Man kan næsten ikke rumme det

Af Bente Dalsbæk 97

Det vælter med blod i min hverdag. Det var ikke sådan, at jeg havde forestillet mig det: At jeg hver dag har skullet læse om ulykker og tragedier, og slet ikke at jeg konstant skal forklare – og redigere – en virkelighed over for mine børn, som indeholder så meget menneskeligt ondskab. Væk er de tider, hvor bekymrede voksne styrede børn uden om løbesedler og bladudsalg. Der er ingen vej udenom. Det er in your face 24/syv, som det hedder, og det gælder om at skabe sig hurtigt overblik, så en forklaring kan gives nogenlunde sammenhængende – uden at være for meget eller for lidt.

Oftere og oftere efterlades jeg med underkæben hængende, gået i stå midt i en sætning, fordi jeg er klikket ind på en nyhedsside eller har tændt for et TV. Tragedien i Nice, det mislykkede kup i Tyrkiet, et menneske, der pludselig og tilfældligt angriber medrejsende i et tog for bare at tage nogle dages tilbageblik, der sammen med årets mange øvrige rædselsvækkende begivenheder allerede er med til at gøre 2016 til en skarp konkurrent til 2015s eftermæle af blod og tårer.

I arbejdssammenhæng taler jeg med ofre og øjenvidner, og selvom blikket er rettet mod det faglige, så rammes jeg af deres forfærdelse og deler deres lettelse over at være i sikkerhed. Men man kan næsten ikke rumme det. De voldsomme begivenheder og den massive nyhedsdækning, der får hjertet op i halsen, men pludselig fortrænges af nye begivenheder og mere breaking-gult fra en anden begivenhed, kan aktivere to modpoler i os mennesker: sorg og en følelses-deaktivering – nogle gange på samme tid, og sidstnævnte kun fordi, der har været for meget af det første.

Samtidig skal man passe på med at identificere sig for tidligt, så er man usmagelig, ligesom man heller ikke må komme for sent med sin forargelse, sorg, vrede eller afstand – for så kan man også få Facebook-bank. Virkeligheden er svær at kapere, og mens man gør det, skal man huske at navigere korrekt på de sociale medier. Man skal både huske at sørge over det rigtige og rase på de rigtige.

Efterhånden må vi heller ikke glæde os for meget, i hvert fald ikke over det, som andre også glæder sig over: F.eks. ferie med bedre vejr end i Danmark. Eller et sjovt spil, hvor man skal fange små dyr, der ikke bider eller angriber dig med hverken økser eller automatvåben. Så kommer de Blaserte, og beder alle Lemmingerne om at stoppe sig selv. Men det slog mig faktisk – da jeg downloadede PokémonGo, det omtalte virtuelle orienteringsspil – at nej, hvor har jeg glemt at lege, og hvor er der brug for det mere end nogensinde.

Nej, det fjerner ikke verdens ondskab, men jeg må sige, at det på få dage har skabt et afbræk fra samme, efterhånden som kilometer efter kilometer er blevet tilbagelagt med sønnike – nej, vi går ikke ind i folks haver, ja, vi ser os for. Vi taler med andre mennesker, vi møder på vores vej, der leder ligesom vi. Vi taler om det, vi ser – og vi taler faktisk også om verdens vildskab, ondskab – og skønhed, for dén er der også endnu – det kan vi jo se. Men det glemmer man nemt der bag skærmen, hvor der kun er andres mere eller mindre tilstræbte uimponerede tastatur-meninger at spejle sig i.

97 kommentarer RSS

 1. Af Anders Munch

  -

  https://therationalmale.com/2015/09/02/solipsism-i/

  Jamen så bare lad være med at rumme det… Skriv lidt mere om hvordan du FØLER om det ene og det andet. Det løser problemet. Skriv lidt mere om dine problemer med sociale reaktioner på facebook…
  “at nej, hvor har jeg glemt at lege, og hvor er der brug for det mere end nogensinde.”
  Hvilken virkelighed lever du i?
  https://www.rooshvforum.com/thread-50253-post-1127961.htmlhttps://www.rooshvforum.com/thread-50253-post-1127961.html
  Leg du bare videre. Vi er ikke engang et år inde i denne migrantinvasion. Ikke engang et år. Der er rigtig lang tid til 2020, hvor invasionen på magisk vis stopper.

 2. Af Anders Munch

  -

  www .therationalmale.com/2015/09/02/solipsism-i/ Mellemrum efter w

  Jamen så bare lad være med at rumme det… Skriv lidt mere om hvordan du FØLER om det ene og det andet. Det løser problemet. Skriv lidt mere om dine problemer med sociale interaktioner på facebook…
  “at nej, hvor har jeg glemt at lege, og hvor er der brug for det mere end nogensinde.”
  Hvilken virkelighed lever du i?
  www .rooshvforum.com/thread-50253-post-1127961.html Mellemrum efter w
  Leg du bare videre. Vi er ikke engang et år inde i denne migrantinvasion. Ikke engang et år. Der er rigtig lang tid til 2020, hvor invasionen på magisk vis stopper, lol.

 3. Af J. Hanse n

  -

  Samtidig skal man passe på med at identificere sig for tidligt, så er man usmagelig, ligesom man heller ikke må komme for sent med sin forargelse, sorg, vrede eller afstand.
  Skriver Bente Dalsbæk.

  Bente Dalsbæk.
  Føler du aldrig forargelse, sorg eller vrede over den over en million menneskeliv, som Danmark sammen med USA har på samvittigheden i Iraq.
  Eller de millioner af flygtninge og terror, som vores krige har skabt.

 4. Af Hr. J Hanse n

  -

  Samtidig skal man passe på med at identificere sig for tidligt, så er man usmagelig, ligesom man heller ikke må komme for sent med sin forargelse, sorg, vrede eller afstand.
  Skriver Bente Dalsbæ k.

  Bente Dalsbæk.
  Føler du aldrig forargelse, sorg eller vrede over den over en million menneskeliv, som Danmark sammen med USA har på samvittigheden i Iraq.
  Eller de millioner af flygtninge og terror, som vores krige har skabt.

 5. Af Anders Munch

  -

  “Føler du aldrig forargelse, sorg eller vrede over den over en million menneskeliv, som Danmark sammen med USA har på samvittigheden i Iraq.
  Eller de millioner af flygtninge og terror, som vores krige har skabt.” J Hansen
  “som Danmark sammen med USA har på samvittigheden i Iraq.” J Hansen
  Jeg tror du mener, som USA sammen med Danmark har på samvittigheden. Vi følger USA, det er ikke USA, som følger os. Eller er du af den opfattelse, at hvis Danmark ikke havde deltaget i nogle krige i Mellemøsten, ligesom Sverige, så ville krigene i Mellemøsten være undgået?

 6. Af Niels Peter Lemche

  -

  J HANSE N , du lyder som en gammeldags grammofonplade, der kører rundt og rundt i samme rille. Selv om du er overbevist om, at du har en pointe, så er det eneste du opnår ved dine uhyrligt mange gentagelser, at folk kommer til at betragte dig som en troll, der kun vil spolere enhver debat.

 7. Af J. Hanse n

  -

  AF ANDERS MUNCH – 20. JULI 2016 12:14
  “Eller er du af den opfattelse, at hvis Danmark ikke havde deltaget i nogle krige i Mellemøsten, ligesom Sverige, så ville krigene i Mellemøsten være undgået?”

  USA ville næppe have overfaldet Iraq, hvis man ikke havde kunnet presse en lang række små vasalstater, som Danmark, til at deltage i overfaldet.
  Som USA sagde.
  Vi har brug for at I viser jeres flag.
  Jeres gamle rustne U-båd er vi ligeglade med.

 8. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS PETER LEMCHE – 20. JULI 2016 12:15

  Måske.
  Men en debat er ret besværlig i et forum, hvor halvfems procent af kommentatorerne er frygtsomme fremmedhadere fra den yderste højrefløj.
  Og mange af bloggerne ligeså.
  Men debatten er ikke altid lige behagelig.
  Den yderste højrefløj respekterer jo kun deres eget ubehagelige sprog.

