Skabslovliggørelse af barnebrude

Af Bente Dalsbæk 57

Asylcentrene og Udlændingestyrelsen skal ikke gå foran i en skabslovliggørelse af forhold, der ikke er lovlige. Gør de det, åbner vi en dør ind til statsanerkendte overgreb og ditto udnyttelse, og lukker samtidig døren effektivt for at beskytte kvinders og børns rettigheder.

Søndag kom det frem, at Sverige accepterede overnatning/bofællesskab mellem ægtefæller på svenske asylcentre i tilfælde, hvor kvinden var under 18 – ja, helt ned til 15 år.

Nu forstår man, at der også er tilfælde på danske asylcentre, hvor kvinden er under 18 år. Udlændingestyrelsen oplyser, at der foretages en individuel vurdering, oftest med henblik på, om parret kan klare forældrerollen til de børn, de eventuelt har fået. Derefter tillades enten samkvem (hvis manden har ophold i forvejen) eller fælles ophold på asylcentret. Det fremgår ikke tydeligt, om der også bevilges samkvem i tilfælde uden børn.

Det har vækket harme, da ægteskaber under 18 år som udgangspunkt ikke er tilladt i Danmark. Derudover er den seksuelle lavalder som bekendt 15 år, og vi har endvidere et særligt strafferetligt fokus på at beskytte blandt andet de 15 til 18-årige mod at blive udnyttet til sex af ældre personer. Integrationsministeren har krævet praksis i asylscentrene stoppet, og det gør hun ret i.

For de senere år er der kommet bekymrende efterretninger fra internationale organisationer som blandt andet Save The Children og UNICEF om en stigning i antallet af barnebrude i kølvandet på det stadigt stigende antal flygtninge i lejrene omkring Syrien. Barnebrude har altid forekommet nogle steder (hvilket ikke gør det mere i orden), men stigningen i de senere år i lejrene bliver forklaret i flere forhold: det kan være ønsker om at beskytte barnet mod overgreb fra andre mænd, det kan skyldes æresrelaterede årsager eller for at lette byrderne for familier i økonomisk trang. Uanset årsagerne flytter problemet med, når flygtningestrømmen flytter sig.

I Holland havde de i december sidste år store diskussioner i kølvandet på, at en 14- årig pige, der var gravid i 9 måned, forsvandt fra et hollandsk asylcenter, angiveligt med hendes noget ældre mand. På det tidspunkt havde Holland givet familiesammenføring til ca. 20 piger i alderen 13-15 år, og sagen satte fart i at få lukket et hul i deres asyllovgivning vedrørende mindreårige brudes ret il familiesammenføring.

Her til lands kan konventionsflygtninge først familiesammenføres, hvis de begge er over 18. Men så kommer de mindreårige piger selv, og her har de så tilsyneladende i flere tilfælde fået ’bevilget’ enten at sambo på asylcentrene eller fået weekendophold med deres ældre mand, hvis han allerede er her og har fået opholdstilladelse.

Dilemmaet er selvfølgelig åbenlyst, og vi har stået i det mange gange før, blandt andet med folk, der kommer med to koner. Bigami er som bekendt – også – forbudt i Danmark.

Nogle synes, at dilemmaet skal føre til, at vi skal forstå, at man gør tingene anderledes andre steder, f.eks. Rasmus Kjeldahl fra Børns Vilkår (som, ret skal være ret, dog også udtrykker bekymring).

Men alligevel må jeg bare sige, at selvom vi selvfølgelig altid skal kunne se menneskelige aspekter fra forskellige vinkler, så er der alligvel et godt stykke vej til at forstå og acceptere at tilsidesætte juraen. For mig er det ganske klart: dansk lovgivning begynder ved grænsen.

Og selvom man kan have alle mulige ’sympatier’ eller ’forståelser’ for alle mulige andre indretninger i verden omkring os, så synes jeg ikke, at det kan være argument nok for ikke at stå ved de allersvageste: børn og kvinder der udnyttes. En eneste sandsynlighed for, at bare én af disse piger, er gift mod hendes vilje, og dermed reelt voldtaget og fortsat begås overgreb imod, gør, at vi ikke kan tillade at legitimere så meget som ét yderligere overgreb eller sandsynligheden for et. Den sandsynlighed er til stede. Det viser de meldinger vi får fra organisationer, vi ellers lytter til. Det viser i øvrigt kvinders egne beretninger, også fra den del af verden. Lovgivning og konventioner må ikke eroderes af misforstået hensynsbetændelse. Asylcentrene og Udlændingestyrelsen skal ikke gå foran i en skabslovliggørelse af forhold, der ikke er lovlige, for så åbner vi en dør ind til statsanerkendte overgreb og ditto udnyttelse, og lukker døren effektivt for at beskytte kvinders og børns rettigheder.

57 kommentarer RSS

 1. Af Frank A

  -

  Hvis de 2 mennesker stiller med bevis for at de er gift, kan jeg ikke som sådan spille kulturbetjent.

  Det er værd at huske på at ægteskab i D K også er muligt for folk under 18, hvis de har særlig tilladelse.

  De færreste hidser sig da for øvrigt op over at etniske danskere har sex ad libitum, selom de er 15-16 år

 2. Af J Nielsen

  -

  “De færreste hidser sig da for øvrigt op over at etniske danskere har sex ad libitum, selom de er 15-16 år”

  Hvad? Skal man ikke være 21?

  Hvor er det røde felt, så kan jeg stille mig der.

