Se min taske….

Af Bente Dalsbæk 15

Her er min taske. Den har kostet nogle hundrede kroner og er ret så mærkeløs. Til gengæld er den så rummelig, at den både kan rumme mit arbejdsredskab – computeren – og også alle eksamens- og kursusbeviser, jeg har gjort mig fortjent til gennem tiden. Sidstnævnte har jeg trods alt ikke noget synderligt behov for at slæbe rundt på. Men jeg kunne, hvis jeg ville – så rummelig er tasken. Jeg har imidlertid ikke nogen fra Harvard, men som det ses er det ikke fordi jeg har brugt pengene på designertasker i stedet. Det har ligesom bare aldrig stået mellem dét valg. Hvilket gælder for mig og millioner af andre kvinder. Men det lyder godt på papir. Indtil det bliver læst i den virkelige verden, hvor vi kvinder befinder os.

 

IMG_9663

God weekend, også til Lederkollegiet på denne, min avis…

 

15 kommentarer RSS

 1. Af søren rasmussen

  -

  EL og Pernille Skipper, burde være venstrefløjens svar på opgaveløsning som lighed, frihed og broderskab. Hvorfor kan og tør EL så ikke tage klart og støjende afstand til et sygt Islam syn på stening af utro kvinder, kvindeundertrykkelse, ligestilling, overfald på bøsser, jøder etc. Hvor er de progressive stormtropper i det revolutionære miljø, der kalder sig venstrefløjen. I gamle dage var venstrefløjen gode ret naive humanister, med en logik som blev opfattet som sød utopi. i dag er EL blevet til feje medløber, uden mål og med. – kunne TV2 ikke lave et seriøs debatprogram som satte fokus på venstrefløjens kafkaske, måske svagt begavdede, paradox. EL sælger sig selv med unge piger, der lader de øverste skjorteknapper være uknappet, Laver trutmund til bedsteforældrene, snakker Islam efter munden, får nogle af de få voksne i partiet til at tale lidt skurvognssnak, og nedtoner emigrations problemer, muslimers kriminalitet etc. EL er dygtige til at få basis i den laveste fællesnævner i alle lejre. – tør TV2 byde ind med seriøs debatt? DR tør ikke idet mange i licensbutikken er en del af EL gamet.

 2. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Søren Rasmussen

  Hvorfor har du lige set dig gal på EL?

  Jeg er ikke selv EL-tilhænger, men jeg har hørt dem tage klart afstand fra de ting du nævner. De er derimod ikke enige med regeringens og socialdemokraternes signalpolitik, som giver indtryk af handlekraft, men ikke har hjulpet et døjt indtil nu.

  Synd for dig at du lader dig distrahere af unge kvindelige politikere. Er det Pernille Skippers store, sorte briller, der får dig til helt at glemme hendes politiske budskaber?

  Skurvognssnakken kan du roligt overlade til Mattias Teafaye. Han kan ikke sige to sætninger uden at henvise til sine skurvognssamtaler.

 3. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Appropos ! –Helt ærligt Kære ! –Det er ikke nogen undskyldning ! –Men hør lige efter ! –Imdvandrene bruger det danske gratis udd.system med s.u. TIL; AT Blive ingeniører ! –Hvorimod de danske kvinder “bare vil være skolefrøkner –og komme i Folketinget ! –OG dér bliver de i de næste 35 år ! –Undskyld mig Men jeg kan faktisk godt lide dig ! –Men absolut ikke “de sløve danske kvinder/MK ! –Der bare vil være i det offentlige ! –Vi har ingen respekt –og vi får heller ingen respekt ! –Sålænge kvinder tror AT : de skal avle diagnoser ! –Når flere mennesker/børn ER det sidste verden har brug for –for tiden !—Og faktisk de næste mange millioner år !—Vi kan leve til vi bliver 130 år eller mere ! –Så bliver der ikke brug for flere der overbefolker kloden med “diagnoser” !

 4. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  P.s –Efter denne uges rædsler imod kvinder –og piger !–Så brug hellere energien på AT: Få jaget samtlige islamiske mænd ud af vores “klode” –Hvad ligner det i det hele taget AT: MÆND (islamiske-Pakistanere/Afghanere/Indere og samtlige –kvinde-undertryggende/gespendser) –Ikke bliver “aflivet inden fødslen !! ” –Det skal være næste års ! –MANTRA !