 9. Af Maria Due

  -

  Du tror det måske ikke, men jeg under dig dit frikvarter med din søn og en harmløs leg. Men på et tidspunkt må du spørge dig selv, om du netop ikke har leget meget længe, og om det var så harmløst, som du gerne ville tro.

  For mig er det snart 16 år siden, at der tikkede en e-mail ind fra et centralt beliggende kontor i Bruxelles med nogle ord om, at 3. Verdenskrig kunne være på vej, og at der var sket noget rædselsfuldt i New York. Hvor rædselsfuldt forstod jeg, da jeg om aftenen så mennesker springe i døden og tumle gennem luften. De må have haft tid til at tænke, for der var langt ned, jeg ved det, for jeg har stået svimmel på toppen. Jeg så også bilkorteger, der kørte gennem Odense centrum med bilhornene i bund og palæstinensiske flag vejende ud ad vinduerne, og andre steder blev der danset og festet på altanerne.

  Det varede to måneder, førend chokket så vidt begyndte at lette, og det forsvinder aldrig helt. På nuværende tidspunkt har mit eget land i lang tid haft hævet beredskabet, der er ingen reserver at trække ind, hvis det bliver nødvendigt, alle er allerede i brug, og vores eget land er ifølge PET og FET alvorligt terrortruet. Det er vi alle nødt til at forholde os til, hvad enten vi ønsker det eller ej. Det nytter ikke at sætte sig på den høje hest og råbe racist eller pålægge andre ansvar for ikke at være gode nok. Der er i al for lang tid blevet leget med ilden.

 10. Af Maria Due

  -

  Rettelse: Ikke 16 men 15 år.

 11. Af Flemming Lau

  -

  Et ensidigt arbejde ved stødslæden, kan afsted komme en begrænset frem og tilbage tænkning.

 12. Af Finn Bjerrehave

  -

  Jeg kan næsten ikke rumme det, nemlig efter drejebogen mein kampf kom teaterkuppet som rigsdagsbranden og bagefter krystalnatten, hvor alle Erdogan søtter overtog samfundet, og modstanderne fyresedlen, og denne gamle dreje bog skulle ødelægge det Tyrkiet som Attertyrk havde efterladt sine efterfølgere.
  Tyrkiet jeg græder. Finn Vig

 13. Af Jakob Rasmussen

  -

  Nu er ingen vel længere i tvivl om, at Erdogan ikke er en demokrat, men derimod en rigtig islamist.

  Som han bemærkede dengang han var Istanbuls borgmester: “Demokratiet er ligesom en sporvogn. Man kører med, indtil man når endestationen, og så stiger man af.”

  Nu er Tyrkiet åbenbart nået til endestationen…

 14. Af J Martinez

  -

  Ja flyd virkeligheden over i uvirkeligheden via et spil. Det skal nok hjælpe.
  Eller blev trainspotter eller fugletæller?

  Vi bliver nød til at lukke ned for indvandring af alle slags..

  Idag så jeg et par flygtninge ,troet jeg,smide affald på gaden som de gør hjemme..Dette forklare jeg alle alle steder i verden jeg kommer og hvor dette er normalt at dette er ukorrekt..de grinte af mig og på Dansk sagde, pas dig selv…

  Vi bliver nød til at relatere til at det er sværre eller umuligt at integrere nogen.såvel som at islændninge der studere gratis her og med su, og til sidst tager et job på landets borgeres bekostning, også koster..

  Altså det totale indvandrer stop er nødvendigt nu..lavko går aldrig med til det! De skal bruges til at løn og velfærdserodere resten.

  Vko mere end fordoblet indvandrerantallet pr. År. Lavko fortsætter med ny fordobling.
  Alt med DF’s mandater.

  Danskere skal ikke betale for borgerliges krige i mellemøsten…

  Borgerlige burde derimod betale.bla. via fogh i fængsel og måske dødsstraf for hans løgne og forbrydelser?

  Borgerlige skal også leve med deres indførte indvandrer i gentofte mv. Via bebyggelsen af indvandrerghettoer der bl.a.

  At tage en softice og grille istedet for at realitere til virkeligheden er meget Dansk. Men det kommer man ingen veje videre med.

 15. Af Javier Martinez

  -

  Ja flyd virkeligheden over i uvirkeligheden via et spil. Det skal nok hjælpe.
  Eller blev trainspotter eller fugletæller?

  Vi bliver nød til at lukke ned for indvandring af alle slags…..

  Idag så jeg et par flygtninge ,troet jeg,smide affald på gaden som de gør hjemme..Dette forklare jeg alle alle steder i verden jeg kommer og hvor dette er normalt at dette er ukorrekt..de grinte af mig og på Dansk sagde, pas dig selv…

  Vi bliver nød til at relatere til at det er sværre eller umuligt at integrere nogen.såvel som at islændninge der studere gratis her og med su, og til sidst tager et job på landets borgeres bekostning, også koster..

  Altså det totale indvandrer stop er nødvendigt nu..lavko går aldrig med til det! De skal bruges til at løn og velfærdserodere resten.

  Vko mere end fordoblet indvandrerantallet pr. År. Lavko fortsætter med ny fordobling.
  Alt med DF’s mandater.

  Danskere skal ikke betale for borgerliges krige i mellemøsten…

  Borgerlige burde derimod betale.bla. via fogh i fængsel og måske dødsstraf for hans løgne og forbrydelser?

  Borgerlige skal også leve med deres indførte indvandrer i gentofte mv. Via bebyggelsen af indvandrerghettoer der bl.a.

  At tage en softice og grille istedet for at realitere til virkeligheden er meget Dansk. Men det kommer man ingen veje videre med.

 16. Af Niels Peter Lemche

  -

  Nå, der kom den falske fodboldspiller hjem fra ferie. Hvorhenne var du? I et arabistan? Dit danske har vist lidt skade af fraværet.

 17. Af Anders Munch

  -

  “Måske.
  Men en debat er ret besværlig i et forum, hvor halvfems procent af kommentatorerne er frygtsomme fremmedhadere fra den yderste højrefløj.” J Hansen
  Jeg skal lige høre, er Dalai Lama den yderste højrefløj?
  http://www.politico.eu/article/dalai-lama-germany-cannot-become-an-arab-country-refugees-muslims/

  Og hvad tror du præcist Dalai Lama mener, når han siger, at Tyskland ikke skal blive et Mellemøstligt land? Tror du han snakker om kultur, eller etnicitet? Jeg forventer intet svar.
  Men måske du skulle spørge dig selv, hvis Dalai Lamas holdninger bliver til “frygtsomme fremmedhadere fra den yderste højrefløj” er det måske dig med de rabiate holdninger. Jeg er forresten 30 år nu. Stemte første gang enhedslisten, men havde lyst til at stemme radikal, enhedslisten var ved at ryge ud da jeg stemte første gang. Derefter har jeg stemt radikal, og sidste gang stemte jeg LA. Men ja, jeg stemmer absolut så meget til højre jeg overhovedet kan næste gang, der er jo intet andet at gøre, når så mange af jer ønsker ønsker et begå kulturelt og etnisk selvmord. Det handler ikke om frygt, men ansvar over for min nation, min kultur, mit folk og min race. Hvis du synes det lyder langt ude og “nazistisk” så klag til Dalai Lama, han har samme indstilling over for Tibet og tibetanerne(det har FN forøvrigt også).

 18. Af Peter Andersen

  -

  DET HELE ER ENKELT OG LIGETIL

  Det hele er meget enkelt, selvom mange af ideologiske eller korrupte årsager ønsker at komplicere tingene. Men altså: Enten stoppes indstrømningen af islamister og kriminelle fra Afrika og Arabien, eller også går vores økonomi, velfærd og civilisation til grunde, og millioner af europæere vil blive slagtet i blodbade der vil overgå alt hvad vi hidtil har set i de sidste 1000 år. Så enkelt er det faktisk. EU og løkke-regeringen har længe ligget i hængekøjen, og der bliver man nok liggende. De europæiske borgere må se at vågne op til dåd og protestere så tydeligt, at politikerne begynder at forstå at nok er nok, og at de må foretage sig noget effektivt for at forhindre at Europa ender som en rygende ruin.

