Kan vi blive enige om, at ‘eliten’ ikke er mindre uetisk end alle andre mennesker? 🙂

  Og at man ikke behøver at være ‘elitær’, bare fordi man har forsøgt at sætte sig ind i det, man udtaler sig om.

  Den mest ‘elitære’ person, jeg har oplevet er Donald Trump. Han siger: “Se, jeg er styrtende rig, så jeg ved, hvad jeg taler om”.

 98. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Bjørn Sørensen

  Det ville være interessant at vide, hvilken strategi du mener, at USA skal anvende i Syrien, som vil standse denne borgerkrig, der berører hele Europa p.g.a. millioner af flygtninge.

 99. Af jan nielsen

  -

  Det er lidt træls når uvidende og mindre begavede bloggere vil belære vidende og bedre begavede bloggere. Som når ju ul og ja vier osv. ruller sig ud med deres “visdom” og “bedreviden”.

 100. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS POULSEN, så ville det nok være i en silkesnor. Nissen blev senere direktør for rigshospitalet og kendt som en hård hund, derefter var han formand for Danmarks Radio i ti år.

  Men du kunne jo bare have googlet ham i stedet for at levere stof til min tese om, at følelser er vigtigere for jer end facts.

  Og så den der med eliten: Hvilken elite taler vi om? Den intellektuelle? Den findes på alle fløje; eller den økonomiske elite? Og her har historien vist, at penge kan ødelægge folk.

  Den intellektuelle elite er langtfra særlig velhavende. Det er i hovedsagen mennesker, der har tænkt store tanker, men ikke har forsøgt at tjene penge på dem. Derfor fik vi det ‘Sanderske’ universitet i stedet for det Humboldtske: “Fra tanke til fakture”, for i venstrebøndernes bevidsthed er intet noget værd, hvis det ikke kan omsættes i penge. Det humboldtske ideal er markeret af inskriptionen på talerstolen i festsalem på Københavns Universitet: “I ånd og sandhed”, på græsk naturligvis.

 101. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jan Nielsen

  Hmm, og hvad var din holdning til debattens emne?

 102. Af Javier Martinez

  -

  “Du bryder dig ikke om at se østarbejdere og muslimer i danske stillinger. Tror du, at hvis du kunne få din drøm opfyldt – at disse mennesker forlod Danmark – så ville alle disse jobs blive besat af etnisk danskere?” NJH

  Naturligvis…De både løn og velfærds dumpere..Og Danmark bruger milliarder på at uddanne dem..På Danskeres bekostning..Der er kommet så mange nu, og mange bliver over tid statsborgere..

  Hvad er etnisk Danskere? For mig er det statsborgere, for det er eneste mening. Og få givet nogle muligheder her til alle, kunne landet være godt tjent med..
  Du er vel ikke en af dem som NPL, der tror på den med 4% arbejdsløshed?
  DI har 1.4 millioner ansatte i Udlandet og 2 millioner i DK(lønmodtager i det hele taget undskyld)..Der kunne man også forlange mange job retur.

  Rosa…Giv mig lige navnet på det hvor man kan studere medicin i Island? Ingen googlinger af undertegnede finder et?.. Tvivler det eksistere!

  Vær stolt af din flidspræmie…Fantom arkitektstudiet skal også respekteres..

 103. Af Javier Martinez

  -

  AF JAN NIELSEN – 4. AUGUST 2016 11:21
  “Det er lidt træls når uvidende og mindre begavede bloggere vil belære vidende og bedre begavede bloggere. Som når ju ul og ja vier osv. ruller sig ud med deres “visdom” og “bedreviden”.

  Lidt træls at preben nu har fundet et nyt navn igen i dag..,,En så uvidende og intetsigende debattør skal man lede længe efter..Findes nok også kun på den alt for lange, snapsen og 36o grader ellers, typen?

  Preben/Jan du er både ikke elitær intellektuelt og bankmæssigt..Faktisk fuldt ud muligt at være begge kan man forstå her.

  Aldrig et ord angående emnet.

 104. Af jan nielsen

  -

  Lemche er vidende og begavet, men desværre så radikaliseret, at både klogskaben og begavelsen er endt i nogle forskruede og halvmarxistiske tankesæt.

 105. Af bent rasmussen

  -

  Ole H skælder ud på an ders m unch. Men kan det ikke tænkes at A M bare er træt af kolde halvkvinder som mer kel, zenia stam pe, helle t-s, rønn horn bech og lignende , mens han er en stor fan af ægte, dejlige, varme og charmerende 100%’s kvinder….. Man behøver vist ikke at være kvindehader for at tage afstand fra femi-fascister, golddiggere og beton-agtige madammer.

 106. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS JUUL HANSEN – 4. AUGUST 2016 11:09
  “Bjørn Sørensen
  Det ville være interessant at vide, hvilken strategi du mener, at USA skal anvende i Syrien, som vil standse denne borgerkrig, der berører hele Europa p.g.a. millioner af flygtninge.”

  Den bedste strategi havde nok været aldrig at starte krigen. Fra 2003.
  Men det er nok lidt sent nu.

 107. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS JUUL HANSEN – 4. AUGUST 2016 11:08
  “Bjørn Sørensen
  Det ville være interessant at vide, hvilken strategi du mener, at USA skal anvende i Syrien, som vil standse denne borgerkrig, der berører hele Europa p.g.a. millioner af flygtninge.”

  Den bedste strategi havde nok været aldrig at starte krigen. Fra 2003.
  Men det er nok lidt for sent nu.

 108. Af bent rasmussen

  -

  Ju ul lader til at kende trump fantastisk godt. Er de i familie? Siden ju ul véd alt om trump, må han vel have besøgt ham mange gange. Eller har trump fået psykolog-timer hos ju ul? Det er jo nærmest en komplet psyko-analyse ju ul fremlægger. Tænk at vi har sådan en trump ekspert hos os. Man bliver jo helt benovet.

 109. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Bent Rasmussen aka Preben Jensen 1, 2, 3 o.s.v.

  “Eller har trump fået psykolog-timer hos ju ul?”

  Nej, jeg tror, at Donald Trump til enhver tid vil foretrække Henrik Day Poulsen.

 110. Af Niels Poulsen

  -

  @Niels Peter Lemche

  Nu var jeg ikke klar over, at Google er et akademisk instrument og det at google er en akademisk handling.

  Det er den tidligere kulturminister Brian Mikkelsen, som i en bog har beskrevet Christian Nissens hede revolutionsdrømme. Han har det nok fra en pålidelig kilde.

  Jeg kan ikke forstå, at du nævner det at være generaldirektør for DR som en hædersbetegnelse. I mange menneskers opfattelse var de i en lang årrække røde lejesvende. I dag er så de lejesvende for multikulturen. Magen til ensidighed og mangel på pluralisme skal man lede længe efter.

  Jeg går også ind for den humboldtske universitetsmodel. Jeg er ikke liberalist. En af de argreste modstandere af Venstres af universiteterne var i øvrigt teologen Jesper Langballe fra DF.

  Men jeg synes, at du har blindt punkt, når du ikke vil anerkende den akademiske vildfarelse under den marxistiske æra. Det er et bevis på, at det ikke alene er uddannelsen, som er forudsætningen for, at man bliver et anstændigt menneske. Måske er det en amerikansk forestilling, jeg er påvirket af. I deres populærkultur er helten næsten altid et almindeligt menneske.

  Der er også en inerti i den akademiske verden. Mange nye ideer er skabt af outsidere med ringe tilknytning til universitetet. Først sent indoptager den akademiske verden de nye ideer.

  Ingen i den akademiske verden forudså Murens og Sovjetunionens fald. Først da de almindelige menneske ikke mere gad at være fanger, så måtte forelæserne på Københavns Universitet skrotte deres marxistiske lærebøger.

  Som Hegel udtrykker det: Minarvas ugle letter først i skumringen.

  Men måske er der håb? Måske er den akademiske verden med Jonathan Haidts nye tanker ved at få et mere retvisende billede af vores samtid og fremtid? …

  Af moralske årsager afviser almindelige mennesker eliternes vision for verden. Deres nej er et moralsk nej til grænseløshed.

 111. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS POULSEN, beklager, at det at være marxist ikke i sig selv forhindrer en i at være et anstændigt menneske. Det er lidt værre med højreradikal pga. af det udtalte had til anderledestænkende.

  Men selvfølgelig er det også afhængigt af, hvad du forbinder med hæderlig.