 5. Af Claus T.

  -

  Fin underspillet hilsen fra Bente Dalsbæk til dagens sure gamle lederskribent i Berlingske.
  Tak for dén hilsen og god weekend 🙂

 6. Af bent hansen

  -

  Et ret pudsigt debatoplæg. Kender et par damer som ikke kan klare at nøjes med tasker til under 2000 kr. Så Bentes taske er da et udtryk for beskedenhed og fornuftig økonomisk sans. Så i forhold til Helle’s taskesnobberi har Bente da her scoret et point eller to.

  Men spøg til side. Danmarks situation er nu så alvorlig at vi lige som ikke har tid til at filosofere ret meget om tasker eller ikke tasker. Læs om hvilken galeanstalt DK efterhånden er, på den korte avis, snaphanen, urias, 180gr, eller se jp-jalving, hasselbalch, aamund, BT, eb og læs diverse bøger og aviser om massakren på velfærden og om de voksende trusler mod os alle mv.

 7. Af Benny b

  -

  Jeg vil hellere se dine tasker!

 8. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Ha, ha .. Jamen Bente Dalsvæk, din taber .. og du skriver på Berlingske..det turde da altid have været “Denne ‘min avis’s” minimum .. Kun en tåbe frygter ikke Berlingske..du har snydt dem jo .. ha, ha ..Og nu forstår jeg bedre, hvornår de lukker for det varme vand ..

  God vind – og må din taske bære godt for dig i mange år endnu. Ellers har du sikkert fortjent en god ny på et tidspunkt! Du kan jo altid skrive på din taske:

  ” Havar(d)reret”

  Nå, jeg må ha’ en kop kaffe mere – inden jeg helt må nøjes med “Dehy(d)rering” oven på dette store, klassiske emne..Harvard – er det ikke nok, at jeg har et familiemedlem, der engang var gæsteprofessor på MIT. Eller selveste Mr. Freud .. nå, nej..han brød sig ikke om Amerika, så .. men hans værker..tyret dem og meget andet igennem ..nå, nej..jeg aspirerer ikke til bestyrelsesposter i erhvervslivet ..men forsøger dog at råbe nogen op, også dér – men NO INTEREST .. så politikerne da ..DET ER IKKE POLITISK KORREKT..Det er ikke TRENDEN..SÅ HOLD DIN KÆFT, DIG GIDER VI IKKE HØRE PÅ ELLER FRA ..

  Kun en TÅBE frygter ikke sine børns syn på en som forælder .. når de bliver voksne og lader sig skide i lange baner, i lange bange nætter, i lange og tyndslidte og overskidte bleer, fordi de ikke bliver skiftet og du kommer i bad. Alt imens din inkonstistens i forhold til dit tis ligedan lugter – og du får blærebetændelse i din alderdom, hvor jeg forresten for vel snart 10 år siden hørte om en kvinde, at hun døde, fordi man havde overset noget sådant .. muligvis er der her tale om at et rør til at føre tisset væk fra hende ikke havde været helt rent nok – MEN altså ubehandlet blærebetændelse og dermed død!

  Hurra, hurra – det var min biologiske mor, så tak for det!

  Min adoptivmor – ja, hun kom hjem med helt forkert dosis af hjertepiller efter 14 dages indlæggelse – hun nåede så ikke at dø af det; men siden – diverse operationer i denne kategori af hjertesygdomme var endnu ikke kommet på banen, opfundet.

  Så – vi skal måske også til at tænke i de baner, at alle de mange uheld på hospitalerne og andre steder kan have sin årsag i ovennævnte: Altså skide være med de gamle ..omend det ikke sker bevidst. Blot en tanke, selv om man har travlt og må løbe stærkt ..ja, så skal vi have fat i politikerne og deres forhold til også gamle mennesker ..de har selv været børn og ofte i dag fra den generation, der blev smidt en del ud med badevandet, havnede på institution – fordi TRENDEN ikke var eller blev: at passe sine egne børn.