 19. Af Anders Munch

  -

  Man/Jeg kan næsten ikke rumme det
  “Det vælter med blod i MIN hverdag. Det var ikke sådan, at JEG havde forestillet MIG det: At JEG hver dag har skullet læse om ulykker og tragedier, og slet ikke at JEG konstant skal forklare – og redigere – en virkelighed over for MINE børn, som indeholder så meget menneskeligt ondskab.
  https://therationalmale.com/2015/09/02/solipsism-i/
  Så er tonen ligesom lagt for resten af indlægget. Mig mig mig jeg jeg jeg mig mig mig og mine børn og intet andet. Hvorfor var det nu, vi gav kvinder stemmeret? Nå jo, de pev, vrælede og klynkede og gjorde det de gør mest eminent, gav mænd skyldfølelse over noget vi aldrig har gjort, nemlig undertrykt kvinder, det klarede evolutionen for os. 🙂

 20. Af Anders Munch

  -

  https://ebooks.adelaide.edu.au/s/schopenhauer/arthur/essays/chapter5.html

  “So that it will be found that the fundamental fault in the character of women is that they have no “sense of justice.” This arises from their deficiency in the power of reasoning already referred to, and reflection, but is also partly due to the fact that Nature has not destined them, as the weaker sex, to be dependent on strength but on cunning; this is why they are instinctively crafty, and have an ineradicable tendency to lie. For as lions are furnished with claws and teeth, elephants with tusks, boars with fangs, bulls with horns, and the cuttlefish with its dark, inky fluid, so Nature has provided woman for her protection and defence with the faculty of dissimulation, and all the power which Nature has given to man in the form of bodily strength and reason has been conferred on woman in this form. Hence, dissimulation is innate in woman and almost as characteristic of the very stupid as of the clever. Accordingly, it is as natural for women to dissemble at every opportunity as it is for those animals to turn to their weapons when they are attacked; and they feel in doing so that in a certain measure they are only making use of their rights. Therefore a woman who is perfectly truthful and does not dissemble is perhaps an impossibility”

  http://listverse.com/2013/07/20/10-devastatingly-deceptive-or-bizarre-animal-mimics/

  Survival in nature is largely a matter of eating and simultaneously trying not to be eaten or attacked by rivals. The struggle is further compounded by the imperative to dazzle the opposite sex and care for young. Many animals work an “honest” living through their size, strength, and hunting prowess. However, a selection of animals have chosen deception, treachery, and downright fraud to either resemble dangerous animals for protection (defensive mimicry), or pass as a literal wolf in sheep’s clothing to get within striking distance of prey (aggressive mimicry). Either way, they’re masters of deception.

 21. Af Anders Munch

  -

  Hej Bente, al ære til dig hvis du tør frigive mit sidste indlæg. Anna Libak lader mig skrive meget, men det her indlæg kunne hun alligevel ikke få sig selv til at frigive. Kan du?

 22. Af Peter Andersen

  -

  AL har ret i at det kan være svært at rumme al den dumhed, galskab og ondskab der berettes om i medierne. Eller som man erfarer på anden måde. Nu er alle vores cpr-numre spredt ud til alle mulige mafiaer pga. slendrian. Og det er vel IT-skandale nr. 117. Og mon ikke merkel vi give de 80 millioner tyrkere fri indrejse når først der er faldet ro over Tyrkiets omdannelse til et diktatur og kalifat? Og herhjemme vil den næsten sadistiske social- og boligpolitik nok fortsætte. De arbejdsløse, de syge, de fraskilte, de gamle, børnene og de hjemløse vil man sikkert fremture med at nedværdige, ydmyge, svigte, tyrannisere og ignorere. Deres menneskerettigheder har man jo afskaffet.
  Og sådan kunne man i timevis blive ved med at fortælle om hvordan partierne håner og forråder danskerne og skaffer dem en kulsort fremtid.

 23. Af Peter Andersen

  -

  AL har ret i at det kan være svært at rumme al den dumhed, galskab og ondskab der berettes om i medierne. Eller som man erfarer på anden måde. Nu er alle vores cpr-numre spredt ud til alle mulige mafiaer pga. slendrian. Og det er vel IT-skandale nr. 117. Og mon ikke merkel vil give de 80 millioner tyrkere fri indrejse når først der er faldet ro over Tyrkiets omdannelse til et diktatur og kalifat? Og herhjemme vil den næsten sadistiske social- og boligpolitik nok fortsætte. De arbejdsløse, de syge, de fraskilte, de gamle, børnene og de hjemløse vil man sikkert fremture med at nedværdige, ydmyge, svigte, tyrannisere og ignorere. Deres menneskerettigheder har man jo afskaffet. Og i denne tid lægges der jo op til at København kan blive det næste sted hvor det kommer til at gå løs med angreb på fredelige fodgængere, koncertgæster, cafégæster, solbadere eller fodboldtilskuere. Løk ke er jo blevet mer kels lille vovse.
  Og sådan kunne man i timevis blive ved med at fortælle om hvordan partierne håner og forråder danskerne og skaffer dem en kulsort fremtid.

 24. Af J M

  -

  “Efterhånden må vi heller ikke glæde os for meget, i hvert fald ikke over det, som andre også glæder sig over: F.eks. ferie med bedre vejr end i Danmark.” Dalsbæk

  Eksistere ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning!

  ” Virkeligheden er svær at kapere, og mens man gør det, skal man huske at navigere korrekt på de sociale medier. Man skal både huske at sørge over det rigtige og rase på de rigtige.” Dalsbæk

  Kun de politiske ukorrekte er værd at lytte til!…..Ja, desværre er politikerne i dag så politisk korrekte, at alt koges ned til 2 linier af besserwisser viden uden en alternativ ide..
  There is a crack in everything, that’s how the light gets in…Leonard Cohen..

  ” At jeg hver dag har skullet læse om ulykker og tragedier, og slet ikke at jeg konstant skal forklare – og redigere – en virkelighed over for mine børn, som indeholder så meget menneskeligt ondskab.”
  Dalsbæk

  Børn skal absolut ikke have redigeret virkeligheden..De skal beskyttes fra den, og det er noget andet..Kun velinformeret borgere om alle aspekter står distancen..

  Nogle af mine første barndomsminder er vietnam rædslerne fra DR tv…De vækket en afsky mod militær magtmisbrug og mishandling af sine medmennesker..De børn dengang der aldrig så dem- nok de fleste?-er blevet mere kolde over for sekundært misbrug der foregår lo.ooo km fra dem, eller lo.ooo km over civilie i syrien og iraq mv..De vil hellere have en softice..

  Du behøver ikke at frigive mit indlæg fra person angrebet fra NPL..Fik det igennem Libak..

 25. Af J. Hans en

  -

  AF ANDERS MUNCH – 20. JULI 2016 18:18
  “Jeg skal lige høre, er Dalai Lama den yderste højrefløj?”

  Forhør du dig endelig.
  Det var nyt for mig, at Dalai Lama kommenterer her på Belingske.
  Det havde jeg ikke bemærket.
  Det er vel næppe ham, der skriver som “preben jensen”?

 26. Af Maibritt S. Carstens

  -

  Fra min kommentar andet sted på nettet:

  Justitsministerens fravær
  Det er dybt foruroligende, at justitsminister Søren Pind poster sig på både det ene og det andet sted i medierne, men aldrig er nærværende.

  Det er lige så foruroligende, at han indfører lovændringer, som kan komme os selv til skade, når muslimske kræfter markerer sig/tager over.

  Det er dybt foruroligende, at vore politikkere på højeste poster, bukker sig i støvet, ja nærmest bifalder, den muslimske fest, der tiljubler Allaens nedslagtning af kristne og andre vantro.
  Dermed må selvsamme politikkere jo også bifalde ethvert terrorangreb (fra en 17 årig med kniv og økse i et tog, som til en fransk/tuneser med en lastbil gennem festende mennesker, Erdogan der udrenser alt ikke muslimsk i sit land, ….), der er rettet mod vi vantro eller hvordan skal en sådan moral forståes?