  Og selvfølgelig googler akademikere. Hvorfor skulle de ikke? De er bare bedre rustet til at skelne mellem skidt og kanel end uuddannede mennesker, og her mener jeg mennesker med mere end ti års uddannelse. Håndværkeruddannelser er fine nok, hvis man skal være tømrer, murer, vvs osv; men de har normalt ikke fået nogen skoling i, hvorledes man skelner mellem godt og skidt, når det kun står på papirtet.

 112. Af Bjørn Sørensen

  -

  Donald Trump er den eneste der seriøst vil gøre noget for at løse USAs alvorlige økonomiske problemer, som påvirker store dele af befolkningen, desforuden er han indstillet på at føre en realistisk udenrigspolitik.
  Og glem ikke at han har været en succesrig forretningsmand i en branche som har knækket mange. Det kræver forhandlingsevne at få store projekter på plads.

  Hillary Clinton vil fortsætte i samme skure som skabte problemerne og har intet bud på fremtiden. Hun har allieret sig med dem som har lukreret på den forfejlede politik.

 113. Af Michael Vestergaard

  -

  Når mange danskere har svært ved at skelne mellem det gode og det onde, mellem sandhed og løgn, mellem ret og vrang, mellem op og ned, skyldes det at de i skolen og af DR, TV1, TV2 og politi ken er blevet stopfodret med marxistiske og totalitære “sandheder” der er stærkt vildledende. Det er en hjernevask som man selv som akademiker kan have svært ved at slippe fri af. Og for de fleste politikere, journalister og skuespillere mv. lykkes det nok aldrig.

 114. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ Niels Peter Lemche

  Kom nu ned fra dit elfenbenstårn og ud på gaden blandt den brede befolkning som ikke har så svært ved at se hvad der er oppe eller nedad.

  Alt for mange akademikere lider af mangel på almindelig sund fornuft. Det kan godt være at de indenfor deres fagområde har de egenskaber du fremhæver, men livet er så mange andre ting som den brede befolkning ofte hurtigere fornemmer. Det var som bekendt den lille dreng i Kejserens Nye Klæder som beskrev virkeligheden.

  Akademikere har i langt højere grad været besat af idealistiske tanker som de troede var vejen til et bedre samfund.
  Men hvor tog de fejl, for i dag er vores samfund i en eksistentiel krise, som meget vel kan blive en gentagelse af Romerrigets fald.

 115. Af Michael Vestergaard

  -

  Når mange danskere har svært ved at skelne mellem det gode og det onde, mellem sandhed og løgn, mellem ret og vrang, mellem op og ned, skyldes det at de af skolerne og af DR, TV1, TV2 og politi ken er blevet stopfodret med marxistiske og totalitære “sandheder” der er stærkt vildledende. Det er en hjernevask som man selv som akademiker kan have svært ved at slippe fri af. Og for de fleste politikere, journalister og skuespillere mv. lykkes det nok aldrig.

  Kommunisme har altid været menneskefjendsk, og også her i Danmark har den været til ulykke for utallige familier, virksomheder og enkeltpersoner. Efter at K. har moderniseret sig med hykleri om “humanisme”, klima-, kvinde- og verdensredning osv., er K. blevet endnu farligere for Europas økonomi, fred og sikkerhed.

 116. Af ole jessen

  -

  Det er ret absurd eller pudsigt at et seriøst indlæg 4. aug. kl 10.44, amputeres, spærres, blokeres og cen su re res, så vi læsere ikke kan se det, mens tågehorn og radikale vrøvlehoveder kan brede sig alt hvad de vil.

 117. Af Niels Poulsen

  -

  @Niels Peter Lemche

  Noget jeg har bemærket, er, at du har svært ved at tænke i kategorier.

  Jeg taler jo ikke om det enkelte menneske. Christian Nissen er muligvis god mod sin hund, eller hvad ved jeg. Det var opsynsmændene i de tyske lejre jo også.

  Nej, jeg tale jo om en akademisk verden, som var til fals for en autoritær ideologi.

  Et eksempel: Konservative reformatorer som Thatcher og Reagan blev kritiseret sønder og sammen i datidens lærebøger. I dag ved vi, at Thatcher og Reagan havde ret.

  “De er bare bedre rustet til at skelne mellem skidt og kanel end uuddannede mennesker …”

  Nej, de er ikke …

  Eksempel:

  I over fyrre år har vi med samme midler forsøgt at integrere de tilvandrede folkeslag med anden kultur end dansk i det danske samfund.

  Projektet er mislykkedes.

  Næsten al data bekræfter dette: Det danske samfund er mere opsplittet end nogensinde, der er dannet ghettoer, der er skabt en ny underklasse, anden og tredje generationsindvandrere er mere radikale end første generationsindvandrere osv. osv.

  Alligevel ønsker eliten, at vi skal blive ved med at gøre det samme! Samme rille. Samme plovfure. I morgen bliver alt nemlig godt. Det er lige som Marx og Engels, som mente at revolutionen uvægerligt måtte komme.

  Der kan du tale om virkelighedsfortrængning og argumentsresistens. Ikke at ville anerkende fakta, fordi man med sine følelser er forført af en politisk ideologi.

  Hvad der ikke er lykkedes i løbet af de sidste fyrre år, hvordan skal det dog kunne lykkes i løbet af de næste fyrre år? … Med anvendelse af de samme midler? … _Uden at tænke nyt? …

  Det er jo dumhed ud over alle grænser.

  Einsteins definition på sindssyge er det at gøre det samme om og om igen og forvente et andet resultat.

  I den forstand er eliten sindssyg i dens ideologiske fastholdelse på det multikulturelle projekt.

  Derimod er tiøren for længst faldet for Maren i Kæret. Hun kan nemlig skelne skidt fra kanel.

  Hvis du ikke kan indse denne åbenlyse sandhed, så når vi ikke videre i denne diskussion …

 118. Af jesper christensen

  -

  Ni els po ulsen. Meget enig med dig i det hele, 14.44. Dog er der en lille detalje. Maren i kæret kan jo evt. være en femi-fascist eller pladderhumanist. Det er der enda en ret stor chance for. Det er nok bedre at bruge peter på høloftet eller ole i sommerhuset, for så er der større chance for at de forlængst har gennemskuet “elitens” uhyggelige vanvid. Som jo kan ende med at anbringe os alle i “den sorte gryde”.

 119. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  Jeg synes, at du prøver at ‘tage patent’ på almindelige mennesker.

  Almindelige mennesker stemmer på EL, SAF, S, R, K, V og DF – og Alternativet. Hvis du ikke anerkender det, så er du i gang med at sætte os alle i ‘little boxes’.

  Moral og etik har intet med menneskers uddannelse, beskæftigelse eller sociale status at gøre.

  Det gælder ikke bare i diskussionen om eliten. Det gælder også i forbindelse med ‘danskhed’ og dansk kultur. Hvad er speciel dansk kultur. Bertel har et bud.

  Cykling!!!

  Er det også dansk kultur (som en del af den nordeuropæiske protestantiske kultur), at vi foretrækker, at ældre mennesker opbevares i ældreboliger og på plejehjem? Det er noget, vi ikke ser i samme grad udenfor Nordeuropa inklusive og ikke-protestantiske USA

 120. Af Jakob Rasmussen

  -

  Her følger uddrag fra en artikel, der forudså militærkuppet i Tyrkiet.

  Uddrag fra artiklen “A Coup Foretold (Turkey and the Neocons)” af Dimitris Konstantakopoulos, Defend Democracy Press 31/3 2016:

  “Some hours before the Brussels terror attacks, on the other side of the Atlantic, a rather astonishing article was posted on the website of the ultra-hawkish and pro-Israeli American Enterprise Institute.

  It was written by a known neocon activist with strong ties (at least in the past, but probably also now) with Turkish Kemalists, Michael Rubin. Τhe article was entitled “Could there be a coup in Turkey?”

  In it, Turkish military are all but strongly advised to overthrow President Erdogan.

  The author assures them that they have nothing to fear from USA, NATO or Europe if they do it. He is also “describing”, for Erdogan and his closest advisors, a fate not so different than the fate of the overthrown Egyptian President Morsi.”

  Hele artiklen bør læses af alle, der er interesserede i, hvem der stod bag militærkuppet i Tyrkiet; men kort fortalt, så sandsynliggør artiklen, at det var den samme kreds af neokonservative jøder, der “rådgav” George W. Bush i forbindelse med Irak-krigen, der stod bag militærkuppet i Tyrkiet.