  Jeg kender en pædagog, der nu står for at skulle aflevere 2 sine to små børn for at passe andres ditto .. hellere hus med alt nyt .. og så penge på kontoen. Jamen, lød det – samfundet har brug for, at vi er på arbejdsmarkedet .. Hvor STUPID kan det efterhånden blive, ikke at gennemskue skidtet: Flere og flere helt små børn og unge mennesker – og voksne med er mere syge end tidligere, altså flere i alle grupper!!!

  Kaffe og god weekend! Sol i morgen i hv f – lover de! Jeg tror, at vi ofte langt bedre kan stole på vores vejrprofeter på TV-stationerne – selv om de også kan tage lidt fejl – end på politikerne! Tak for ordet – Mvh Birgit Hviid Lajer – med stadig den perverse tanke på, at vore børn har bedst af egne forældre i de tidlige år; MEN altså ikke ammende fædre i stedet for mødrene først .. lidt senere skal de på banen, så følger vi barnets rytme, udvikling og behov, så giver det sig selv – og dermed den så højt prioriterede LIGESTILLING. Alle parter bliver tilgodeset på den måde og uden smerte, bedst muligt.

  Vi vil bare ikke betale, hvad det koste – uden at se de store både økonomiske og ikke mindst menneskelige omkostninger siden. Og – nu for få pædagoger, der heller ikke er godt nok klædt på til opgaven!!!

  Åndeligt sejler vi opad åen og sejler nedad igen .. Hurra!

 9. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Et af de nedsættende ord for en kvinde er også:

  “Din taske”.

  Og – det vil ingen vel have siddende på sig, så måske derfor skal de for en sikkerheds skyld være både dyre og selv-betalte .. undtagen Marianne Jelved, hun klarer sig .. med konetasken, så ingen fare på færde for hende el andre med den stil.

 10. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Appropos ! –Danske kvinder vil kun være ” i det offentlige” ! –Så får de samtidig verdens bedste “alderdoms-forsikring ! Off pension” ! –Måske er de kvinder slet-ikke så dumme ! –De har ihvertfald fundet ud af AT: Få alle os-andre til, at forsørge dem ! –Lidt ligesom i gamle dage, hvor “manden forsørgede dem ! Og sørgede for, at avle så mange børn som muligt ( Så rendte hun ingen steder –og fik ikke griller OM uddannelse ! –Det samme gør “den offentlige forsørgelses-sektor ” –Og samtidig opildner (de dummeste kvinder til, at avle børn “diagnoser” !–Så vil der hele tiden være rigeligt –(for de offentlige ) AT : Rive i ! –De selvst. betaler hele gildet incl. de “enlige mødres -børnepenge ” ! — KLOGT ! –Eller, hvad ?

 11. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  P.S. ! –De stor-skrydende “JYDE-Københavnere ” ! –Kan da få lov til AT: Købe tasker for alle pengene –som de hæver i off. kasse 1 !–Bare er det “en rigtig dårlig idé AT: De sender deres “diagnoser” ! –Til Jylland ! –Hvor –De rigtige “mænd” ! Stadigvæk befinder sig ! –DE betakker sig for AT: Forsørge “kuldet” ! Med 3 forsk. fædre ! –SÅ Bliv endelig væk incl. “diagnoserne” ! –Der aldrig kommer i nærheden af AT: Være normale ! –Så, hvorfor skal alle andre betale prisen for “de jyde-Københavnere” ! –Det er galt nok AT: Ingen kan komme frem-eller-tilbage med off. transport ! –FORDI mødrene/Fædrene skal over –og besøge “diagnoserne i Jylland !

 12. Af Henrik Knage

  -

  Er Berlingske nu blevet et udstillingsvindue for tasker?

  Jeg vil gætte på, at Linse Kezzlers tasker er større, end Jelveds, og Vestagers tilsammen.

 13. Af Henrik Knage

  -

  Hvad bliver det næste. Kamelfod i stramt trikot?

 14. Af Jan Petersen

  -

  En fed overskrift “Se min taske….” Enhver svensker ville karte rundt af grin. Frit oversat til svensk ….. se min luder ….. LOL

 15. Af Henrik Knage

  -

  Se min tomme tepose, med en femmer i, lagt om på ryggen.

Kommentarer er lukket.