 3. Af Thomas Larsen

  -

  ER det kun mig er under mig over at danske kvinder som Bente Dalsbæk kan være så kønsdiskriminerende?
  lad mig citere:
  “Og selvom man kan have alle mulige ‘sympatier’ eller ’forståelser’ for alle mulige andre indretninger i verden omkring os, så synes jeg ikke, at det kan være argument nok for ikke at stå ved de allersvageste: børn og kvinder der udnyttes. En eneste sandsynlighed for, at bare én af disse piger, er gift mod hendes vilje, og dermed reelt voldtaget og fortsat begås overgreb imod, gør, at vi ikke kan tillade at legitimere så meget som ét yderligere overgreb eller sandsynligheden for et. Den sandsynlighed er til stede. Det viser de meldinger vi får fra organisationer, vi ellers lytter til. Det viser i øvrigt kvinders egne beretninger, også fra den del af verden. Lovgivning og konventioner må ikke eroderes af misforstået hensynsbetændelse. Asylcentrene og Udlændingestyrelsen skal ikke gå foran i en skabslovliggørelse af forhold, der ikke er lovlige, for så åbner vi en dør ind til statsanerkendte overgreb og ditto udnyttelse, og lukker døren effektivt for at beskytte kvinders og børns rettigheder.”

  hvad med alle de stakkels 15 årige drenge der potentielt misbruges af 40 årige kvinder? hvorfor snakker Bente om kvinder og Børn’s rettighedder, har vi ikke alle rettighedder?
  er det mere forkert at en 40 årig mand misbruger en pige på 15 end en 40 årig kvinde misbruger en dreng p 15?

  Bente går øjensynligt ikke ind for ligestilling I samfundet… hvis man går ind for ligestilling, så er det alle der skal beskyttes og dæmniseringen af manden må stoppes

 4. Af J. Hansen

  -

  I Danmark begynder mange piger at have sex som 14 årige.
  Men de er jo ikke gift.
  Så det er selvfølgeligt noget andet.

 5. Af Axel Eriksen

  -

  @ J Nielsen!

  Du ved da godt, hvor det “røde” felt er – der befinder du dig jo altid!
  I øvrigt er aldersgrænsen ikke 21 år men 50. Det forhindrer også på en naturlig måde, at så få børn som muligt kommer til verden – men det er en “konvention”, der menes forældet i lighed med andre ligegyldige af slagsen og derfor bliver massivt overtrådt!

 6. Af J Nielsen

  -

  “Du ved da godt, hvor det “røde” felt er – der befinder du dig jo altid!”

  Det må jeg som professionel koleriker erkende. Og her er rift om pladsen.

  Interesting fact:

  Hvilket år blev det i United Kingdom forbudt at eje et andet menneske?

  Svar: 2001.

  Sommetider halter lovgivningen bagefter.

 7. Af Axel Eriksen

  -

  @ J. Nielsen!

  Very interesting fact, Yes indeed!
  Måske du også kunne give bare nogle få eksempler på, hvornår det så er blevet ophævet andre steder?

  Hold dog hel- og halvkommunistiske og islamiske lande udenfor. Der har noget sådant aldrig eksisteret i historisk tid – så det vil kun være gisninger – og sådanne kan vi aldrig bruge til noget – i hvert fald kun i nødstilfælde, hvor reelle argumenter bør overtrumfses med lidt “Besserwisserei”!

 8. Af preben jensen

  -

  BD har som sædvanlig skrevet et fornuftigt og sympatisk debatoplæg. Men desværre har Danmark lange og sørgelige traditioner for dårlig og afstumpet statslig behandling af børn. Mange iagttagere har i bøger og artikler fortalt om åndelige grusomheder mod børnehjemsbørn, mod skilsmissebørn, mod grønlandske børn, mod tvangsfjernede børn, mod skolebørn. Noget som ofte blev fulgt op af fysisk brutalitet. Det danske “system” har længe været en skændsel, et uciviliseret system præget af hensynsløs udnyttelse af børn. Og det sidste nye er jo at de radikale med hjælp fra S, SF og EL mv. har indført lynskilsmisser og at pædofile kan adoptere deres egne forsvarsløse ofre. Og siden 1968 har man jo også systematisk hetzet og mistænkeliggjort forældre og traditionelle familier.

  Resultatet er REKORDER i skilsmisser, retsløse forældre, ulykkelige og stressede børn, i ensomhed, stofmisbrug, sygdom og selvmord. Den med at eksperter, bureaukrater, pædagogere og institutioner i almindelighed kan gøre det bedre end forældre i almindelighed, er forlængst afsløret som en stor løg n.

  Læs bogen FORSVAR FOR FAMILIEN der afslører hvordan formynderiske og bedrevidende røde kræfter infiltrerede privatlivet og undergravede hjemmets fred og familiernes ret til at være familier.

  Også SR-regeringens nye skolereform er et rødt og skadeligt overgreb på danske børn og forældre. Det bliver ikke nemt at forvandle Danmark til et børnevenligt samfund.

 9. Af preben jensen

  -

  BD har som sædvanlig skrevet et fornuftigt og sympatisk debatoplæg. Men desværre har Danmark lange og sørgelige traditioner for dårlig og afstumpet statslig behandling af børn. Mange iagttagere har i bøger og artikler fortalt om åndelige grusomheder mod børnehjemsbørn, mod skilsmissebørn, mod grønlandske børn, mod tvangsfjernede børn, mod skolebørn. Noget som ofte blev fulgt op af fysisk brutalitet. Det danske “system” har længe været en skændsel, et uciviliseret system præget af hensynsløs udnyttelse af børn. Og det sidste nye er jo at de radikale med hjælp fra S, SF og EL mv. har indført lynskilsmisser og at pædofile kan adoptere deres egne forsvarsløse ofre. Og siden 1968 har man jo også systematisk hetzet og mistænkeliggjort forældre og traditionelle familier.

  Resultatet er REKORDER i skilsmisser, retsløse forældre, ulykkelige og stressede børn, i ensomhed, stofmisbrug, sygdom og selvmord. Den med at eksperter, bureaukrater, pædagogere og institutioner i almindelighed kan gøre det bedre end forældre i almindelighed, er forlængst afsløret som en stor løgn.

  Læs bogen FORSVAR FOR FAMILIEN der afslører hvordan formynderiske og bedrevidende røde kræfter infiltrerede privatlivet og undergravede hjemmets fred og familiernes ret til at være familier.

  Også SR-regeringens nye skolereform er et rødt og skadeligt overgreb på danske børn og forældre. Det bliver ikke nemt at forvandle Danmark til et børnevenligt samfund.