 121. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  Et ‘og’ for meget i sidste sætning. Får aldrig taget mig sammen til at læse korrektur INDEN tryk på send-knappen.

 122. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Bjørn Sørensen

  “Donald Trump er den eneste der seriøst vil gøre noget for at løse USAs alvorlige økonomiske problemer, som påvirker store dele af befolkningen, desforuden er han indstillet på at føre en realistisk udenrigspolitik.”

  Det kan du da ikke udtale dig om, før han fortæller, hvad den går ud på, med mindre du er tankelæser.

  Alle venter spændt på at blive delagtiggjort i hans politik for fremtiden.

  Det eneste han sagt indtil nu er “I know words!”.

 123. Af Niels Poulsen

  -

  @Niels Juul Hansen, 15:58.

  “Almindelige mennesker stemmer på …”

  Det skal nok passe. Men den overordnede bevægelse har på det seneste været, at et flertal eller en stor del af befolkningerne stemmer imod eliten.

  1. Nej til at afskaffe retsforbeholdet.

  2. DF bliver Danmarks næststørste parti.

  3. Ja til Brexit.

  4. Valg af Trump til Republikanernes præsidentkandidat.

  Hver gang lyder analysen i medierne næsten samstemmende: Underklassen, globaliseringens tabere, stemmer som de gør på grund af frygt, dumhed og manglende uddannelse.

  Her kommer jeg så med den gode nyhed: Nej, de gør ej. De gør det ud fra moralske og etiske overvejelser. De forkaster elitens projekter og vrager de traditionelle partier og kandidater, fordi projekterne ikke virker, eller fordi de er uenige i de traditionelle partiers og kandidaters politik.

  “Moral og etik har intet med menneskers uddannelse, beskæftigelse eller sociale status at gøre.”

  Næh, det er da heller ikke mig, der hævder det. Jeg har jo netop givet et eksempel på, at en hel akademisk verden lod sig forføre af en ondsindet politisk ideologi, fordi de trods deres høje uddannelse manglede etik og moral.

  Men der er vel en tendens til, at lavere uddannede er mere traditionalistiske end højtuddannede og derfor kommer mere intakte og uberørte igennem, når fremmede politiske ideologier og ismer skylder ind over landet.

  Man forudsagde familiens død og eksperimenterede med kollektiver og fri kærlighed. Det kom ikke til at ske.

  De mest ihærdige EU-tilhængere forudså nationalstatens opløsning. Danmark skulle være en region i Europas Forenede Stater. Det kom heller ikke til at ske. Tværtimod.

  Den brede befolkning hoppede aldrig med på vognen. Af etiske og moralske årsager, men nok også, fordi de er traditionalister.

  Jeg ved ikke, om Haarder forsøgte at bygge bro mellem de oprindelige danskere og så indvandrerne ved at nævne det at cykle som noget dansk. For mange indvandrerkvinder får job som hjemmehjælpere og lignende og cykler ud til borgerne, hvilket er positivt.

  På den måde er cyklen et integrationsredskab. Noget, alle i Danmark har fælles.

  Modsat, hvis han havde nævnt en anden aktivitet, som kun oprindelige danskere deltager i.

  “Er det også dansk kultur (som en del af den nordeuropæiske protestantiske kultur), at vi foretrækker, at ældre mennesker opbevares i ældreboliger og på plejehjem?”

  Ja, for kvinder er blevet udearbejdende og kan ikke mere passe de gamle, som de gjorde i landbrugssamfundet.

  Og i den forbindelse kan jeg ikke undgå at nævne, at servicen på plejehjem vil blive ringere i fremtiden, fordi vi skal bruge så mange penge på asylansøgere og migranter. Man regner jo med, at der kommer et antal til landet, som svarer til størrelsen på en dansk kommune, og ude i kommunerne er man i gang med at omprioritere indsatsen og de økonomiske midler.

  Denne nedskæring vil naturligvis ikke ramme eliten.

 124. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Martinez, som du selvfølgelig ikke hedder.

  Nej Martinez, Island har ikke opdaget den dybe tallerken. Det tyder heller ikke på, at du og dine har. Engang havde muslimer en rig kultur, hvad er der sket siden? Hvis du vel at mærke ikke bare hedder Henriksen. Jeg ved faktisk ikke hvem, der har opfundet den dybe tallerken. Ved du det?

  Danskerne var og er stadigvæk en kulturnation, det begynder dog at halte for os. Jeg tror det skyldes vores manglende respekt for hinanden og pøbelagtige sociale medier. Tidligere respekterede vi hinanden for det vi lavede fordi, der var et behov for os alle. Nu er der ikke behov for os alle. Vi bliver bare mere og mere dumme. Som arkitekt kan jeg mærke hvor tonedøve og ukultiverede mange bygherrer er. Mange offentlige byggherrer er ganske enkelt uprofessionelle, jeg siger mange, ikke alle. De har ofte ikke lavet budgetter før og bærer sjældent ansvar. Det er desværre ofte de andres skyld, efter deres mening. De bestyrer nemlig ikke EGNE penge, det værste, der kan ske dem er, at de bliver fyret. Der er også masser af private, der ikke ved hvordan byggeri skal håndteres. Er man selvstændig, er det egne penge, der forsvinder, hvis man ikke handler korrekt.

  Martinez du ved ingenting om Norden. Hvis du vil være nordbo, må du læse mere om den kultur du befinder dig i. Det er ligegyldigt om du er dansk eller indvandrer. Du virker simpelt hen uoplyst.

  Jeg vil blot informere dig om, at islændinge skrev de islandske Sagaer i den sorte middelalder og lidt før. Der var blomstrende litterær kultur i landet. Islændinge er i dag omkring 330 tusinde mennesker på en ø, der er 103.000 m2. Danmark er ca.43.000 m2 og her et der ca. 5.8 millioner. Island har stadigvæk dygtige forfattere. Det har danskerne også.
  Halldór Laxness fik Nobelprisen i 1955. En islandsk forfatter har fået Nobelprisen, som før nævnt 1 gang. Danmark har modtaget prisen to gange i 1917 og 1944. Pontoppidan delte den med Karl Gjellerup i 1917 og i 1944 fik den danske forfatter Johannes V. Jensen, prisen. Jeg mener, at færingen William Heinesen burde også have modtaget den.

  Háskóli Íslands er navnet på det islandske universitet i Reykjavík. Der er yderligere et andet universitet, som hedder Háskólinn í Reykjavík. Dette er et betalingsuniversitet. Der ligger også et universitet i byen Akureyri.

  Islændinge har altid haft godt forhold til både Rusland og USA. Gorbatsjov og Reagan underskrev deres aftale i Reykjavík i Island.

  Jeg er dog enig med blogforfatter om de to mænd vi drøfter. Deres magt kan man frygte. Den ene vil sælge skønhedskonkurrencer og hoteller til den anden. Trump tænker fremadrettet. Han har måske aldrig regnet med, at blive præsident, men han har lavet et ordentligt reklamestunt for sig selv, men også afsløret hvor ignorant og uoplyst han er samtidigt.

 125. Af E. Larsen

  -

  Evt. at kommentere de “tumper” der er dominere ned her på bloggen gider jeg ikke, men en mening om de der i dag “regerer” verden vil jeg da gerne give.
  (I vilkårlig rækkefølge):
  For Europa er Erdogan og Merkel de to værste (Erdogan er så ikke engang medlem af den syge institution EU) (endnu).
  Hollande og Løkke findes nok ikke værre i Europa.
  Trump – ufatteligt at man på eet af de 2 eneste partier i Gods own country, ikke har kunnet finde en bedre person.
  Værst af alt er selvfølgelig, at man ikke nu efter 40 år kan forstå at Koran og Sharia ikke rigtig harmonerer med Europa og Danmark.
  MEGET kloge mennesker siger – sidste udkald er totalt stop nu i en årrække for flere muslimer til landet og Europa. Det ER nok for sent, for de unge forstår det jo ikke, men håbet lever – måske.

 126. Af E. Larsen

  -

  Ja, jeg glemte Putin – ham har jeg det lidt svært ved at vurdere – jeg stoler ikke på ham, men han har dog styr på “islamisterne” m.m.
  Og jeg synes ikke at man skal “blive uvenner med ham”.
  Endelig har vi nu ikke mere Cameron men England som et fornuftigt land, der i det mindste spørger deres borgere/landsmænd.