  Det er dybt foruroligende, at vi i Danmark har politikkere, der hilser islams sæder velkommen og samtid siger skråt op, til danskernes velbegrundede fordringer om handling og anerkendelse af Grundlovens klare foreskrifter.

  Ja, man sidder virkelig med indtryk af, landets ledelse er gået i skyttegraven bag Merkel’s alliance med Erdogan, mens den overlader befolkningen selv, at klarer skærene / redder sig ud af skærilden/ affinder sig med islam frem for Danmarks Grundlov?

  Hvad og hvor, er DANSKERNES beskyttelse, mod islams / muslimsk / koransk ideologisk fremfærd i vort land ???

  Jeg beder vore ministre svare!

  Og videre hertil debatten på b.dk:
  Vi lever i en tid, hvor vi ikke kan tillade os, at lalle rundt som 68’ere, hvis vi, vore børn og børnebørn skal have en nær fremtid, hvor alt hvad vi ser i dag, af nederdrægtigheder, ikke ligner sukkersøde Morten Kock drømme.
  Det er ramme alvor og hvis vi voksne laller tid, moral og stemmeret hen, så kan man nu gå i måskeen, låne et par skrifter, og se hvordan hvert et muslingebarn indok trineres, til det ulti mat ive mod os.
  Hvis vi skal beholde/videregive vores friheder og goder, så kan det fande.. ikke hjælpe, at bruge tiden på, at booste sig selv og sine!
  Tænk bare på, hvad Hvidstengruppen gjorde, for at forhindre naz ismen i Danmark!
  Nu er det en anden isme, men bestemt ikke en isme, der takker de som hilste velkommen og de, der for nemheds skyld, lod livet gå videre som vanligt.

 27. Af J M

  -

  AF MAIBRITT S. CARSTENS – 20. JULI 2016 22:47

  Søren Pind er troende…Du forventer da ikke han tager afstand fra andre troende?

  Troende er opium for ejerne…Uanset religionen…SP forbigår da ikke en vælger?

 28. Af jesper christensen

  -

  Danskerne er kun stemmekvæg, malkekvæg og slagtekvæg, og de er ikke værd at beskytte, hverken mod invasioner, forbrydelser, uretfærdigheder, sociale ulykker, sygdomme eller bureaukratisk undertrykkelse. Er det mon ikke sådan vores politikere ser på det?

 29. Af jan nielsen

  -

  Der er nogle debatter man er nødt til at læse, hvis man vil være velorienteret. Der er jp-jalvings sidste nye debat plus kommentarer. Og der er 180g, snaph og den korte.

 30. Af J M

  -

  lavkulturelle medier som du her promovere jan nielsen har ingen plads i dk…
  hvor er mit frasorteret indlæg Dalbæk?

 31. Af Michael Vestergaard

  -

  Ben te D er en ærlig blogejer der går ind for ytringsfrihed og demokrati, og man kan da kun dele hendes bekymringer. For Danmark er et land under hastig forvandling. Og de politiske svigt er så mange og så store, at det danske folks fremtid begynder at være meget tvivlsom. At skifte mellem blå og rød stue, så de skiftes til at regere, hjælper os ikke, for de er lige håbløse. Men som flere anbefaler, supplér læsningen af Berlin gske blogs med snaph, 180g, den korte avis og jp-jalving!

 32. Af jan nielsen

  -

  Snap hanen, 180g, den korte og jp-jalving er debatfora der har den fordel at de er fri for JM, javi er mar ti nez/sø ren s. og hvad han ellers kalder sig.

 33. Af Niels Peter Lemche

  -

  OLE KELDSEN , OBERSTLØJTNANT, og hvor var du så obersrtløjtnant, for jeg prøvede at google dig, men fandt ingen.

 34. Af Helge Nørager

  -

  Måske fordi ordet er stavet forkert, at der ikke findes svar ?
  “obersrtløjtnant”
  Måske fordi det er frelsens hær.
  Måske fordi det er i en udenbys hær.
  Måske fordi det er pral.
  Men man bør nok stave korrekt når man søger, da man ellers helt sikkert ikke finder, hvad man leder efter.
  Er det røde lys i taster, ikke tydelige nok i dagslys 🙂

 35. Af jan nielsen

  -

  Fordelen ved jp-jalvings debatter (og snaphanens, 180graders og den kortes) er at debatsabotørerne ikke fylder nær så meget som i li baks, HDPs og andres blogs.

 36. Af Kristian Andesen

  -

  Din kæbe ville hænge endnu længere ned hvis medierne gad vise hvad vores vestlige (terror)krigsmaskine begår af uhyrligheder i “demokratiets” navn. Men det er jo taboo at vise i vestlige medier for så er vi jo lige pludselig ikke længere åh så uskyldige.

 37. Af Jakob Rasmussen

  -

  @Kristian Andersen

  Din underkæbe ville falde falde helt af, og du ville fortryde alt det vås, du har skrevet, hvis du så, hvad de islamistiske fanatikere gør i kampen for at indføre et racistisk, religiøst diktatur, hvor systematisk voldtægt af mindreårige barnebrude og kvindelige slaver er tilladt…

 38. Af Jakob Rasmussen

  -

  “…det slog mig faktisk – da jeg downloadede PokémonGo, det omtalte virtuelle orienteringsspil – at nej, hvor har jeg glemt at lege, og hvor er der brug for det mere end nogensinde.”

  En eller anden supermarkedskæde burde efterligne PokemonGo, og lave en tilbudsjagt, hvor man kun kan finde tilbuddene, ved at jagte tilbuds-“pokemoner”, der kun kunne ses med mobiltelefonen.

  Flere butikker kunne også lave en “byfest”, eller en bydelsfest, hvor kunderne kunne jagte tilbuds-“pokemoner” i hele byen, eller bydelen.

 39. Af Maria Due

  -

  “Fordelen ved jp-jalvings debatter (og snaphanens, 180graders og den kortes) er at debatsabotørerne ikke fylder nær så meget som i li baks, HDPs og andres blogs.”

  På Snaphanen smides man ud, hvis man ikke deler bloggerens totalt ukritiske beundring for hans superhelte , der aldrig var store tænkere, og hvis højst tvivlsomme skrifter er lige til papirkurven og mest af alt vidner om personlige problemer.. Det skriver jeg af erfaring.

 40. Af Jakob Rasmussen

  -

  @Jens Hansen

  De racister, du omtaler, er vel de muslimske antisemitter, der myrder danske jøder, blot fordi de er jøder?

  De højreekstremister, som du omtaler, må også være islamisterne, for både i værdipolitisk og ideologisk forstand ligger de langt til højre for langt de fleste, demokratisk orienterede nationalister:

  De radikale islamister er imod demokrati, ligestilling mellem kønnene, religionsfrihed, ytringsfrihed – osv., og går mener, at de har ret til at voldtage deres barnebrude og deres kvindelige slaver…

  De fremmedhadere, du omtaler, er vel de racistiske islamister, der hader “vantro” så meget, at de vil myrde dem, hvis de ikke omvender sig, eller finder sig i negativ forskelsbehandling – hvad enten de vantro er andre muslimer, eller ikke-muslimer?

 41. Af Jakob Rasmussen

  -

  Man må konkludere, at J. Hansen og Kristian Andersen er højreradikale kystbanesocialister, hvor latterligt og selvmodsigende, det end lyder; de er blot ude af stand til at indse det selv…

  Når man sympatiserer med morderiske antisemitter, der er imod demokrati, ligestilling mellem kønnene, ytringsfrihed, religionsfrihed – samt andre, afgørende vigtige menneskerettighederne, og som i stedet mener, at de har ret til systematisk at undertrykke “vantro”, hvilket vil sige alle, der ikke er enige i lige netop deres specielle fortolkning af islam, sam ret til at undertrykke piger og kvinder, og rEt til at voldtage deres barnebrude og deres kvindelige slaver, så MÅ man jo være højreradikal – selvom man er kystbanesocialist.

  Så enkelt og indviklet er dét.