  YDERLIGERE er den politiske “elite” så gået i gang med at ruinere og islamisere Danmark via åbne grænser og indvandringsindustrien mv. Er der mon et land og en civiliseret fremtid til danskernes børn og børnebørn? Eller er det svenske tilstande og ragnarok der venter forude? (se 180 grader mv.)

 10. Af Hul igennem?

  -

  Mindreårige piger der bliver bollet tykke af midaldrende mænd!
  Mens indavlede skægaber klør sig på pikken.
  Det er bare ikke i orden.
  Se nu at få lettet jeres fede røv Gjerskov, Aksodan,Auken, Dyhr og Fru Johanne Hyacinth.
  Vi svinene til Odin og hæng dem i en eg.
  muh

 11. Af Hul igennem?

  -

  Det er heller ikke megen modstand vi hører fra burgøjseren kriminelle Pelle Dragsted-
  eller Moralske Jens Rohder lidt v æ pengemaskine-
  Skvat.
  I det selskab er forkvinde Morten Østergaard jo den pæne ????
  mvh

 12. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Bente Dalsbæk

  Helt enig i, at vi skal gøre det helt klart, at vi herhjemme er imod disse ægteskaber med helt unge piger – og at vi gør alt for at forhindre, at disse unge piger bliver presset ind i utålelige tvangsægteskaber.
  Vi behøver heller ikke reklamere med, at Danmark ligger i toppen med hensyn til det tidlige tidspunkt for unge pigers seksuelle debut – flere inden 15-års alderen og ofte med aborter til følge.

 13. Af Henrik Knage

  -

  Formand Spies var nu heller ikke tabt bag en ladvogn, hvad angår skæg og sex med yngre modeller.

  I EU er den seksuelle lavalder 13 -18 år. I Saudi Arabien findes der ingen, så der kan en gammel mand på 60 år gifte sig med et barn på 8 år.

  Hvis danskerne gerne vil skånes for forargelse, burde der sættes stop på indvandring – men det er der ingen politisk vilje til, selv om Folketinget overvejende er feministisk styret.

 14. Af Lars Hansen

  -

  Og hvad er dansk lov?

  http://www.familieadvokaten.dk/Emner/515.html

  “I skal begge være fyldt 18 år. I modsat fald skal I have samtykke fra jeres forældre og fra kommunen (kaldes ofte for kongebrev). Piger vil normalt kunne få kommunens, hvis de er gravide og er fyldt 15 år, og ellers hvis de er fyldt 16 år og parterne har en bolig. Unge mænd under 18 år får derimod kun yderst sjældent dispensation. Der er hvert år mellem 70 og 100 personer (piger), som får dispensation. Unge under 18 år, der indgår ægteskab, bliver som hovedregel myndige.”

  Offentligt muslimhad – dansk lovgivning tillader helt det samme og tilladelse gives efter en fast praksis det ikke afviger et komma fra de eksempler der er skrevet om I pressen.

 15. Af Inge Petersen

  -

  Hvad har man tænkt sig at gøre? Skille personerne og sende dem i hvert sit asylcenter? Hvis de er lovformeligt gift fra deres hjemlande kan jeg ikke rigtig se, hvordan vi i Danmark skal kunne ændre på det. Det er usmageligt set med vore øjne, javist, men hvor vil man anbringe sådanne to mennesker adskilte? Vil man sende barnebruden på kvindecenter og ægtemanden i internat At Dan Jørgen stiller sig moralsk forarget op og kræver Inger Støjberg i samråd om sagen er da tåbeligt. Og hvordan vil man forklare de implicerede, at i Danmark må de ikke leve sammen uanset vielsesattesten fra deres oprindelsesland?

 16. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  – dybt beskæmmende at læse debatindlæg, der forsvarer ægteskaber i DK med mindreårige – der er INTET men – i DK gælder loven for ALLE uanset kulturelle tilhørsforhold og det skal snarest stoppes. Pædofili er en alvorlig forbrydelse i DK og alle halal-hippier og multi-kulti-fantasters leflen for sådanne ulovligheder er dybt foragtelig. I Saudi Arabien, Iran m.v. er pædofili-ægteskaber med stakkels små piger helt ned til 9 års alderen fuldt tilladt ligesom henrettelser af samme aldersgruppe ikke er usædvanlig – bliver dette det næste der skal ses igennem fingre med her i landet?? Hvem sagde noget om nazisme i denne sammenhæng??

 17. Af Benny b

  -

  Nu når næsten samtlige Danske kvinder stemmer for mere muslimsk indvandring og dermed også for mere sharia og flere barnebrude, så kan man fristes til at synes, at det måske er en meget god ide.

  Ligesom hovedpersonen i Michel Houlebeq aktuelle bog, kunne man som mand nyde godt af mere sharia.
  Man kunne gifte sig med nogle smukke unge kvinder fra fattige lande, som kunne gøre livet lidt mere behageligt for en halvgammel gris som mig.
  Jeg ville få mere sex, renere hus, mindre brok og varm mad hver dag.

  Eneste minus er den manglende frikadelle, men den kan vel undværes hvis den byttes ud med fire femten årige jomfruer, villige eller ej, som jeg kunne kaste min kærlighed på.

 18. Af Niels Peter Lemche

  -

  Gode Bente Dalsbæk,

  Blot én ting: For mange af disse barnebrude var ægteskabet med de ældre mænd en mulighed for at blive forsørget i samfund, hvor der ikke er plads for enlige kvinder–undtagen i prostitution. Tvangskiller man dem fra deres ægtefæller ved adkomsten, gør man bare ondt værre for dem, for så står de helt uden beskyttere i en situation, hvor det er naivt at tro, at danske myndigheder kan afse ressourcer nok til at hjælpe dem alle. Man kan sige, at for denne første generation er løbet ved at være kørt. Så må vi koncentrere os om børnene af disse ægteskaber, at de ikke sendes bort og sælges på ægteskabsmarkedet i de lande, deres forældre flygtede fra.