 127. Af R. Harald Kristensen

  -

  Niels Poulsen
  Jeg er glimrende til at håndtere skalpeller. Kunne du tænke dig at jeg tog din blindtarn, hvis der opstod et problem, eller kunne du tænke dig, at få en læge til det. Sådan er det med uddannelse. En snedker er bedst til snedkerarbejde og så fremledes.

  Underligt at Teddy og den jydske digter slet ikke deltager mere. Måske var de fiktive.

 128. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Blindtarm undskyld

 129. Af Niels Poulsen

  -

  R. Harald Kristensen.

  “Sådan er det med uddannelse. En snedker er bedst til snedkerarbejde og så fremledes.”En snedker er bedst til snedkerarbejde og så fremledes.”

  Hvilken uddannelse skal man ifølge dig have for at stemme ved et demokratisk valg?

 130. Af R. Harald Kristiansen

  -

  En gang KGB mand altid KGB mand.
  Har I glemt det?

 131. Af Niels Poulsen

  -

  Nej, det var ikke det rigtige svar. Man skal ikke være KGB-mand for kunne stemme ved et demokratisk valg 🙂

 132. Af Niels Peter Lemche

  -

  R. HARALD KRISTIANSEN, det var i hvert fald, hvad min gamle ven Joshi fik at vide. Han var Mossad og havde med sikkerheden i lufthavne at gøre; men fik forbud mod at agere i russiske lufthavne, hvis han ikke også var medlem af KGB.

  En dag havde han stillet sig op i køen sammen med de almindelige passagerer. Pludselig kom der en arm ud gennem en skjult død, og han blev trukket ind på et kontor: Vi i KGB står ikke i kø! En gang KGB, altid KGB. I øvrigt er det ikke meget anderledes med CIA.

 133. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS POULSEN, og det er her, det går fuldstændig galt for dig. Kategorien, du arbejder med, eksisterer ikke, eller er en meget grov generalisering. Der findes ikke noget, der er specielt for akademikere, det er ikke en kollektiv masse, men er sat samme af en række individer, som har fået en lidt højere uddannelse end de fleste andre. Forskellen kan illustreres med en bemærkning, min broder kom med for en del år siden. Han er cand.polit. og var ansat i Frederiksborg Amt på det tidspunkt: Som han sagde, min sekretær kan sådan set løse de fleste af de problemer, som jeg løser; men når hun møder noget, hun ikke har set eller oplevet før, kommer hun ind og spørger om, hvad hun skal gøre. Se, det er akademikerens adelsmærke: Sat over for ukendte problemer, går akademikeren i gang med at løse dem. Andre spørger ham om råd.

  Men naturligvis: Hvis jeg har problemer med et vandrør, spørger jeg naturligvis VVS-manden. Det kunne ikke falde mig ind at gå i gang med et større projekt selv.

  Og BJØRN SØRENSEN, når du skriver sådan, så får jeg egentlig mere lyst til at kravle højere op i tårnet. Som teolog er jeg polyhistor, kan så mange sprog, at jeg sagtens kunne få tiden til at gå ved at læse de store klassiker på deres egne sprog. Så kunne jeg lytte til den bedste musik, der findes, med de største kunstnere, der har levet, og nyde den fineste billedkunst, man kan tænke sig. Alt dette har jeg fået som en gave ved altid at være nysgerrig og ville videre. At sidde med et filologisk problem er ikke meget forskellig for en vanskelig matematikopgave, så det er bare at komme i gang.

  Så er der lige topakademikerne, hvortil professorerne normalt hører. Forskellen er meget enkelt: Alle mennesker går på kurser, undtagen professorerne: De afholder kurser. Der findes ingen kurser specielt for dem.

  Så jeg har det rigtig godt i mit elfenbenstårn.

 134. Af R. Harald Kristensen

  -

  Niels Poulsen
  Mit svar forsvandt. Jeg håber at det kommer, senere.

  Jeg er enige med dig i nogle af dine synspunkter. Der er for stor forskel på fattige og rige. Jeg mener dog, at det er et problem, hvis befolknings mener, at demokratiet tillader, at vi siger 1+1 er 3 og det har vi lov til at mene i demokratiets navn. Der er en tendens til denne fordummelse. Derfor nævnte jeg den med skalpellen.

  Det bekymrer mig meget, at drømmen om den stærke mand er så levende, blandt så mange og at nogle tror på disse demagoger, uanset navn.

 135. Af R. Harald Kristensen

  -

  Befolkningen skulle der stå

 136. Af Niels Peter Lemche

  -

  Endelig NIELS POULSEN, så skal man ikke have nogen uddannelse for at stemme. Ej heller for at stille op, og her kan vi måske komme på talefod, for skulle man det, ville der være rigtig mange tomme sæder i folketinget.

 137. Af R.Harald Kristensen

  -

  Jeg mener, at DF har fyldt deres vælgere af angst. Jeg har dyb respekt for vores demokrati og det arbejdende folk, men også for akademikere. Jeg har selv baggrund i begge dele. Jeg mener at vores naturlige respekt for hinanden, er blevet for lille. Man kan sagtens være kultiveret og uuddannet. Man kan også sagtens være uddannet og ukultiveret og vise versa. Men uddannelse.giver alligevel en mulighed for at blive kultiveret. Du kan synes det er arrogant, men det kan jeg se i min egen familie.

 138. Af bo nielsen

  -

  Danskerne har masser af grund til at frygte fremtiden, for Borgens politik begynder at ligne folkemordspolitik. Den samlede politik er eet langt overfald på danskerne, een lang kniv i ryggen på danskheden, een lang kæde af skandaløse, afsindige og uhyrlige overgreb på alt og alle.

 139. Af Niels Poulsen

  -

  @Niels Peter Lemche

  “Endelig NIELS POULSEN, så skal man ikke have nogen uddannelse for at stemme.”

  Det svar er jeg rigtigt glad for. Det redder min nattesøvn.

  For pludselig blev jeg meget usikker på, hvem det i grunden er jeg diskuterer med her på tråden.

  Tak for at reetablere det demokratiske kosmos, den mindst ringe orden blandt verdens mange politiske uordener. Og så vil jeg i øvrigt jeg trække mig ud af diskussionen. Jeg har fyldt nok.

 140. Af Javier Martinez

  -

  “Nej Martinez, Island har ikke opdaget den dybe tallerken. Det tyder heller ikke på, at du og dine har. ” Rosa Harald

  De opfandt Island ihvertfald. mine..Så set derfra er du noget affald vi efterlod deroppe… Men klart det er jo ikke ligefrem den dybe tallerken?
  Ingen af de universiteter du nævner lader til at have uddannelse af læger på programmet?
  Derudover kan du her læse om bla.. hvorfor Danskere ikke tager til udlandet her, men udenlandske studerende optager en tredjedel af de Danske pladser her..http://edu-danmark.dk/inspiration/hvor-kan-jeg-laese/medicin

  “In fact, Icelanders have about 60% Norse origins and the rest is Scottish or Irish heritage. This is because the Vikings would stop on their way to Iceland in Scotland and Ireland and take people hostage and transfer them to Iceland to use as slaves.”
  https://guidetoiceland.is/history-culture/where-do-icelanders-come-from

  Rigtig nordiske er i naturligvis ikke!

 141. Af Javier Martinez

  -

  “Nej Martinez, Island har ikke opdaget den dybe tallerken. Det tyder heller ikke på, at du og dine har. ” Ro sa Ha rald

  De opfandt Island ihvertfald. mine..Så set derfra er du noget affald vi efterlod deroppe… Men klart det er jo ikke ligefrem den dybe tallerken?
  Ingen af de universiteter du nævner lader til at have uddannelse af læger på programmet?
  Derudover kan du her læse om bla.. hvorfor Danskere ikke tager til udlandet her, men udenlandske studerende optager en tredjedel af de Danske pladser her..://edu-danmark.dk/inspiration/hvor-kan-jeg-laese/medicin….http før!

  “In fact, Icelanders have about 60% Norse origins and the rest is Scottish or Irish heritage. This is because the Vikings would stop on their way to Iceland in Scotland and Ireland and take people hostage and transfer them to Iceland to use as slaves.”
  ://guidetoiceland.is/history-culture/where-do-icelanders-come-from ….https før!

  Rigtig nordiske er i naturligvis ikke!

  NPL kan du ikke svare om du er jøde og frimurer?

 142. Af Niels Peter Lemche

  -

  Martinez, det kan du selv finde ud af.