 42. Af Jakob Rasmussen

  -

  @ J. Hansen

  Du forsvarer vor tids nazister, der ligesom nazisterne myrder jøder, blot fordi de er jøder, og som er imod demokrati og menneskerettigheder.

  Jeg mener, at Israel har ret til at eksistere, og at kan være med til at demokratisere regionen, men har lige så lidt til overs for radikale, supremacistiske, fundamentalistiske zionister, som jeg har til overs for supremacistiske, fundamentalistiske islamister.

  Israelerne går ind for demokrati og menneskerettigheder, og de påstår i det mindste, at de “kun” krænker palæstinensernes rettihgheder af nød.

  De fundamentalistiske islamister er imod demokrati og menneskerettigheder, og vil have ret til at undertrykke “vantro” og til at voldtage deres slaver og deres mindreårige barnebrude, fordi koranen tillader dem det.

  Det er med andre ord dig, der støtter højreradikale racister, ikke mig.

 43. Af Jakob Rasmussen

  -

  Rettelse:

  “Jeg mener, at Israel har ret til at eksistere, og at Israel kan være med til at demokratisere regionen, men har lige så lidt til overs for radikale, supremacistiske, fundamentalistiske zionister, som jeg har til overs for supremacistiske, fundamentalistiske islamister.”

 44. Af Jakob Rasmussen

  -

  Du er åbenbart nødt til at ty til deciderede løgne, for at bilde dig ind, at du har ret…

  Jeg har selvfølgelig aldrig, på nogen måde, forsvaret “massemord i de besatte områder.”

  Aldrig.

  Du forsvarer derimod konsekvent antisemitter, som slår tilfældige, uskyldige jøder ihjel, og som går ind for et samfundsystem, der bygger på systematisk forskelsbehandling af etniske og religiøse mindretal, blot fordi der står i koranen, at de har ret til det – udover, at dine elskede antisemitter mener, at de har ret til at voldtage deres barnebrude og deres kvindelige slaver.

  Når man konsekvent forsvarer højreradikale antisemitter, der er imod demokrati, og som går ind for et samfundssytem, hvor religiøse mindretal bliver undrtrykt groft og systematisk, så viser man blot at man i dén grad mangler selverkendelse, hvis man alligevel bilder sig ind, at man på nogen måde er venstreorienteret…

 45. Af Jakob Rasmussen

  -

  @Jens Hansen

  Nu tyer du til direkte løgne, for det er åbenbart den eneste måde, du kan få “ret” på…

  Jeg har aldrig – som i; ALDRIG – forsvaret “de israelske nazister og massemordere som nyder at myrde kvinder og børn.”, og jeg tvivler på, at de findes andre steder, end i dit forskruede, antisemitiske fantasiunivers.

  Du forsvarer derimod konsekvent fanatiske antisemitter, der myrder tilfældige, danske jøder, blot fordi de er jøder, og som er imod demokrati og menneskerettigheder af religiøse grunde, fordi de mener, at de er rettroende, der har ret til at herske over de “vantro” – samt ret til at voldtage deres barnebrude og deres kvindelige slaver…

 46. Af jørgen mikkelsen

  -

  Islamisterne har lige videofilmet hvordan de langsomt skar halsen over på en otte- eller ti-årig dreng. Tidligere har de filmet hvordan de brændte folk levende, og hvordan de mishandlede og halshuggede kvinder. Eller hvordan de masse-henrettede krigsfanger. De er så stolte af deres sadistiske og barbariske u-gerninger, at de praler af dem og lægger filmene ud på internettet. Massemordene i Nice, Paris og Bruxelles osv. er de også stolte af. Det er den slags kryb og forbrydere som de radigale agenter, betonhoveder og debatsabotører forsvarer på diverse blogs. Eller de blå og røde skabsradikale importerer dem via “humanistisk” politik. Den politik de har ført sig frem med siden 1970.

 47. Af Jakob Rasmussen

  -

  Løgnene fortsætter: “Du forsvarer konsekvent de israelske nazister…”

  Hvilke israelske nazister?

  Dine latterlige og stadigt mere løgnagtige påstande bliver ikke mere sande af, at du på goebbelsk vis gentager dem…

  Hvis du virkeligt selv tror på dit paraniode og hadefulde vrøvl, som du ikke kan dokumentere, fordi det simpelthen ikke er sandt, så er det dig, der har brug for hjælp.

 48. Af Bo Olsen

  -

  Iflg. netaviser er det kommet frem at Gaza-stribens magthavere har ønsket ISIS til lykke med det “vellykkede” massemord i Nice. Hvis det er rigtigt, begynder det jo at ligne at de mange milliarder støttekroner mv. til Gaza har været spild af penge. J. hansen oversér nok også at de israelske offensiver mod Gaza var svar på tusindvis af raketter sendt ind i Israel, og på tunneller ind under grænserne. Tunneller der blev brugt til terror-angreb mod boligkvarterer. På et tidspunkt blev 30-40 børn i en israelsk børnehave myrdet.

 49. Af J. Hans en

  -

  BO OLSEN – 21. JULI 2016 15:11

  De metoder som israel anvender overfor palæstinenserne er værre end de metoder, som nazisterne anvendte over jøderne i Polen.
  Palæstinenserne er naturligvis i deres gode ret til at forsvarer sig over de israelske krigsforbrydere.
  De israelske mordere dræbte over 1500 kvinder og børn under deres seneste overfald på Gaza.

 50. Af Jakob Rasmussen

  -

  “Himmler? Han har jo skabt de metoder som israelerne bruger.”

  Far out…

  Du kan selvfølgelig heller ikke dokumentere min påståede “perverse glæde over zionisterne forbrydelser…”, som kun eksisterer i dit fantasiunivers, lige så lidt som du kan dokumentere eksistensen af israelske nazister, der også kun eksisterer i dit fantasiunivers.

  Du har mistet jordforbindelsen, og forveksler dine paranoide, antisemitiske fantasier med virkeligheden, men det kan man sjældent se, når man er så langt ude, som du er lige nu.

 51. Af Gert Olesen

  -

  Danmark ligner efterhånden en ond drøm. Og regeringernes politik de sidste ti-femten år ligner det totale svigt eller forræderi. Bare læs aviserne. Postvæsnet er i frit fald. Vores privatliv og cpr-numre kastes i grams til alverdens mafiaer. Tvangsordninger hagler ned over de arbejdsløse. Sundhedsvæsnet forringes med korte mellemrum. Hundredvis af patienter er omkommet som følge af disse forringelser. Hjemmets fred og familiernes trivsel og velfærd undergraves med fascistiske metoder. Behandlingen af syge og hjemløse bliver værre og værre. Vi fyldes med løgn og bortforklaringer hvergang en skandale afsløres. Som da sundhedsstyrelsens svigt gennem ti år kom frem i lyset, som nu hvor SSI/ statens serum institut for 5. eller 10. gang blev grebet i grov slendrian, som når “børneværnet” viser sig at have skadet børn, osv., osv.
  Både DR, TV2, politiken og flere andre aviser har i årevis skjult oplysninger som private havde fremskaffet, om skandaler der kostede menneskeliv eller forpestede tusinder af danskeres tilværelse.
  Den næsten utrolige skandale hvor løkke-regeringen i praksis har afskaffet danskernes MR mht. boliger, jobs, familieliv, velfærd, lægehjælp, penge, førtidspensioner og retssikkerhed m.m.m., er der ikke skrevet så meget om, selvom der i realiteten er tale om en yderst folkefjendsk og fuldstændig katastrofal politik.

 52. Af Bo Olsen

  -

  “Værre end de metoder na zi sterne anvendte”? Er det ikke en vild overdrivelse? Na zi ster ne myrdede flere hundretusinde jøder og polakker mv., ja i alt myrdede de vel mindst ti millioner uskyldige og harmløse børn og civile voksne i gaskamre og udryddelses- og slavelejre. Og na zi ster ne myrdede også tusinder af syge- og handicappede tyskere. Om selvforsvar var der ikke tale. Hvorimod israelerne reagerede på utallige terror-aktioner.