  Mange af svarene her på denne skik i ulandene afspejler vores egen idé om at være disse fremmede kulturer overlegne, af hvilken grund vi selvfølgelig er tvungne til at presse vore normer ned over dem. Det bliver de altid vældig glade over at få at vide!

  Men naturligvis skal det ændres i vores del af verden. Det ville være fint, hvis man gjorde det så nænsomt, at problemerne (de værste) klares i løbet af det første generation. Tvang fører intet godt med sig.

 19. Af Kurt Christiansen

  -

  Børneægteskaber – sex med små børn på 14 – FYHADADA!!!

  Ingen tvivl om at VI DANSKERE har den eneste rette forståelse af, hvad der er korrekt – moralsk set – altså lige indtil et flertal i Folketinget ændrer lovgivningen. Man sænker kriminel lavalder. Nogle overvejer at sænke seksuel lavalder, da unge er tidligere modne. Osv.
  Er der den store forskel på dansk – svensk- og andre landes regelsæt?. Ikke mindst set i et kulturelt perspektiv.

  Uden i øvrigt at gøre mig til dommer over regler for seksuel lavalder og alder for indgåelse af ægteskab – følger hermed et par klip fra nettet:

  http://nyheder.tv2.dk/udland/2015-07-23-spanien-haever-minimumsalder-for-aegteskab
  Spanien har hævet aldersgrænsen for ægteskab og lovlige seksuelle relationer til 16 år, skriver nyhedsbureauet Reuters.
  Det sker efter protester fra børnerettighedsgrupper imod landets lovgivning, der indtil nu har tilladt seksuelt samkvem med 13-årige og ægteskab med 14-årige – det sidste betinget af en tilladelse fra en dommer.
  Og fra samme artikel:
  Spanien har nu med en aldersgrænse på 16 år den samme seksuelle lavalder som Frankrig, Storbritannien og Holland, mens Tyskland og Italien har en grænse på 14 år.
  …..
  http://www.bt.dk/nyheder/helt-vild-med-smaa-piger lør D. 29. sep 12 kl. 05:08
  Indtil for nylig var der en regel i Holland om, at man ikke kunne straffes for sex med en person mellem 12 og 16 år, medmindre der forelå en officiel klage fra den mindreårige eller dennes forældre (undtagen, naturligvis, i tilfælde af incest o.l.).
  …..
  http://www.spanienidag.es/spanske/nyheder/slut-med-sex-og-sprut-spaniens-yngsteVatikan-staten 09/04/2013
  Vatikanstaten benytter sig af den samme lovgivning som Itallien, og derfor er den egentlige seksuelle lavalder 14 år. Men da man ikke går ind for samleje udenfor ægteskabet, hvor Vatikanstatens egen kanon-lov foreskriver, at for at blive gift skal pigen være 14 og drengen 16. Læs mere her (Kap 3, Can. 1083 §1), tolkes det også oftest som den seksuelle lavalder i Vatikanstaten.

  …..
  ægteskab | Gyldendal – Den Store Danske denstoredanske.dk/Samfund,_jura_og_politik/Sociologi/…/ægteskab
  Alderen for, hvornår man må indgå ægteskab, varierer: I Etiopien er vielsesalderen for kvinder og mænd hhv. 15 og 18 år, i Kina 20 og 22 år;
  ……
  http://www.kina-portal.dk/samfund/unge_i_kina.php
  De fleste i Kina får deres første kæreste, når de er omkring 17-18 år. Og det er lovligt at gifte sig når man er over 20 år (kvinder) og over 22 år (mænd)*1. Mens man i Danmark får sin første kæreste omkring 13-14 års alderen, og må gifte sig når man er 18 år.
  ……
  http://www.fyens.dk/Navne/Det-begyndte-med-et-kongebrev/artikel/574188Jernbryllup: Næsby-par fejrede i går deres 70 års bryllupsdag 08. december 2005 04:00
  Det begyndte med et kongebrev. For Helga og Peder Pedersen var efter gældende lov for unge, da de for 70 år siden ville giftes. Hun var 19 og han var 20. (Ægteskab altså indgået i 1935 – kvinder skulle være 20 og mænd 22 ved indgåelse af ægteskab).
  ……
  Historisk udvikling i Danmark[ https://da.wikipedia.org/wiki/Seksuel_lavalder#Historisk_udvikling_i_Danmark
  Indtil straffeloven af 1930 trådte i kraft var strafferammen 12 år for heterosex, men homosex var forbudt. I 1930 blev lavalderen 15 år for almindelig heterosex og 18 år for ældres forførelse
  …..

 20. Af Henrik Knage

  -

  Problemet her er præsis det samme, hvis man gerne vil have en zoologisk have, med løver og leoparder og det først efter at have indfanget disse, købt og betalt for dem, først går op for dyrepasserne, at de spiser kød.

  Det som er politikerne mål, som naturligvis ikke lader sig praktisere i virkeligheden er i overført betydning, at få løverne til at acceptere stuvet spinat, og lægge kødet på hylden.

  Det kaldes bare integration.

  Der er en flygtning der udtaler, at han har haft de 3 værste måneder i hans liv, i Danmark.

  Den burde kunne stå alene – fordi hvis en flygtning kaster håndklædet i ringen efter blot 3 måneder, så beviser han netop, at han ikke egner sig til det danske samfund. Han kalder det et fængsel, og det er muligt det er et fængsel, at være Dansker i Danmark.

  Hvad skal vi andre så synes, de af os der bor her, mere eller mindre tvangsindlagte?

 21. Af preben jensen

  -

  AFGRUNDEN ER TÆTTERE PÅ END MANGE ANER….

  At brutale og forbryderiske kliker og sekter kan forvandle et land til et samfundshelvede, er der jo mange eksempler på. Sovjet-unionen, Nazi-tyskland, Kina, Rumænien, Cambodia, mange afrikanske og sydamerikanske stater etc. Det nye er at nu kan lande også blive ødelagt indefra og ovenfra af fjollede, uvidende, tåbelige og helt igennem “humanistiske” og fladpandede kræfter. Som dog ofte tillige er korrupte.