 143. Af Frederik Christiansen

  -

  Postvæsnet, DSB, DR, levnedsmiddelkontrollen, sundhedsstyrelsen, den sociale ankestyrelse, skilsmissebureaukratiet, folkeskolen, plejehjemmene, hospitalsvæsnet, den sociale velfærd, børneværnet, retsvæsnet, lægevagter og alarmcentraler og meget mere til fungerer decideret dårligt, i sammenligning med for 30-50 år siden. Forsvaret er reduceret til en afpillet milits, politiet mangler konstant resourcer, falck-ambulancer er sparet væk, bilister, bolighavere, landmænd og erhvervsdrivende forfølges med store bøder for bagateller, og almindelige danskere er, i forhold til migranter, blevet frataget næsten alle rettigheder til bolig, jobs, førtidspension, penge, lægehjælp og nødhjælp. Og “svenske” tilstande med vold, voldtægter, røverier og mor d er nu også her. Vi er til grin for vores egne penge, og er 3. rangs borgere i vores eget land. (Men vi stemmer vel som vi plejer ved næste valg?)

 144. Af Frederik Christiansen

  -

  Politikerne må åbenbart gerne ødelægge landet og det danske folks fremtid. De sidste ti år har der ikke været andet end et par bittesmå forkølede protester hist og pist. Det er sgu da utroligt. Utroligt, men sandt.

 145. Af Javier Martinez

  -

  Npl

  Hvorledes?
  Frimurer opgiver ikke frivilligt at de er medlem , især på landets højeste frimurer misbrug hverv som politiker, politi og dommere..

  Jøder skilter heller ikke med at være jøde i DK..
  Disse informationer ville kunne sætte dine meninger i relief. Mit gæt er at du tilhører begge grupper.

 146. Af J Martinez

  -

  Np l

  Hvorledes?
  Frimur er opgiver ikke frivilligt at de er medlem , især på landets højeste frim urer misbrug hverv som politiker, politi og dommere..

  Jød er skilter heller ikke med at være j øde i DK..
  Disse informationer ville kunne sætte dine meninger i relief. Mit gæt er at du tilhører begge grupper.

 147. Af Jan Ulrik Friis

  -

  Frankrig lukker nu moskeer, disse moskeer udklæglingsanstalter for radikal islam, en fejltagelse fra start, disse moskeer skulle aldrig være bygget i Europa, en fejltagelse, tiltrækker kun endnu flere af slagsen, flere islamister, udklæggelsesanstalter for radikale islamister, at ikke at begræde om også de alle 120 udanske Moskeer kommer bort.
  Merkels ” wir schaffen es” hendes ord skaber den uhyre farlige trudsel over Europa, der nu har et fuldt udviklet undergrunds islamistiskt terror netværk af bandevirksomhed, de venter kun på at slå til, trudslen for borgerkrig nu overhængende, Danmark bør være på forkant med situationen, ikke i nødret tvangs instalerer islamister på dansk jord, men i nødret udvise islamister fra Danmark, at ikke fjenden falder os i ryggen, vi får fuldt op i forsvaret af Danmark imod ‘tyske’ imod ’svenske’ islamister!
  DR/TV 2 kunne reddes, behøver ikke nødvendigvist nedlægges, men fyrringsrunder skal til, for det er nu kommet dertil at DR/TV2 skyldige i at bedrive underlødig virksomhed!

 148. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ Niels Peter Lemche

  “…så får jeg egentlig mere lyst til at kravle højere op i tårnet. Som teolog er jeg polyhistor, kan så mange sprog, at jeg sagtens kunne få tiden til at gå ved at læse de store klassiker på deres egne sprog.”

  Fremragende, men med dine politiske holdninger er du i mine øjne en grønskolling der repræsenterer det forgangne som er mislykkedes, og dermed bekræfter du min opfattelse at mange akademikere er politisk naive.

 149. Af j nielsen

  -

  “Moral og etik har intet med menneskers uddannelse, beskæftigelse eller sociale status at gøre.”

  Skrupelløshed kan bane vejen for social opstigning. “Greed is good.” En af de syv dødssynder ophøjet til ideal.

 150. Af Dan Galaction

  -

  Enhver, der synes at en aggressiv, psykopat kunne fint være USAs præsident burde læse dette: http://www.theatlantic.com/magazine/archive/2016/06/the-mind-of-donald-trump/480771/

 151. Af Kristian Andesen

  -

  Stakkels Palæstinensere hvis Ultra-Zionisten Hillary vinder.

 152. Af J Martinez

  -

  Kristian andersen

  Rolig! Din kandidat trump er endnu mere israel venlig…

  Tvivler dog på at du er Kristian Andersen dog? Så dum mht. Politisk forståelse har han ihvertfald aldrig været før!

 153. Af jørgen andersen

  -

  Går ud fra at BD ønsker en god, lys, fredelig og civiliseret fremtid for sin søn og sig selv. Men kan den blive andet end skummel, barbarisk og katastrofal, med den politik som EU, regeringen og “folketinget” leverer? Måske er trump, hillary eller putin omvandrende katastrofer, måske, det vides ikke. Men det er stensikkert at løkke-regeringen er i fuld gang med at ødelægge Danmark. Det er den mest nærværende og aktuelle trussel mod vi danskere.

 154. Af Niels Peter Lemche

  -

  BJØRN SØRENSEN, hellere være naiv, hvilket kan oversættes som velmenende, end at være et dumt svin. Du kan selv vælge, hvor du står.

 155. Af jørgen andersen

  -

  NPL, du er jo ikke bare naiv, men også kynisk og manipulerende som en rødradikal lejesvend. Eller også er du en stakkel fyldt med tvangstanker som følge af årelang hjernevask. Du fylder jo debatterne med halve sandheder, EU-reklamer og uaktuelle historier, og bortforklarer hele tiden at skøre, korrupte og onde kræfter er ved at smadre og udslette det danske folks økonomi, frihed, velfærd, fred og fremtid.

 156. Af jørgen andersen

  -

  Man kan da “vælge” mellem mindst tre ting, at være naiv/uvidende, at være ond/dum eller at være realistisk/ordentlig. Alle bør vel vælge den tredje mulighed, om muligt.

 157. Af Niels Peter Lemche

  -

  JØRGEN ANDERSEN, så viser en som dig sit sande ansigt: Hyl og skrig og anklager mod en anden, som du ikke kan underbygge med andet, at den anden er uenig med dig. Men det er typisk for folk som dig ude på den nationalistiske højrefløj. I har intet andet end jeres egen propaganda at holde jer til. Jo, diverse underlødige ‘nyhedskanaler’, men ingenting substantielt.

  I lever i en verden, der fortæller jer, at enhver, der ikke er enige med jer, hører hjemme bag pigtråd. Som jeg skrev forleden, det burde stå i jeres partiprogram, at I vil have genåbnet Dachau. Det var der dine ‘åndelige’ (hvis man kan kalde dem ‘åndelige’) forfædre placerede sådanne nogle som mig.

 158. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jørgen Andersen

  Sjov opdeling.

  Så de der gik ind for den katastrofale invasion i Irak var var bare naive eller uvidende – ikke dumme og onde?

  Realistiske og ordentlige var de i hvert fald ikke.

 159. Af Javier Martinez

  -

  AF NIELS PETER LEMCHE – 5. AUGUST 2016 08:30
  “BJØRN SØRENSEN, hellere være naiv, hvilket kan oversættes som velmenende, end at være et dumt svin”

  Åbenbart når man følger lemche kan man da være både naiv og et dumt svin…Så at dette blot indeholder en “velmenende” tendens kan altså bevises som værende et falsk postulat..

  Som når denne siger til alle han er uenig med at de ikke er Dansker, og dette fra en Jøde med en kort historie i Danmark. Det er da hykleri så det batter?

  “Så de der gik ind for den katastrofale invasion i Irak var var bare naive eller uvidende – ikke dumme og onde?
  Realistiske og ordentlige var de i hvert fald ikke.” NJH

  Der var vel lidt af hvert i den borgerlige her..De fleste var nok bare dumme og onde, mens et lille mindretal var uvidende og troet at de skulle over og starte det kristne paradis på jorden i Syrien, Iraq og Afghanistan?

 160. Af jørgen andersen

  -

  Det var store fejl da man angreb Irak og Libyen. Det viser efterspillet jo også. Hvad NPL angår, virker han… trods alt… så kultiveret og civiliseret, at jeg, om jeg så var diktator, ikke ville sætte ham bag pigtråd. Snarere ville jeg udnævne ham til bibliotekar med pligt til at læse alle bibliotekets bøger om kommunismens, nazismens, fascismens og islamismens forbrydelser og blodbade.