 53. Af Niels Peter Lemche

  -

  Jacob Rasmussen, der er noget i J. Hansens møde at kommunikere på, der i den grad minder om J. Martinez’s. Gad vide om det er den samme eller to noget forstyrrede personer. Jeg begynder også at få en alvorlig mistanke om, at de begge er palæstinensere, utilpassede og ude af stand til at se, hvad der er opad og nedad. J. Hansens jødehad er formidabelt og kunne forklares ud fra en sådan baggrund. Dette ikke for at rense israelerne for skyld; men J. Hansens udtalelser grænser til antisemitisme.

  Og nu kan vi bare vente på den svada, der kommer som ’svar’ på dette indlæg. Bliver interessant at analysere.

 54. Af Kim P Olsen

  -

  Han bliver mere og mere mærkelig og rabiat i sine indlæg.

 55. Af Peder Pedersen

  -

  Det var da besynderligt, er det mon for første gang lykkedes at sætte en stopper for de anklager, der ellers flyder uafbrudt og ødelægger blog efter blpg med umodne indlæg? Var det mon ordet palæstinenser, der satte en prop i?

 56. Af Kim P Olsen

  -

  Nej.
  Det er helt normalt med inaktivitet om aftenen.

  Bare vent til i morgen tidlig, så skal du bare se løjer 🙂

 57. Af Kim P Olsen

  -

  Du kan bare vente dig 🙂

  Det bliver ikke kønt!

 58. Af Peder Pedersen

  -

  Nej, det gør det nok ikke, det plejer at være usædvanligt infantilt og overgearet.

  Nu over til noget andet. Det er en skam, at Fathi El-Abed ikke deltager i Berlingskes debat, som han åbenbart er meget vred over. Men medmindre der er andre, som hedder det samme, har han sikkert travlt med det frugt og grønt importfirma, som en Fathi El-Abed har stifter, ejer og er adm. direktør for ovre i Aarhus med lager i Kastrup. Og hvis ikke det er ham, er han i hvert fald interesseret i at få indført en dansk boykot af israelske varer.

 59. Af Peder Pedersen

  -

  Af politiske grunde, forstås.

 60. Af Gert Olesen

  -

  PS: Sundhedsstyrelsens svigt og mange andre svigt på diverse samfundsområder kunne have været afsløret fem-ti-femten-tyve år før de kom frem i lyset, hvis det ikke havde været for journaliststandens indskrænkede rødradikale verdenssyn og højrøvede arrogance/ iskolde ligegyldighed overfor almindelige borgeres lidelser og nedture. En større empati hos den typiske journalist kunne have forhindret utallige tragedier blandt børn og voksne. Alt for tit har medierne modarbejdet de nationale, demokratiske og folkelige interesser, ved at tie om uhyrligheder og forbrydelser der burde have været belyst og ikke fortiet.

 61. Af J. Hansen

  -

  AF JAKOB RASMUSSEN – 21. JULI 2016 15:19

  Dit racistiske had hvad angår muslimer er så dybfølt, at du er uden for rækkevidde.
  Du slynger om dig med udokumenterede stråmænd og løgn.
  Enhver som kritiserer israels forbrydelser kalder du for antisemit.
  Du er jo en ekstrem zionist som til enhver tid forsvarer israels forbrydelser..

 62. Af J. Hansen

  -

  AF NIELS PETER LEMCHE – 21. JULI 2016 16:04

  Interesant.
  Lemche tager nu part for et par rabiate personer fra den yderste højrefløj.
  Hvoraf den ene i Day Poulsens blog udtrykker sympati for breivik.
  Han beklager sig ellers en del over, at dette segment ikke skriver pænt om ham.
  Og ikke yder ham den hæder, som han mener at have gjort sig fortjent til.
  Lemche virker mere og mere som en forstyrret olding som har svært ved at holde på vandet.
  Og ukvemsordene og fækalerne vælter ud af ham.
  Gad vide hvad Lemches rigtige navn er.

 63. Af Kim P Olsen

  -

  Told you so… 🙂

 64. Af Kim P Olsen

  -

  Det er nok for varmt til at nogen gider lade sig ophidse af dine indlæg i dag.

 65. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kim P. Olsen, jeg tror faktisk, at jeg havde ret, da jeg stillede spørgsmålet om Hr. Hansen og Hr. Martines aka Gud ved hvem? er den samme person. Det synes bekræftet af en strøm af indspark af nærmest identisk karakter.

  Desværre fører denne uendelige strøm af psykotiske indlæg til, at bloggene lukkes ned på stribe, simpelthen fordi normale mennesker ikke gider finde sig i det. Der kommer givetvis en ny flom af mudder fra de nævnte herrer, eller den nævnte herre. Berlingeren er ligeglad; men efterhånden bliver dens blogge til ruiner i ørkenen. Ingen gider læse dem, ingen gider kommentere dem.

 66. Af Henning Svendsen

  -

  Reb-Lem-Be-Ché-el- ;men det behøvedes man ikke at hedde man får bare en Arieattest på Kæmmerkontoret laver navnet om og pludselig er man i slægt med Grever og Baroner over hele verden.

 67. Af Kim P Olsen

  -

  NPL

  Man kunne gidt bede om dokumentation for beskyldningerne om Breivikstøtte, n a zi sme, og pæd ofi li, men erfaringsmæssigt udløser det blot endnu mere raseri fra Hansenha.

  I stedet er det smartere, at lade ham forurene bloggene med uartighederne. Hvem kan tage de få indlæg hvor hansenha relaterer til emnet alvorligt, når de er flankeret af uhyrlige udokumenterede beskyldninger? Ingen!

  Så hansenha gnaver dag for dag løs af sin egen troværdighed, helt uden hjælp. Kun fantomskribenten Martini, Vom Marx, Adolf og søren eller hvad han ellers kalder sig støtter sporadisk mår han finder et hul i filtret.

  Hansenha er udelukket fra alle andre mediers blogge, og det bidrager til narrativet i hans hoved om, at alle er efter ham. Sådan kan man bekræfte sine vrangforestillinger.

 68. Af Kim P Olsen

  -

  Men sikke dog nogle sproglige svulstigheder:

  “Givet efter for de sorte kræfter…” Man ser det for sig. Selveste Darth Wader eller Stalins genfærd er ude efter humanisten og demokraten hansenha… forklædt som uskyldige bloggere.

  Man forstår hansenhas angst for de mørke kræfter 🙂 🙂

 69. Af Jakob Rasmussen

  -

  Det er desværre ikke en nyhed, at der findes venstreorienterede antisemitter.

  Jens Hansen bilder sig tilsyneladende ind, at han er venstreorienteret, selvom han støtter højreradikale islamister, der hader jøder og som er imod demokrati.

  Fjolset ved åbenbart ikke, hvad de iranske islamister gjorde med den iranske venstrefløj, og den iranske fagbevægelse, eller ved de iranske ligestillings- og menneskerettighedsforkæmpere: De iranske islamister fængslede, torturerede og massemyrdede deres tidligere, venstreorienterede allierede, da islamisterne havde vundet revolutionen.

  Desuden er det ret sjældent, at rigtige, demokratisk orienterede socialister er antisemitter, ; det overlader de til kystbanesocialister, som Jens.

  Hvis Jens Hansen rent faktisk er en slags venstreorienteret, på trods af, at han støtter stærkt racistiske islamister, der myrder jøder blot fordi de er jøder, og som vil undertrykke, eller udrydde de “vantro”, så er hans venstreorienteret på samme måde, som antisemitten Stalin, der allierede sig med Hitler i tiden op til Anden Verdenskrig.

  Antisemitter, som Stalin, Hitler og Jens, tilhører historiens skraldespand.

 70. Af ib Olsen

  -

  Noget tyder på at jens hansen er både paranoid og senil dement, og at hans psykiske tilstand forværres for hver uge. Men da det ikke er Berlin gskes opgave at være plejehjem for rablende senil demente, kan man undre sig over hvorfor man lader staklen og hans hjælpestakkel, J M, ødelægge debat efter debat med deres perfide og formørkede kommentarer. Oveni blokerer man hundredvis af seriøse indlæg. Er B. blevet kuppet af en flok radigale?