  Lige for tiden er Danmark og Europa ved at blive druknet og kvalt i kortsynet “næstekærlighed” til hele verden. En “næstekærlighed” som har åbnet for en totalitær/nynazistisk/menneskefjendsk oversvømmelse af hele vores verdensdel.

  En invasion er i gang. En invasion iværksat af frau merkel og fulgt op af pladderhumanister, feminister, nykommunister og svage, fjollede, inkompetente og kyniske regeringer.

  I Saudi-Arabien henretter de piger ned til 8-9 år for “utroskab” eller “ulydighed”, som Bjarne Munk ovenfor og andre fortæller om. Den totalitære politik og lovgivning i de arabiske lande er så ekstrem, voldelig, kvindefjendsk og blodtørstig, at ingen skånes, og ligesom nazisterne kaster man sig gerne over uskyldige ofre og torturerer eller myrder dem.

  Men hvornår indsér og forstår typer som løkke, lide gaard, kristian jensen, hjorten, stine bosse, jelved, vestager, helle, rønn, zornig, pia dyhr, stampe og andre overnaive typer at hvis indstrømningen og oversvømmelsen af Danmark ikke MEGET HURTIGT stoppes, ryger Danmark ud over kanten om kort tid.

 22. Af preben jensen

  -

  SYV STORE TRUSLER MOD VORES FRIHED, TRYGHED OG VELFÆRD MV…..

  Der er flere grunde til at Danmark nu er et truet land og danskerne et truet folk. Bl.a. er masseindstrømningen en så stor økonomisk belastning, at den kan ende i velfærdsstatens og retsstatens sammenbrud. Velfærden er halveret siden 2000, og sundhedsvæsnet rasler nedad i kvalitet og kapacitet. Antallet af sociale ulykker er nærmest eksploderet i de senere år.

  Kriminaliteten er kraftigt forøget, og kan blive mangedoblet i løbet af kort tid. I hele Europa er der en drabelig vækst i mængden af tyverier, svindelsager, indbrud, overfald, trusler, voldtægter, mordforsøg og mord.

  Nye sygdomme importeres i et omfang aldrig før set. Det er sygdomme der kan være resistente, så der ingen behandling er imod dem. Det kan være sygdomme der smitter gennem luften eller via dørhåndtag og andet. Det kan være sygdomme der kræver isolation på hospitalerne. Det er sygdomme der risikerer at ende i store epidemier og massedød.

  Også kulturen, traditionerne og infrastrukturen lider under de enorme besparelser, beskæringer, lukninger og forringelser som er konsekvenserne af indvandringsudgifternes himmelflugt. I Danmark er en stor del af befolkningen allerede hårdt ramt af disse forringelser. I form af f.eks. tusindvis af unødvendige dødsfald og familietragedier.

  Så er der terror-truslen som også stiger i takt med at hundredtusindvis og millioner af kulturfremmede migranter har sat kursen mod Europa. Iflg. flere netaviser fører de sig agressivt og voldeligt frem i både Tyskland, Sverige, Frankrig og England osv.

  Demokratiets, nationalstatens, fredens og danskhedens eksistens er holdt op med at være en selvfølge. Det er på tide at vågne op.

 23. Af Torsten Nielsen

  -

  Jeg forstår ikke opstandelsen over disse halvgamle brude? Profeten Muhammed giftede sig som bekendt med den kun 6-årige Aisha, så jeg synes, det der foregår er en meget moderat udgave af den vej, profeten i sin tid udstak for sine muslimske brødre og søstre, som vi heldigvis i disse måneder har lært at kende sådan rigtig for alvor.
  Er det ikke bare endnu en hysterisk overreaktion fra frustrerede vestlige feminister som nu pludselig er blevet så Islam-kritiske, bare fordi Islam har et anderledes kvindesyn. Typisk!

 24. Af Brian Jørgensen

  -

  Jeg er rystet over visse debat indlæg som bliver trukket over i 14-15 årige “og det kan vel ikke være et problem da unge allerede har sex i den alder” Sig mig en gang er i RIGTIG KLOGE !!!

  Vi taler herom om barne brude ned til 10-11-12 år som er gravide med andet barn. 12 år!!!!!

  Eksemplet er fra Norge med den 12 årige der venter sit andet barn

  I burde SKAMME JER med de indlæg er på bloggen, føj for pokker!!!

 25. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Brian Jørgensen

  “Vi taler herom om barne brude ned til 10-11-12 år som er gravide med andet barn. 12 år!!!!!”

  Handler denne blog ikke om, hvad vi skal acceptere på danske asylcentre?

  Hvem har her på debatten forsvaret eksemplet du kommer med?

 26. Af Henrik Knage

  -

  Det der med, at det er en syrisk flygtning, oven i købet en ung og i mine øje en ganske fornuftig mand, der udtaler, at Danmark er et Helvede, er lige vand på min mølle, for manden har desværre ret i påstanden, hvilket jeg har prøvet på at forklare tidligere.

  Når udlandet, især USA ikke ved hvor Danmark befinder sig på Verdenskortet, hvorledes kan det så forventes de kender til forholdene i landet?

  Herunder den måde vore pensionister, syge der bliver tvunget i arbejde, liggende i deres senge, mennesker der hverken kan kravle eller gå, bliver pisket rundt i systemet, for at systemet kan virke som en evighedsmaskine, en overflodspengetank, næret af armod og elendighed, som især djøffer benytter sig af.

  Det er på høje tid, at det danske samfund får et grundigt eftersyn af undervognen, for “bilen” kører på indbildning fx. at danskerne er Verdens lykkeligste folk. Og 5. bedste humanitære land i Verden.

  Man kan blive ved med at remse politisk humbug op fra nu af, og til næste lillejuleaften, men det gider jeg ikke.

  Derimod kan jeg godt følge den unge mand, når han siger, at Syrien er bedre end Danmark, både for dyr og mennesker.