 161. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ Niels Peter Lemche

  ” akademikere. De er bare bedre rustet til at skelne mellem skidt og kanel end uuddannede mennesker, og her mener jeg mennesker med mere end ti års uddannelse. Håndværkeruddannelser er fine nok, hvis man skal være tømrer, murer, vvs osv; men de har normalt ikke fået nogen skoling i, hvorledes man skelner mellem godt og skidt, når det kun står på papiret.”

  Hvordan kan det være at offentligt ansatte akademikere overvejende stemmer venstreorienteret, er det fordi man ikke bider den hånd som fodrer en, til trods for at erfaringen allerede har vist at venstreorienteret ideologi ikke er langtidsholdbar.
  Så hvordan kan det være at akademikere ikke kan skelne mellem godt og skidt, når det gælder ideologi og politik.

  “hellere være naiv, hvilket kan oversættes som velmenende, end at være et dumt svin”

  Er det hvordan man skal forstå politisk korrekthed?

 162. Af Javier Martinez

  -

  “Er det hvordan man skal forstå politisk korrekthed?” BS

  “Politisk korrekthed” er et begreb opfundet af den sorteste højreradikale front..Trump og Tulle vil græde af glæde hvis de hørte dig exponeret deres falske populisme her!. ..Kun det nederste og mest svinske er godt nok for disse over for deres medmennesker. Og ingen grænse for hvor lavt, og hvor mange politiske løgne de giver for at vildlede landenes mest dumme befolkning..Hitler kom også kun til magten via uvidende tyskere der troet at “politisk ukorrekthed” var vejen frem.

  Derudover er det da den blå blok der støtter op om kvaksalveri i religion? Lemch.e ville ikke kunne have været på overførselsindkomst der i 4o år, hvis ikke det var pga. blå interesser?.

  At man kalder en ko for en papegøje ændre altså ikke indholdet og fakta. At være politisk korrekt og se tingene som de rent faktisk er, er en nødvendighed for et velfungerende samfund. Begrebet i dag bruges til at få tankerne ned på det laveste i mennesket i dag blot!

 163. Af Javier Martinez

  -

  Clint Eastwood, som trump, ønsker dagene tilbage hvor man var stolt over at være en racist og politisk ukorrekt….Politisk u-korrekthed er blevet målet for mange højreradikale nu, hvor det ikke kan blive lavt nok.
  http://www.someecards.com/news/politics/clint-eastwood-donald-trump/

  PS At beskylde NPL for æres betegnelsen “politisk korrekt” er dybt useriøst!

 164. Af Niels Peter Lemche

  -

  BJØRN SØRENSEN, jo de kan skelne også i poletik. Derfor finder du dem i alle partier. Kristian Thulesen Dahl er f.eks. akademiker. Peter Skårup er det ikke, men dog student fra Aarhus Katedralskole. Det er kun din blåøjede mani for at skære alle over én kam, der gør, at du bare identificerer akademikere med socialister og dem, der er endnu rødere. Lykke Rasmussen er forresten cand.jur fra Københavns Universitet.

  Jeg er ked af det for din skyld. Jeg tror, at der er nogle akademikere i dit eget parti–og jeg aner ved gud ikke hvilket–der holder dig for nar. Jeg er også ked af det, for akademikere er allevegne. Og er det ikke ærgerligt at dumme sig, som du gør, fordi du ikke gider kontrollere dine oplysninger?

 165. Af bjarne petersen

  -

  Mon ikke bjørn sø ren sen er mere realistisk end NPL? Måske bør NPL læse historikeren paul johnsons bøger om intellektuelle og om napoleon. Man kan ihvertfald sagtens være akademiker uden at være hæderlig, ordentlig, fornuftig eller klog. Bare se på vores akademiske politikere. Mange af dem er komplet utroværdige. Eller se hvordan mange af dem kvajer sig. Mange styrelser, råd, foretagender, organisationer og domstole fungerer jo latterligt dårligt/yderst uretfærdigt.

 166. Af Niels Peter Lemche

  -

  BJARNE PETERSEN, jamen, jeg er overhovedet ikke uenig. Den store forskel på akademikere og andre er deres træning i at løse problemer, altså ting, man ikke har set før. Det siger intet om deres hæderlighed. Der er lige så mange skurke blandt dem som blandt andre. Jeg var oprindeligt bare imod BSs måde at slå dem alle sammen i én gruppe.

 167. Af R.Harald Kristiansen

  -

  Martinez
  Háskóli Íslands optager studerende i medicin. De optager også danskere. Hvordan kan du være så uoplyst, stakkels mand? For nyligt var der en på en af bloggene, der fortalte om sin danske ven, som blev uddannet læge i Island. Mine venners datter er lige blevet optaget på medicinstudiet i Island.

  Det jeg siger her og selv om, der er uddannede læger i Island i en en menneskealder, eller tre, vil du ikke tro på det. Man kan ikke operere for idioti endnu, men det kommer. Spørgsmålet er om du er blevet for gammel på det tidspunkt.

  En type som dig, ville aldrig være kommet ind på en uddannelse, du er massiv, arme mand. Hvordan ville du kunne lære noget af andre? Du er argumentationsresisten. Det er enfoldige mennesker ofte.

 168. Af Javier Martinez

  -

  Rosa sidder og opfinder om sin arkitektur uddannelse såvel som Danske lægestuderende i Island over for Danmark..Muligvis har i en enkelt deroppe og det er så det…Ingen ende på løgnene og charaden?

  Du har nasset i Danmark hele dit liv på os andre..Og Danmark skal begynde at satse Dansk og på Danskere..Vi skal have lukket ned for indvandringen til Danske uddannelsesinstitutioner fra især norden, som kan studere her gratis..Kinesiske studerende er jo faktisk overskud teknisk, men desværre kommer de mestendels ikke for at studere men for at arbejde og har kun penge til det første år..Regner med at tjene til det næste år mv. her..

  Du har muligvis en uddannelse i Danmark, som du påstår og har nasset dig til, men jeg hælder nu mest til at du blot er husmor der lever af din Danske mand og Dansk overførselsindkomst.

 169. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ Niels Peter Lemche

  “Hvordan kan det være at offentligt ansatte akademikere overvejende stemmer venstreorienteret.”

  Det var hvad jeg skrev, så jeg slog ikke alle sammen i én gruppe.

  Hvorfor stemmer 80% af journalister venstreorienteret. Hvorfor stemmer DJØF-ere overvejende venstreorienteret. Hvorfor stemmer de fleste amerikanske universitetsprofessorer Demokratisk. Er det en tilfældighed?

  Det får mig til at minde mig om den i tysk kultur beskrivelse af legenden om Dr. Faust som lavede in pagt med djævlen.
  “Faust” and the adjective “Faustian” imply a situation in which an ambitious person surrenders moral integrity in order to achieve power and success for a delimited term.(Wi)

  Hvordan kan det være at de ovennævnte grupper støttede op om bevarelsen af vores nuværende magtstruktur som vi ser i USA og Europa.

  BREXIT og Trump er en trussel mod den magtstruktur som så ynkeligt har fejlet.

 170. Af j nielsen

  -

  “Hvorfor stemmer 80% af journalister venstreorienteret.”

  Hvorfor går 80% af de journalister der går ind i politik ind i et højreorienteret parti? Hvis ellers 80% kan gøre det.

 171. Af Javier Martinez

  -

  “Hvorfor stemmer 80% af journalister venstreorienteret”

  Fordi de er bedre mennesker end konservative…Det er da ikke hjernekirurg? Bedre mennesker stemmer til venstre..

 172. Af Javier Martinez

  -

  “Hvorfor går 80% af de journalister der går ind i politik ind i et højreorienteret parti? Hvis ellers 80% kan gøre det.”

  Fordi højreorienteret er rent luftbobler, og ved at de kun kan vildlede via effektiv brug af patos og etos uden brug af Logos..Og det er journalister dygtige til generelt..Derfor bliver de headhuntet..Rød blok er mere ærlig og bruger Logos først og fremmest..Der behøves man ikke være journalist oplært i borgerlige aviser som er 90% af den Danske medievirkelighed..

 173. Af j nielsen

  -

  “Rød blok er mere ærlig og bruger Logos først og fremmest.”

  Rød blok: “De pisser på os!”
  Blå blok: “Pis mig i øret!”

  Slå det sammen til én og kald det gul blok.

 174. Af Javier Martinez

  -

  “Rød blok: “De pisser på os!”
  Blå blok: “Pis mig i øret!”