 71. Af Birger Nielsen

  -

  Du har ret Ib Olsen. I må bære over med J. Hansen alias Jussuf Hassan fra Tarm.
  Det må heller ikke være rart at være fra Tarm, men det er nok derfor han lukker så meget l..t ud.
  Nå, men hvad bar emnet?

 72. Af Jakob Rasmussen

  -

  @Jens

  Du ved udmærket, at Hitler på ingen måde er mit forbillede; for ellers ville jeg ikke tage afstand fra islamistiske antisemitter, eller fra antisemitter, som Hitler, Stalin – og dig….

  Men du har åbenbart opgivet at argumentere for dine synspunkter, og har ikke andet tilbage end grundløse injurier, som du ikke engang selv tror på.

  De tager jeg som en ufrivillig indrømmelse af, at du ikke kan forsvare dit antisemitiske vrøvl, om f.eks. israelske nazister…

 73. Af Bente Dalsbæk

  -

  Til J. Hansen og indtil flere i denne tråd: Stoooooop! Det er da helt utroligt som det flyver med personagreb på andre, der kommenterer dette indlæg, og på forskellige debattører, politikere osv. Flere af dem er langt, langt over grænsen – og det skal stoppe omgående. Der er højt til loftet her på bloggen, og jeg anerkender at hver fugl synger med sit næb. Men det er ud af min blogstue, hvis der ikke omgående indtræder en ændring i det lave niveau. Hvad betyder det? Meget enkelt: Jeg har haft et meget bredt/helt åbent filter, og kun få er røget i, nærmest ved en fejl – jeg har i hvert fald ikke på forhånd haft ‘noget’ på dem, der er røget i. Det filter vil jeg få ændret fremadrettet, hvis ikke niveauet svinger sig op af muddergrøften asap. Så må jeg starte ud med, at indgangsdøren bliver meget smal, og se hvordan det går. Det betyder bare også, at flere skal vente på, at jeg har tid til at læse deres indlæg og godkende dem. Men så kan man jo sidde og tænke lidt i filteret over, om man ikke skulle tage at tænke før man taster, siden man pludselig ender dér. God dag

 74. Af Jakob Rasmussen

  -

  @Jens

  OK. Dér slap du jordforbindelsen fuldstændigt.

  Du tror åbenbart på dine egne løgne, selvom jeg ikke har ytret noget, der giver dig ret i dine beskyldninger mod mig.

  Du kan selvfølgelig ikke dokumentere dine kværulantforrykte beskyldninger, om at jeg “tilbeder Hitler”, eller “nyder Israels drab på kvinder og børn”, for de er fri fantasi.

 75. Af J. Hans en

  -

  AF BENTE DALSBÆK – 22. JULI 2016 14:07
  Til J. Hansen og indtil flere i denne tråd: Stoooooop!

  Kære Bente Dalsbæk.
  Ja. Debatten er ikke særlig morsom.
  Jeg har desværre nogle personer hængende over som har mistet enhver form for anstændighed.
  Men du kan da glæde dig over, at så længe de sviner undertegnede til, så sviner de ikke dig til.

  Men når du siger stop.
  Så følger jeg naturligvis din opfordring.
  Denne syge debat er også uudholdelig.

 76. Af Jakob Rasmussen

  -

  @ Jens

  Det er lang tid siden, at du holdt op med at argumentere; du har kun fremsat udokumenterede, grove beskyldninger, som enhver kan se er løgn, uden at forholde dig ét eneste øjeblik til andres argumenter.

 77. Af J. Hans en

  -

  Kære Bente Dalsbæk .

  Hvorfor fjerner du nogle af mine indlæg som er svar på nogle syge indlæg.
  Det virker uhæderligt.
  At du på denne måde pleaser den yderste højrefløj.
  Men det må du selv om.
  Jeg gider ikke indsætte mine svar til syge indlæg indsat ak Kim Ols en. Jakob Rasm ussen og Birger Ni elsen igen.
  Jeg må desværre bare konstantere, at du synes at deres syge indlæg passer til din blog.

 78. Af Jakob Rasmussen

  -

  Jens

  Du KAN ikke svare med andet end grundløse beskyldninger og fornærmelser, som kun rammer dig selv, fordi de viser enhver, at du er løbet tør for argumenter.

 79. Af bent andersen

  -

  På denne blog er redigeringen vist hæderlig og ordentlig, der er ihvertfald blevet plads til aktuelle og læseværdige indlæg ovenfor, men på mange andre blogs er debatterne kørt i grøften, dels fordi debatsabotørerne J M og J. han sen får lov til dominere, dels fordi seriøse indlæg blokeres og skjules. Det virker uforståeligt at tante B. gennem lang tid har praktiseret denne sære form for redigering, der ganske givet har fået mange læsere til at søge hen til snap hanens-, 180 graders-, den kortes- og jps debatter, hvor der redigeres mere rimeligt.

 80. Af Kim P Olsen

  -

  H ans enha

  The plot thickens.. Nu er blogholder også efter dig…Sammen med alle de andre sorte kræfter..

 81. Af J. Hanse n

  -

  Kære Bente Dalsbæk.
  Jeg synes at det er fint at du lader de højreekstremistiske indlæg stå.
  Men ikke vi andres.
  Lad dem stå som en skamstøtte over din redigering.
  Og over berlingske.
  Kim 0 er rigtig i hopla.
  Han har vundet en sjælden sejr. Dem er der nok ikke mange af.
  De sorte højrekræfter har fået lov til at ødelægge debatten.
  En stor sejr.
  Ligesom i Jyllands Posten, Urias Posten og snaphanen..
  Hvor debatten nu består af ca. ti racister og højreekstremister.
  Ingen andre gider.
  Sådan ender Berlingske også.
  I sandhed en stor sejr.

 82. Af Kim P Olsen

  -

  Debatten vandt!

 83. Af J. Ha ns en

  -

  Ytringsfriheden tabte.
  Der var ingen debat
  Den ødelagde højreekstremisterne fra begyndelsen.
  De samme ti personer som deltager i debatten i JP, Snaphanen, urias posten.
  Og hvad højreekstremisternes sorte sprøjter ellers nu hedder.
  Berlingske er nu en del af dette “fornemme” selskab.
  I BT var man dog så anstændig, at man lukkede for kommentarer, istedet for at lægge plads til disse højreekstremister.

 84. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Efter terroren i München hører man den sædvanlige politikersnak, der ingen sikkerhed skaber. Man forudsætter uden videre, at europæerne stadig har lyst til at være sagesløse ofre for den muhamedanske terror, som indvandrere og flygtninge iværksætter. Det er på tide at gøre det klart for politikerne, at europæerne forlanger handling og ikke igen vil finde sig i ligegyldige bortforklaringer. Den muhamedanske terror må stoppes, og det er et forårstegn, at visse tyske borgergrupper nu vil agere hjælpepoliti, og hjælpe det hjælpeløse tyske politi. Man vil begynde med at registrere alle fremmede i lokalområdet. Terroren i München og mange andre steder har jo vist, at også fremmede født i Europa kan udgøre en terrortrussel.

 85. Af Niels Peter Lemche

  -

  KAJ VILHELMSEN, det var da trist, at HIPO-korpset blev opløst efter krigen.

 86. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Til Niels Peter Lemche, du hører til de naive, der stadig tror, at henvisninger til anden verdenskrig betyder noget. Men den ældre generations had til Hipo er jeg bedøvende ligeglad med, for nu drejer det sig om langt vigtigere ting. Jeg vil således hylde en hvilken som helst organisation, der stopper den muhamedanske terror mod europæerne.

  Det er jo helt tydeligt, at de gamle politikere ikke har noget svar på denne terror. De kommer bare med deres sædvanlige ligegyldige snak efter hver terrordåd, men de gør intet aktivt for at forhindre terror. Vi har ikke brug for flere tårer og mere sorg, men vi har brug for hårde og kontante modforanstaltninger.

  De muhamedanske indvandrere og flygtninge udgør nu beviseligt en potentiel terrortrussel mod europæerne, og derfor må de repatrieres. Men politikerne og myndighederne vover ikke at gå i gang med denne repatriering, og derfor vil den muhamedanske terror fortsætte, indtil borgerne selv stopper den.