  Desværre folks! Danmark lever på lånt tid p.g.a. politisk dumhed og direkte løgn.

 27. Af Brian Jørgensen

  -

  Niels Juul Hansen, du kan jo starte med at læse det første indlæg, der er den allerede drejet over i “15-16 årige”

  Så går den ellers med fordrejninger ned ad flere indlæg, som “det kan man jo også i Danmark med et kongebrev” osv osv

  Kan hvad? gifte sig med en 10 årig bare man har et kongebrev?

  Det er syg pædofæli vi taler om her fra disse kulturer og kan ikke forsvares overhovedet

  Sygt!!!!

 28. Af Henrik Knage

  -

  Det er m.a.o. på høje tid, at Danmark kommer under lup, for at se hvad der rører sig under overfladen.

  Jeg ved det godt. Danmark består for en stor dels vedkommende af skabsnazister der endnu ikke er døde efter 2. Verdenskrig – og her spiller Det Radikale Venstre, samt Enhedslisten en meget central og overraskende rolle. Den her gang er det bare ikke jøder det går ud over – men ellers er opskriften nøjagtig den samme.

 29. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Brian Jørgensen

  Enig.

  Man skal ikke smide om sig med kongebreve.

  “I 1959 mødte den da 19-årige kronprins Konstantin for første gang den 13-årige Anne-Marie, da han sammen med sine forældre besøgte København. I 1963 blev de officielt forlovet. Kong Frederik den 9. afviste at give sin datter et kongebrev, så hun kunne blive gift, så de måtte vente til hun blev 18 år”.

 30. Af Hul igennem?

  -

  Uf det er rigtig ulækkert!

 31. Af Henrik El Nino Knage

  -

  Vi er alle “skabs” et eller andet. Det bliver man ved, for det første ikke at ville erkende, dernæst ikke turde tage “tyren” ved hornene 🙂

 32. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt, hvis man hæfter trylleordet asyl op på en eller anden hidtil ulovlig handling, kan den gøres lovlig i et snuptag – no big deal!

  Evt ævl om barnebrude eller pædofilli er blot et spørgsmål om politisk korrekt indstilling til kultur og religion. Så er very small and young tight pussy pludselig den nye trend!

 33. Af preben jensen

  -

  Et “uledsaget flygtningebarn” som DR ynder at kalde de 17-27 årige migranter, har netop myrdet en svensk kvinde med knivstik i ryggen. De danske grænser er stort set ubevogtede, og tonsvis af våben, sprængstoffer, narko og andre farlige ting strømmer ind i landet. Tonsvis af tyvekoster fra alle egne af DK strømmer den modsatte vej. Udviste kriminelle rejser bare ind igen. Og mens migranter af pladderhumanisterne tildeles millionvillaer og positiv særbehandling, fryser hjemløse danskere ihjel i gaderne.

 34. Af A. Th. Andersen

  -

  Du har ikke fortjent det, Bente Dalsbæk, men du har fået startet en slimet kommentarrække.

  Jeg aner ikke, hvad vi skal gøre, måske tage os af pigebørnene og returnere hannerne. Her kan de ikke være, landet er på vej til at blive ødelagt. Flerkoneri er allerede nemt at praktisere, og hvis det diskuteres, står de samme typer som ovenfor i kø for at forsvare det. Jeg har hørt mænd fra Somalia og andre steder prale af, at de bare returnerer deres koner til hjemlandet og tager sig en ny, indtil det også er tid at udskifte hende. Det kan blive til mange børn.

  Livet er svært nok, lad os dog i himlens navn blive fri for den flodbølge af berigelse med alskens råddenskab. Og alle de enlige mænd, der fylder bloggene med liderligheder.

 35. Af kristin kristensen

  -

  Kultur betjent?
  Mig bekendt er der ikke nogen pigebørn i arabiske lande der selv vælger deres mand, de lever i et patriarkalsk samfund og bortgiftes måske som 12 årige til en 20 år ældre mand.
  Men disse unge kvinder/børn kan også være udsat for menneskehandel på sin flugtvej eller simpelthen gifte sig af frygt for at rejse alene.
  Skal vi som samfund vedblive at støtte op om den her syge patriarkalske kultur
  jeg brækker mig bare

 36. Af J Nielsen

  -

  “I EU er den seksuelle lavalder 13 -18 år.”

  Interesting fact:

  Den laveste seksuelle lavalder i Europa er: 12 år. I hvilket land?

  Svar: Vatikanet …

 37. Af Søren Sørensen

  -

  “Søndag kom det frem, at Sverige accepterede overnatning/bofællesskab mellem ægtefæller på svenske asylcentre i tilfælde, hvor kvinden var under 18 – ja, helt ned til 15 år.” dalsbæk

  Altså Dalsbæk..Du ved lige så godt som alle andre Danskere at det er normalt her til lands at knalde når men er 15 år? Dem der ikke gør er vel nærmest unormale i dag?

  “Nu forstår man, at der også er tilfælde på danske asylcentre, hvor kvinden er under 18 år. ”
  Dalsbæk

  Altså du, og? Hvor gammel var manden mv……sådan her er loven…

  “Indtil du fylder 18 år bestemmer dine forældre – i princippet – om du må have seksuel omgang med andre og nogenlunde jævnaldrende. Strengt juridisk
  er det en del af dine forældres omsorgspligt over for dig og dermed af deres såkaldte forældremyndighed.

  Men i virkelighedens verden retter kun få unge sig efter forældrenes beslutninger på netop dette punkt, og blandt andet derfor indfører straffeloven en såkaldt seksuel lavalder på 15 år. Straffelovens § 222 bestemmer følgende:

  Stk. 1. Den, som har samleje med et barn under 15 år, straffes med fængsel indtil 8 år.
  Stk. 2. Har barnet været under 12 år, eller har gerningsmanden forskaffet sig samlejet ved tvang eller fremsættelse af trusler, kan straffen stige til fængsel indtil 12 år.
  Efter reglens ordlyd kan fx en 15-årig dreng straffes, såfremt han går i seng med en pige på 14 år og ti måneder. Men sådan benyttes reglen ikke, idet anklagemyndigheden aldrig vil rejse tiltale i sager, hvor det er nogenlunde jævnaldrende, som har samleje med hinanden!