  Slå det sammen til én og kald det gul blok.”

  Naturligvis..De radikale gør rød blok gul. Som blå blok sort med DF…
  Hvad bliver facit med S og DF som regeringsgrundlag dog farvemæssigt? Gyldenrødt som i en solnedgang eller solopgang?

 175. Af Niels Peter Lemche

  -

  BJØRN SØRENSEN – 6. AUGUST 2016 10:29, det ved jeg ikke, og gør de det? Eller er det bare en myte? Jeg har selv aldrig stemt til venstre for socialdemokratiet, en enkelt gang borgerlig, men det er pga min respekt for ideen om den sociale kontrakt.

 176. Af Javier Martinez

  -

  S og DF nærmer sig hinanden med stormskridt, og er helt pro for forsøget..
  http://www.politiko.dk/nyheder/frederiksen-klar-til-parloeb-med-thulesen-vil-afvaerge-skattelettelser-og-oe

  Denne kombination kunne betyde den største fornyelse i Dansk historie siden krag.
  Forsøget rummer perspektiver, hvis altså DF´s retorik om at den løse indvandringspolitik under dem, blot er de andre partiers skyld..Og denne skyld tvivler jeg dybt på..

 177. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ NIELS PETER LEMCHE

  “… det er pga min respekt for ideen om den sociale kontrakt.”

  Spot on, for det er netop ideen om den sociale kontrakt, som er årsagen til Vestens forfald, fordi den har medført groft misbrug.
  For når 60% af DKs befolkningen er offentligt forsørget og det finansieres ved belåne vores børn og kommende generationers fremtid, så medfører den førte politik, som ikke har gjort det nødvendige for at balancere vores økonomi men derimod lever vi så groft over evne at Vestens gældsætning er fordoblet siden finanskrisen.

  Når man ignorerer merværdiskabelsen ved at producere og så lader kineserne om at score gevinsten og prøver at kompensere ved at udvikle servicendustrien, ja så løber man ind i det problem at vi kan ikke leve af at barbere hinanden – gammel visdom ikke sandt.
  Tyskland er så vidt jeg ved det eneste land som har forstået at balancere den “sociale kontrakt” ved hjælp af den korporative tankegang og institutioner og har dermed formået at bevare landets industri, og dermed fundamentet for deres rigdom.

  DK har ligesom USA udflaget store dele af industrien resulterende i massearbejdsløshed.
  Vi spenderer i størrelseordenen 200 mia. kroner om året i understøttelse, hvilket er de penge vi mangler til at finansiere fremtiden og bevarelsen af vores væsentlige institutioner så som sundhedsystemet og uddannelserne.

  I USA er Trump den eneste kandidat som har fattet landets problemer og er kommet med løsninger.
  50-100 års forfejlet politik kan ikke løses på en studs, men hvis man ikke får startet reform processen vil det nuværende system kollapse.

  I øvrigt er det ret skræmmende at se hvordan magtapparatet klinger til magten uden hensyn til konsekvenserne.

 178. Af A. Bierce

  -

  Hillary i præsidentstolen er amerikansk roulette (med 6 kugler i revolveren)!

 179. Af Niels Peter Lemche

  -

  BJØRN SØRENSEN, vi har ingen arbejdsløshed og har dårlig nok haft den, da ‘krisen’ var der. Midt under krisen for en seks år siden, var jeg til en større middag på en kendt københavnsk restaurant, kendt for ikke at være den billigste. Jeg sad ved siden af en tidligere direktør for nationalbanken. Jeg kunne ikke lade være med at spørge ham, når man så alle de glade mennesker omkring en, om Danmark var i krise. Han spurgte en lige så kendt tidligere person på den anden side af bordet, om der var krise i Danmark, og begge lo højlydt. Selv dengang havde landet et arbejdsløshedstal, som de fleste lande i denne verden ville være misundelige på, selv når det gik bedst. I dag er procenten 4. Dvs. ingen, for de 4% dækker så nogenlunde det antal mennesker, der er på vej fra et job til et andet. Flere dele af industrien råber på arbejdskraft, så det varer nok ikke så længe, før politikerne stilles over for et krav om at importere nogle flere ligesom i 1960erne, da tyrkerne kom i hobetal.

  Eller som under krisen i 1980erne, da en af mine sergenter blev arbejdsløs. Jeg mødte ham to dage senere, og da var han i arbejde igen, for, som han sagde: “Jeg har ikke tid til at være arbejdsløs!” En herlig fyr med store næver!

  Lige nu er man nødt til, før man udtaler sig, at se på, hvem der er arbejdsløse, og hvorfor de er det. Stadig mit indtryk er, når jeg er i Danmark (stort set hver uge), at det buldrer frem derovre, at der virkelig er gang i den. Det er ærgerligt for jer, der gerne vil male et billede af et land på vej mod sin undergang. Men I taler mod bedre vidende.

 180. Af R. Harald Kristensen

  -

  Martin ez
  Nu har jeg samlet på din chikane i et stykke tid. Det har været underholdende. Du har anvist mig brugen af dildoer og meget meget andet. Du har et trauma med islændinge stakkels mand.

  NÅR ET MENNESKE FØLER SÅ STORT ET BEHOV FOR AT NEDGØRE ANDRE, SOM DU GØR, ER DER NOGET GALT. JEG VIL ANBEFALE DIG AT KONSULTERE EN KYNDIG PERSON VEDR. DINE PROBLEMER. HVORFOR HAR DU BEHOV FOR AT SVINE ANDRE TIL? KOM DU IKKE IND PÅ DIT ØNSKESTUE, MEDICIN? DET KRÆVER HØJE KARAKTERER PÅ KVOTE 1, 11 I ÅR OG PÅ KVOTE 2 RIMELIGE KARAKTER, TIDLIGERE JOB I SUNDHEDSSEKOREN MM. OG MOTIVERET ANSØGNING. MAN KAN IKKE SKYLDE EGEN MANGLENDE INDSATS, ELLER INTELLIGENS PÅ ANDRE. ENTEN HAR DU VÆRET DOVEN, ELLER SÅ ER DU RET OG SLET IKKE BOLIG GODT FUNDERET. DU KUNNE MÅSKE BLIVE POLITIKER I STEDET, HVIS DU IKKE ALLEREDE ER DET? HVAD VED JEG OM DET?

  Du betvivler også min faglighed. Det gør ikke noget, det viser blot, at du har et stort behov for at nedgøre uddannede personer. Jeg er dygtig til mit fag, har mit eget firma og arbejder med mange ting foruden mit fag og har undervist på et universitet i mange år. Derfor kender jeg så godt typer som dig.

  Jeg ville anbefale dig, at reducere din chikane af mig og andre. Det vil give dig større respekt.
  Jeg har været på ferie og har derfor kunnet samle på dine udfald.

  Jeg vil vente lidt og se om du modnes lidt. Jeg skrev til dig tidligere, at jeg havde politianmeldt dig. Jeg fik dog ondt af dig og lod være. I mere end en måned her i sommer har jeg modtaget telefontrusler på min mobil og på min hjemmetelefon. Mit barn har også modtaget 4 trusler og min mand nogle få. Jeg har kontaktet politiet. De har anbefalet mig, at melde det. Det har jeg ikke gjort endnu her.

  Jeg er BENHÅRD Martin ez. Jeg har fået fyret to chefer i et firma på 400 personer, for nogle år siden, den ene for økonomiske forhold.

  ARGUMENTATIONSRESISTENT er du kære Martin. Se dig nu for på livets landeveje.

 181. Af R.Harald Kristensen

  -

  ØNSKESTUDIE, SKULLE DER STÅ.

 182. Af R.Harald Kristensen

  -

  ØNSKESTUDIE, SKULLE DER STÅ.
  Jeg ved ikke hvem, der har chikaneret mig, håber at det ikke er nogen herfra.
  Men du har haft travlt med at skide mig ud Martin ez, det må siges.

 183. Af Niels Peter Lemche

  -

  R.HARALD KRISTENSEN: Er du sikker på, at der ikke alligevel skulle stå ønskestue? Altså i vuggestuen!