 87. Af georg christensen

  -

  Det er svært for enkeltindividet at kunne rumme helheden , selv i naboskabs forbindelsen.

  Nu skete det så igen, i Munchen gik systemet amok, bare fordi et enkelt individ gik amok.

  Tilliden til hinanden og forståelsen for hinanden er i Europa blevet en mangelvare, vel nok kun på grund af politisk og religiøst magtbegær.

  En tillid og forståelse for hinanden, som det nuværende EU system ikke har formået at oprette.

  Derfor må konklusionen være, som Britterne har tilkendegivet: Det nuværende Europa er en fejlkonstruktion, Ligegyltigt hvad tyskerne og amerikanerne siger, så har Europa brug for en grundlæggende revision eller fuldstændig nytænkning, hvis Europa virkelig ønsker at overleve.

 88. Af J. Hanse n

  -

  Kaj Wilhe lmsen

  Kan du ikke få dine mange medløbere og ligesindede på denne blog til at opføre sig ordentligt.
  De har ødelagt bloggen.
  Har ingen diciplin i danskernes parti?
  “Lemche” og blogejeren er blevet så forskræmte, at de mener, at vi andre skal fratages ytringsfriheden.

 89. Af Helge Nørager

  -

  Niels hjælpepoliti er genskabt, de er nu hjemmeværnsfolk og står ved grænsen. 🙁
  PS. Min spådom, der går ikke lang tid før de får andre mere spændende og personligt udviklende arbejdsopgaver.

 90. Af helge nørager

  -

  Kaj de af dig omtalte borgere kunne have stemt anderledes, men du har vel svært ved at indrømme at Foghs løfter om ingen skat på pris stigninger af boliger, fik bestukket/overtalt mange ?.
  Og at du og dine borger er dem som er mest ansvarlige da du og dem stemte Fogh til magten.

 91. Af Niels Peter Lemche

  -

  HELGE NØRAGER, hjemmeværnet kan ifølge sin konstitution aldrig sættes ind mod egne borgere. Nå de står nede ved grænsen og hjælper politiet dernede, handler det om at kontrollere, hvem der kommer til landet, og det er nu også galt?

 92. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Til Helge Nørager. Det er ikke bare Fogh, der har skabt problemet. Hele den danske politiske verden er for fej til indrømme, at man har begået en fatal dumhed ved at acceptere indvandringen. Det bliver en vanvittig dyr fejltagelse, men desværre er der ingen politiker med magt, der vil rette op på det. Man tør simpelthen ikke begynde på den repatriering, som er bydende nødvendig, hvis vi skal undgå en katastrofe.

  At Hjemmeværnet aldrig kan sætte ind mod egne borgere, det er naturligvis noget sludder. I en borgerkrigssituation vil Hjemmeværnet blive tvunget til at vælge side på samme måde som Politiet. I en sådan situation vil både Militæret, Hjemmeværnet og Politiet få frataget deres våben, hvis man ikke deltager i opgøret, for titusinder af civile vil pludseligt få behov for våben. Det er naivt, hvis man tror, at forpligtelser på et stykke papir vil betyde noget i en kritisk situation. Også Jugoslavien havde et utal af juridiske foranstaltninger, men da opgøret kom, så tænkte ingen mere på det.

  I øvrigt er jeg ikke særligt imponeret af Hjemmeværnets grænseindsats, for man forhindrer jo ikke de fremmede i at komme, og så er det jo ligegyldigt. Hjemmeværnet bør selvfølgelig ikke opføre sig lige så dumt som Politiet, der optræder som taxa til Sandholmlejren.

 93. Af Niels Peter Lemche

  -

  KAJ VILHELMSEN , nu kan du jo ikke blive medlem af hjemmeværnet, som ikke accepterer straffede personer i sine rækker, så du er undskyldt, fordi du jo ikke kan vide noget om hjemmeværnet.

  Jeg går ud fra, at de indsatte ved grænsen gør, hvad de får besked på. De har ikke bemyndigelse til andet.

  Men det er synd for dig, at hjemmeværnet aldrig vil vide af dig! Jeg har mødt andre med det samme had til værnet og af samme grund. Jeg har selv været med til at sige farvel til folk, der brød reglerne og blev verfet ud.

 94. Af E. Larsen

  -

  Hvad fanden har hjemmeværnet med truslen i Danmark og Europa at gøre???
  Nej, nej, nej – vi skal have 100% værnepligt (som da jeg var ung) 100% mere penge til forsvar, politi, grænsekontrol. 80% procent – firs procent danskere mener det. (ja, ikke J.mohammed.Hansen og Lemche og juulehansen m.fl.) men hvad betyder det?
  Lad os danskere nu forlange sikkerhed, kontrol, politi, militær m.m. – INDTIL (måske) at de vanvittige, religiøse mennesker er blevet sendt hjem til deres hjemsteder og lande. – Men sker det??? ALDRIG MED DEN REGERING OG DEN TIDLIGERE REGERING OG DEN TIDLIGERE REGERING OG DEN………………………………………………………
  (Holger DANSKE SNORKSOVER)

 95. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Til Niels Peter Lemche: At være straffet af det multietniske pøbelsamfund for racisme er en stor ære, som jeg virkelig påskønner.

  Og angående Hjemmeværnet, så er det jo ikke til nogen nytte, når det bare følger ordrer fra de landsforræderiske politikere i stedet for at agere selvstændigt. Det bliver ikke Hjemmeværnet, der befrier Danmark fra den muhamedanske terrortrussel. Men jeg hader ikke Hjemmeværnet, jeg foragter det.

  Ligesom i det gamle Jugoslavien vil opgøret med den muhamedanske terrortrussel blive varetaget af civile militser, der ikke føler sig bundet af et råddent multietnisk samfunds regler.

 96. Af B. Mortensen

  -

  Lemche
  “HELGE NØRAGER, hjemmeværnet kan ifølge sin konstitution aldrig sættes ind mod egne borgere. ”
  At indbilde sig, at hjemmeværnet aldrig vil kunne sættes ind mod egne borger er vildfarelse.
  Flere hjemmeværns folk har sågar pralet over, at deres opgave i en varm situation var nedskydning og internering af venstreorienteret.
  Lemche
  “KAJ VILHELMSEN , nu kan du jo ikke blive medlem af hjemmeværnet, som ikke accepterer straffede personer i sine rækker, så du er undskyldt, fordi du jo ikke kan vide noget om hjemmeværnet.”
  Så burde i undersøge noget bedre da mange hjemmeværns folk har været straffet. Kende op til flere, dog ikke for hård kriminalitet men for plat, svindel og spirituskørsel.

  Kaj Vilhelmsen
  “Til Niels Peter Lemche: At være straffet af det multietniske pøbelsamfund for racisme er en stor ære, som jeg virkelig påskønner.”
  Det burde enhver med demokratisk sindelag og forståelse være flov over.
  Kaj Vilhelmsen
  “Og angående Hjemmeværnet, så er det jo ikke til nogen nytte, når det bare følger ordrer fra de landsforræderiske politikere i stedet for at agere selvstændigt. ”
  Det skulle hjemmeværnet også i den oprigtige/ første udgave, men politikerne fik kolde fødder.

 97. Af Javier Martinez

  -

  ja, naturligvis kan hjemmeværnet indsættes mod borgerne..

  “dog ikke for hård kriminalitet men for plat, svindel og spirituskørsel.”
  AF B. MORTENSEN – 26. JULI 2016 12:26

  Igen spot on….Hjemmeværnet fratager naturligvis ikke en borgerlig..Det er et adgangskrav der at være imod sit eget folk der…Og aldrig er en pengekriminel blevet frasorteret der, selv om ofrene var i de hundredvis..

  ja, naturligvis kan hjemmeværnet indsættes mod borgerne..Dog naturligvis kun de venstreorienteret ikke penge kriminelle med humanistisk tilgang..

  Men hvorfor hjemmeværnet åbenbart kun består af jød er som lemchef, syntes jeg er et demokratisk problem?

Kommentarer er lukket.