  Derimod skal reglen beskytte unge og seksuelt uerfarne – eller mindre erfarne – mod ældre og mere seksuelt modne personer. Eksempelvis at en mand på 25 år har samleje med en pige på 14 år.

  En eventuel straf vil altid kun kunne ramme den ældre person, der har samleje med dig. Men har du løjet dig ældre – eller på anden måde givet indtryk af, at du var ældre – vil den anden person måske ikke kunne straffes. I hvert fald ikke hvis vedkommende med god grund har kunnet tro, du var måske 17 i stedet for knap 15 år gammel.

  Straffeloven beskytter dig også mod at blive ‘forført’ af en betydeligt ældre person end dig, efter du er blevet 15 år, og indtil du juridisk set bliver voksen, dvs. fylder 18 år. Hvis en sådan person groft misbruger sin alder og erfaring til at ‘forføre’ dig – og dermed have samleje med dig – kan vedkommende straffes med ‘fængsel indtil fire år’.”

  Naturligvis skal kvinder og piger beskyttes her..Og Dansk lov følges. Men vi kan ikke forlange at de følges videre end kulturen i Danmark selv..

  “Vatikanet 12 år”, J nielsen

  Ja, religiøse af alle slags har til alle tider haft de mest forkvaklet seksuelle bedømmelser!
  Buddhisterne har dog af alle religiøse stammer haft den mest interessante og udvidet samtale/indsigt herom! 😉 Fra tantra mv..
  http://sacred-sex.org/scriptures/buddhism/2-14th-dalai-lama-and-sex.html

  Naturligvis ønsker ingen homoseksuel dog at være født i buddhismen…Der bedre Danmark!
  🙂

 38. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Det vil nok være klogt at holde næsen ude af diskussionen om barnebrude!

  Da jeg så absolut går ind for, at Dansk lov skal overholdes i Danmark, er der vist ikke andre løsning end, at afvise familier med barnebrude ved grænsen!

  De store kulturelle forskelle der findes mellem muslimer og Danskere kan man desværre ikke lovgive sig ud af!

  Jeg kender personligt en dame der var tidligt moden, og sexuelt aktiv meget tidligt, for hun blev gravid som 12 årig, men trods dette har hun haft et godt liv! (hun er etnisk Dansk).

  De variationer der findes i forskellige kulturer angående sex, må Danmark nok finde sig i!
  Vatikanet har en 12 års grænse, og på Grønland sætter man grænsen ved, om en pige er stor nok til at bære en spand vand!

  Så oprigtig talet tror jeg, at vi skal blande os uden om, og nøjes med at afvise muslimske familier med Børne brude ved grænsen, for at holde os inden for gældende Dansk lov!
  M.v.h.

 39. Af Axel Eriksen

  -

  Breaking News: “På Færøerne voldtages en uhyggelig stor del af de mindreårige børn”!

  Har der kun været tysk eller svensk presse til at dække det? Helt horribelt, at man så længe har dækket over dette fænomen, nåh, kun tysk og svenske medier til at holde opsyn, ja, så er det naturligvis forklarligt med lidt forsinkelser i nyhedsformidlingen – men åbenbart også kommet til Sydkorea!

 40. Af J Hansen

  -

  Til uoplyste tvangspensionerede revisorer.

  Hvis du er jomfru som 15-årig, så er det, fordi du kan løbe hurtigere end din bedstefar. Sådan lyder et galgenhumoristisk mundheld på Færøerne.
  Talemåden slynges oftest ud som bramfri spøg, men for adskillige færinger er den grovkornede joke alt for tæt på virkeligheden til at være morsom.
  – Færøerne er de pædofiles paradis, konkluderer den 57-årige færøske kvinde AM til Ekstra Bladet.
  Ifølge en undersøgelse fra Aarhus Universitet er 5,2 procent af eleverne i færøske 8. klasser blevet seksuelt misbrugt. Det er 3,5 gange så mange som i Danmark, hvor tallet er 1,5 procent.
  Og spørger man ofrene, er det dem, der udstødes, mens gerningsmændene i vidt omfang går fri. Sådan har det været i generationer. Og sådan fortsætter det med at være, medmindre Danmark griber ind.

 41. Af Kristian Mikkelsen

  -

  Hvad er problemet? De har jo en bolig. Og mandens alder er tilsyneladende uden betydning.
  Problemet er begrænset til 14 årige gravide eller yngre.

  Nedenstående er googlet fra WIKI.

  Kongebrevet udstedes i dag (2008) fra kommunen efter gældende lov, som er Ægteskabsloven[4]. Det vil typisk være en forudsætning for indgåelse af ægteskab hvis;

  Den ene af parterne er under 18 år.
  Gravide piger, som er fyldt 15 år.
  Par, som har bolig og er ældre end 16 år vil som regel få tilladelse til ægteskab.

 42. Af ulla strange

  -

  Mon ikke at det for de fleste teenage drenge er noget af en drøm, at opleve sex med en moden dame?

 43. Af Henrik El Nino Knage

  -

  Det der forekommer lidt uforståeligt i ørene på en mand på 62 år, det er at 70 jomfruer kan virke som trækplaster, på en Islamisk Kriger.

  Med det jeg kender til jomfruer, så går de ikke ret langt på literen og desuden er én enkelt jomfru i en smykkebutik mere end rigeligt for de fleste mænd.

 44. Af Axel Eriksen

  -

  @ J Hansen!

  En anonym færøsk kvinde oplyser noget til Ekstrabladet, og du viderebringer det frejdigt som den skinbarlige sandhed!
  Du er vel egentlig på dit sædvanlige niveau – med løse postulater, som du gladelig indvier alle og enhver i!