  Men jeg tror ikke et sekund, at det hjælper. Vi kan jo heller ikke vide, at den falske fodboldspiller er en eller flere personer. eller om han skriver under flere navne, gerne med lignende pladder til syneladende vendt mod ham selv. Han er kort og godt en ‘troll’

  Tag Wikipedia definitionen: “En troll er et fænomen, der huserer på internettets forskellige debatfora, bl.a. i nyhedsgrupperne (også benævnt Usenet), hvor vedkommende skriver indlæg egnet til at provokere folk og fremkalde en hidsig diskussion. En troll mener ikke nødvendigvis, hvad han skriver; hans primære formål med sine indlæg er ikke at argumentere for en påstand, men at få folk til at hidse sig op og “bide på krogen”. fulgt op af:

  Og videre til metoden: “En troll anvender som regel en række forskellige metoder til at narre folk. Én metode er at fremsætte en stribe meget skarpt formulerede afvisninger af det fælles værdigrundlag, der findes i en nyhedsgruppe, eksempelvis ved at afvise guders eksistens i en diskussionsgruppe om religiøse spørgsmål. En anden arbejdsmetode er at krydsposte et indlæg til flere grupper, således at svar fra én gruppe kan ses i begge grupper. Her vil en troll så vælge to grupper, hvor deltagerne har meninger og debatformer, der adskiller sig meget fra hinanden, for eksempel en selvhjælpsgruppe for alkoholikere og en gruppe for ølbryggere. Her kan en troll typisk nøjes med et enkelt indlæg, der udfordrer deltagerne i den ene gruppe, hvorefter diskussionen ofte vil udvikle sig eksplosivt.”

  Kort sagt en match spoiler.

 184. Af Javier Martinez

  -

  “Jeg vil vente lidt og se om du modnes lidt. Jeg skrev til dig tidligere, at jeg havde politianmeldt dig. Jeg fik dog ondt af dig og lod være. I mere end en måned her i sommer har jeg modtaget telefontrusler på min mobil og på min hjemmetelefon. Mit barn har også modtaget 4 trusler og min mand nogle få. Jeg har kontaktet politiet. De har anbefalet mig, at melde det. Det har jeg ikke gjort endnu her.”

  Dalsbæk sletter og sletter..At beskylde mig for at forfølge dig, endda med dit tilkendegivet forfalsket rosa navn, er yderst useriøst..derudover er der intet at komme efter..Du har tilkendegivet bla. at du vil hacke berlingske via venner på din arbejdsplads, mv. plus mange andre svinskheder..I retten vil du ende med bøden.

  Lemche er naturligvis jøde, og nægter at oplyse således om dette i debatten..En ren trold, med kun religiøs vås i alle indlæg..Hele livet på overførselsindkomst har han været..Betalt for vås. Kun personangreb deltager manden med i Berlingske.

 185. Af Javier Martinez

  -

  Dit hysteri er ekstremt Rosa..Du må forsøge at få hjælp herom..

 186. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ Niels Peter Lemche

  “…hvis vi vil bevare et samfund, hvor der er hjælp til de udsatte, gratis skolegang og lægehjælp samt alt det andet – så må vi ændre på den profil, som samfundet har i dag. Det er en profil, hvor alt for mange bliver forsørget af alt for få, og hvor vi bruger flere penge, end vi tjener. Det kan måske gå i en tid, men det er ikke langtidsholdbart. Vi bruger f.eks. omkring 140 mia. kr. om året (!) på at forsørge personer i den erhvervsaktive alder. Altså ikke pensionister eller studerende, men andre, som af forskellige årsager ikke deltager på arbejdsmarkedet. Det er både rigtig mange penge, som kunne være anvendt på at gøre skolerne, sygehusene, børnehaverne eller ældreplejen bedre. Eller til at lade danskerne slippe lidt billigere i skat. Men det er også en social falliterklæring, at så mange danskere ikke klarer sig selv.”
  Det hvad Jacob Jensen MF, finansordfører for Venstre skrev 18/7/16 her i bladet.

  Så dine 4% representerer ikke virkeligheden.

  Emnet har været diskuteret de senere år eftersom over 800.000 i den erhvervsaktive alder ikke er erhvervsaktive.
  En væsentlig årsag er at man nedlagde eller udflagede en masse arbejdspladser til lavtlønslande.
  Ideen var at man skulle omskole den ufaglærte arbejdskraft, hvilket aldrig lykkedes.
  For 25 år siden var der 25% ufaglærte og det er der stadigvæk, så det er åbenbart en konstant størrelse, som vores uddannelsessystem ikke har kunnet ændre på.

 187. Af Niels Peter Lemche

  -

  BJØRN SØRENSEN, de 4% er Danmarks Statistik; men den tror du og dine ligesindede naturligvis ikke på, for I er jo meget klogere!

 188. Af jan ulrik friis

  -

  I virkeligheden har EU brug for en af Putins caliber, der kan bringe orden i et EU i voldsomt og hurtigt forfald, men det findes ikke udenfor Rusland nogen af Putins format, istedet kan vi samarbejde, og udarbejde en fremtidig samarbejds strategie for EU og Rusland, at om med Putins Rusland på vores side, kan det aldrig gå helt galt, selv om EU nu virkeligt et problem, ikke at røre ved selv med en ildtang, om Rusland endnu vil, men spild af Putins tid at skal rydde op efter alle afdankede og korrupte politikere i et indeffektivt EU projekt.

 189. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ NIELS PETER LEMCHE

  De kosmetisk manipulerede tal fra DKs Statistik representerer ikke virkeligheden.
  En masse langtidsledige kaldes noget andet.

  Det har været diskuteret til hudløshed i mange år, men realiteterne er at vi har haft ca. 20% arbejdsløshed i mange mange år.

  Hvis du dividerer 140mia med 200.000 så får du 700.000, hvilket giver dig et billede af hvor mange ledige vi har.

 190. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF, jeg synes nu, at Putte skulle bringe orden i Rusland først.

  Og BB, naturligvios tror du ikke på de officielle tal. Det er en del af din tilværelsesforståelse, at alle lyver for dig. Sig mig, lever du i Rusland?For så var det forståeligt.

 191. Af Javier Martinez

  -

  “For 25 år siden var der 25% ufaglærte og det er der stadigvæk, så det er åbenbart en konstant størrelse, som vores uddannelsessystem ikke har kunnet ændre på.” BS

  Som ej ønsker de borgerlige!..De har tværtimod kommet med ønsker om færre universitetsuddannet pga. fremtidig muligheder for arbejde som de ikke ser, såvel som andre forhold for uddannet i mange fag…Især akademikere ønsker de at beskærer..De er jo tit besværlige røde borgere med god kritisk forståelse og retorik. Og de ønsker naturligvis at udflage endnu mere og skabe et større proletariat..Gerne via at få middelklassen derned som nu set i USA:.

  NPL logik for perlehøns at den reelle arbejdsløshed ikke er 4% ..Uanset hvor mange gange du får forklaret hvorfor, er du fakta resistent..
  Totalt virkeligheds resistent ligesom andre religiøse.

  Nå ja, BS er også troende som dig, men har helt ret her..På Nær mht. at det skulle være skolernes skyld de 25% ikke uddannede og ikke politikernes. Man han ynder jo at forklare det med at alle ikke har fortjent en uddannelse via at alle ikke kan uddannes, og mener jo at dette er 25%..Dog har han endelig købt med argument med udflagningen af arbejdspladser som skyld..Det tog ham også mange år at komme dertil..

  Gentagelse kan fremme forståelsen!

 192. Af Javier Martinez

  -

  PS BS

  Mangler så bare at du også konkludere at “indslusningsløn” og “lavere lønninger” heller ikke er vejen frem for flere beskæftigede..For de eneste muligheder som landet ligger nu, er at indføre herskab og tjenestefolk igen, og en gadefejer og hundelorte opsamler for hver lo indbygger..

  Så kunne vi tale sammen.

 193. Af jan ulrik friis

  -

  Hr L emche..tror nu ikke Putin tager synderlig notits af hvad Hr Lem che syntes og ikke syntes,
  .ligesom i Norge at islamister skulle sendes tilbage via Rusland, men som islamisterne siger: ” I Rusland er der ingen der hjælper os!”
  Hvorfor gør Danmark ikke som Rusland, lukker pengekassen i, og for bestandigt for islamisterne, istedet for de nu konstante skurkestreger overfor vores eget danske folk!.

 194. Af Vilhelm Kjær

  -

  For 400 år siden sendte Europa sine politiske, psykiske og religiøse afvigere vedstpå. Kort sagt ser vi nu resultatet af vores egen politiske og religiøse forfølgelse og intolerance. Lad os ære den der æres bør.

 195. Af Javier Martinez

  -

  William Kjær,,,Ja en god grund til at USA er blevet som det er blevet..

Kommentarer er lukket.