 45. Af P Christensen

  -

  De rød-radikale krystere tør ikke udtrykke kritik af pædofili,
  hvis det samtidig medfører kritik af sydfrakommende patriarkalsk funderet overtro.

 46. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Nu er det næppe 15-årige drenge, der kommer sammen med en 40-årig kvinde blandt indvandrerne. Så bland ikke evt. forhold i Danmark sammen med dette – og hvornår piger begynder at blive mere el mindre seksuelt aktive. Det er heller ikke det samme som at være gift med nogen – og under kontrol og tvang, som vi oftest hører det.

  Vi skal hverken med bigami eller barnebrude give efter – vi er ikke disse lande el en fortsættelse af disse, dvs en omdannelse af Danmark til Møllemøsten’s forskellige forhold. Så – vi har fundet ud af, at piger på 14-15 år el yngre ikke er egnet som kone for en langt ældre mand.

  Det siger vores lov jo så ganske fornuftigt, så vi skal ikke løfte en flig her!

  Problemet kan være, at der og i en flygtningesituation også yderligere måske er opstået et afhængighedsforhold, der er undertrykkende for pigen – men et problem, hvad man kan gøre for hende. Måske findes der forhold af en sådan karakter, der har udviklet sig til andet og sundere – det vides vel ikke pt. Pigen ved vel heller ikke, hvad der kan vente hende, da hun ellers kan blive helt uden ‘familie’ — ?

  Vil man ophæve ægteskaberne, erklære dem ulovlige og forbyde samkvem her? Håber, at der er tale om ganske få piger i en sådan situation! Ufrivilligt!

 47. Af Niels Peter Lemche

  -

  Hul i hovedet,

  Det eneste, der står klart, er at loven om ytringsfrihed ikke virker overhovedet. Ellers havde du allerede haft besøg af politiet for at tilsvine en anden religion. I en situation, hvor Danmark er ved at blive lukket ude af det gode selskab (og om konsekvenserne kan du jo spørge dansk industri), så er det bare lige det, der mangler.

  Din sprogbrug er hinsides enhver anstændighed og vidner om det rå miljø, hvor du må have din gang.

 48. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og så lige: Sagen med barnebrudene afspejler naturligvis et system, som vi ikke kan acceptere i DK. Men de arme piger/kvinder, hvad chance har de, hvis man fjerner deres sociale forankring for dem i et fremmed land, hvor de ikke har nogen som helst chance for at klare sig?

 49. Af J Hansen

  -

  Af Axel Eriksen – 27. januar 2016 20:35

  Har givet den moralsk anløbne revisor et hint.
  Det må han da vel for pokker kunne finde ud af at følge op på selv.

 50. Af Axel Eriksen

  -

  Jeg vidste, at når jeg først var gået på pension ville alle hædersbetegnelserne regne ned over mig:
  “Nazist, fascist, højreekstremist, racist, korrupt, moralsk anløben, gemen tyv o.s.v”!

  Ordensmester J Hansen deler utrolig gavmildt ud af sit rige forråd – men han er nok ikke løbet tør endnu!

 51. Af J Hansen

  -

  Så trækker Axel Eriksen som sædvanligt offerkortet.
  Den lille mand kan da bare opføre sig ordentligt.
  Undertegnede har ikke bedt om at have ham hængenge over sig i alle debatter.
  Med alt hans uvidende vrøvl.
  Hans sygelige interesse for undertegnede er ikke gengældt.

 52. Af Søren Sørensen

  -

  Det er nok således at der er en overrepræsentation af seksuelle misbrug-såvel som andre former for kriminalitet, især penge relateret- iblandt v revisorer end blandt andre samfundsgrupper? Men der føres jo ikke kriminalstatistik ift. politisk ståsted i Danmark, men kun ift. indvandrere/etnisk Dansker desværre!.

  Grønland er et andet rent pædofil samfund..I vinterbergs film “festen” oplever man også denne borgerlige fornøjelse på strandvejen, og dens følger for ofrene…Alle tre grupper er vel sådan set “udkantsdanskere”?

 53. Af Axel Eriksen

  -

  Åh, lidt tiltrængt støtte fra “von Marx” Sørensen. Ja, det hele må endeligt komme med:

  “Homo, pædofil” – Hvad mere kan der mon diskes op med? Hvornår bliver mine ugerninger som massemorder mon åbenbaret for den måbende offentlighed.

  Tilståelse: Jeg er gennem reinkarnation og genmanipulation blevet forvandlet til monsteruhyret over alle – kun de “røde” videnskabsmænd har kunnet afsløre det!

  De har nu flittigt publiceret deres epokegørende opdagelser gennem et utal af indlæg i “verdenspressen” – dog uden at få med, at jeg egenhændigt styrer klodens klimatiske tilstand mod det rene fordærv!

  Men “videnskaben” længe leve”!

 54. Af søren von marx s.ørensen

  -

  AF AXEL ERIKSEN – 27. JANUAR 2016 22:33
  “Jeg vidste, at når jeg først var gået på pension ville alle hædersbetegnelserne regne ned over mig:
  “Nazist, fascist, højreekstremist, racist, korrupt, moralsk anløben, gemen tyv o.s.v”!”

  Hvorfor skulle ens historie ændre sig blot fordi man går på pension? renskrivning af tavlen , betyder selvransagelse først..Men er ikke uskyldig, blot fordi man går på pension..
  Nu må du altså finde en tørklæde og tørre øjnene AE.
  Dine beskidtheder mod hver mand og hans hund har ingen ende…Og bagefter græder du for åben skærm når du får retur…Mandsling.

 55. Af Axel Eriksen

  -

  Der må være mange, der efter din opfattelse ikke “opfører sig ordentligt” – siden du kan afse så meget tid til at gide svine dem til!

 56. Af J Hans en

  -

  Ja Axel Eriksen.
  Klynk du bare noget mere over, at du får et passende svar, når du sviner andre til.

 57. Af Mads christensen christensen

  -

  Børne ægteskab .fy for satan det er vammel .på dansk jord send manden ad helvedet til
  Skam jer det er jo et barn

Kommentarer er lukket.